עבור לתוכן

האינטרנט מתנתק כל 20-60 דקות. (מודם יוצא מסנכרון)

Featured Replies

פורסם

טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי...

האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה)

אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות.

(האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.)

תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן...

:s05:

פורסם

נפילת סנכרון זה תקלה במודם או בתשתית ואין כל דבר שאפשר לעשות חוץ מלהחליף מודם או להביא טכנאי של בזק שיבדוק את התשתית

פורסם
  • מחבר

טוב מכיוון שאני פשוט סומך על הפורום הזה ב120% כי בכל התקלות שלי טיפלו פה ביסודיות אני פשוט יקח את מה שאמרת כדעה אחרונה וילך להחליף.

אוי אוי אוי ד"א תוכל להמליץ לי על איזה סוג טוב של מודם כי אחותי אמרה לי שאם אני לוקח מודם יותר חדש זה לא בא בחשבון בחשבון החודשי זאת אומרת אין עליה על השכרת המכשיר אז אמרתי לעצמי אם כבר אני הולך לקחת שיהיה משהוא טוב...

פורסם

ALE 150 של Askey מודם גרוע ב99% מהמקרים.

תבקש להחליף למודם רשת (עדיף Aztech 600e), זה עדיין ייחשב כציוד קצה בהשאלה.

פורסם

600E דווקא טוב כשהוא עובד אבל פחות אמין מהeci 312 לדוגמא

אם כי הECI 312 לא תומך בADSL2+ למרות שרשום עליו ואז זה יוצר בעיות אם החיבור שלך מוגדר כADSL2+

בכל מקרה 600E או ECI 312 אל תתפשר על משהו אחר

פורסם
  • מחבר

תודה חברים עזרת לי מאוד ביי עד לבעיה הבאה חחח (למרות שאני מקווה שאני לעולם לא תהיה אצלי כל הבעיות קורות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים