עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מסך 32" ובעיה במיקום. משמש למישחקים ולטלוויזיה.

Featured Replies

פורסם

מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500..

הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.

פורסם

מועבר לקולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם
  • מחבר

עוד יום עבר.

פורסם

לא מאמין שיהיה לך נוח.

השתמשתי ב-32" HD READY עד לפני כמה חודשים, כל עוד זה סרטים ומשחקים ( שלא כוללים טקסט ) הכל סבבה וזה כיף חיים, אבל ברגע שאתה יושב לקרוא משהו, או לגלוש באינטרנט - זה פשוט רחוק מדי.

זה כל כך הפריע לי שחיברתי עוד LCD 17 ישן בשביל הכל חוץ מסרטים וחלק מהמשחקים.

אני מציע שתלך למישהו שיש לו 32" ותראה (תחבר לפטופ או משהו) אם אתה מסוגל לעבוד עם זה.

אגב, 32" FULL HD נראה לי מיותר לחלוטין.

שתבין, ב-HD READY הייתי על DPI של לפחות 130 בשביל לראות נורמלי, כל הדברים היו בזום של בערך 140-150%, ב-FULL HD תצטרך להכפיל הכל, זה פשוט יתפוס לך את כל המסך.

פורסם

אני בעד ל FULL HD

HD READY הרזולוציה שלו קטנה מדי לדעתי מה שאומר שטח פנים קטן יותר על המסך = פחות דברים שישבו שם או פחות תצוגה שנראית על המסך...

לגבי עניין הקריאה אני דוקוא הסתדרתי עם זה סבבה ממרחק של מטר וחצי +- ממה שראיתי אצל בן דוד שלי במסך שלו...

פורסם
  • מחבר

תודה.

אבל בקיצור FHD? כן או לא? זה משמש בעיקר מישחקים ב PS3 .

איזה דגם מומלץ? בלי הגבלת מחיר.

פורסם

FHD זה המלצה שלי, אני לא יודע עד כמה ה PS3 מנגן משחקים על איכות כזו אבל אם כבר קונים לדעתי עדיף משהו איכותי..

אישית לגבי טלויזיות אני לא יודע..אמא שלי למשל עובדת במגה והיה להם מבצע של 42' של TOP FIELD בטח חברה לא מוכרת אבך FHD ב 3000 ש"ח...אז היא קנתה ישירות חח..ורואים בה מעולה לדעתי...במיוחד עם המחשב..

לגבי המלצות לדגם מסויים אני לא אוכל לעזור לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים