פורסם 2003 ביולי 2922 שנים OK ככה, יש לי מודם אלקטל,אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב....עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה...אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק,חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד.ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה...תודה רבה על העזרה!
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אתה בוודאי קונה Switch/Hub ביתי סביר במחיר סביר(200-300 ש"ח) ולכן אין מה להגדיר בהתקנים כאילו. אני מקווה כי האיור מעלה יעזור לך. כמו כן : (Holy - איפה נעלמת?)
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים ככה הם יכולים לגלוש באותו זמן באינטרנט???כי כשמחברים את המודם שלי לאפ לינק (יש לי רכזת ממש ישנה) אז רק מחשב אחד יכול לקבל גישה כל פעם למודם.למה לא להפוך את אחד המחשבים לשרת לשיתוף אינטרנט ברשת פשוט?
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים מחבר אתה בוודאי קונה Switch/Hub ביתי סביר במחיר סביר(200-300 ש"ח) ולכן אין מה להגדיר בהתקנים כאילו. אני מקווה כי האיור מעלה יעזור לך. כמו כן : (Holy - איפה נעלמת?) אוקיי אחי לגבי זה אני יודע ואני לא צריך להגדיר כלום פשוט כלום בכל מחשב ??? 192.168.0.X לא צריך להגדיר משהוא כזה אלה... Obtain an IP address automatically ???? תודה מראש על התשובה שתיתן !
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אוקיי אחי לגבי זה אני יודע ואני לא צריך להגדיר כלום פשוט כלום בכל מחשב ???192.168.0.X לא צריך להגדיר משהוא כזה אלה...Obtain an IP address automatically????תודה מראש על התשובה שתיתן !נתת שתי אופציות. אם אתה מגדיר ידנית אזי אתה לא מפעיל את האופציה של שרת DHCP שקיים בדגמים מסויימים של נתבים.אם אתה מפעיל את האופציה (שכמובן נתמכת בהתקן שאתה קונה - נתב או רכזת) אז כמובן אתה מאפשר את ההגדרה :Obtain an IP address automatically
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הקשב עשיתי בידיוק את אותו דבר עם המודם שלי.אחרי שהפכת אותו לפרו אתה פשוט צריך להגדיר לשניהם 10.0.0.1 ואת כל שאר הדברים שצריך לפרו כמו הDNS והSUBNET הכל כאילו זה מחשב אחד...למעשה הסוויטש עושה כאילו לכל מחשב יש מודם משלו....לפחות ככה זה אצלי...לכל מודם מחשב יש מודם משלו כאילורק שהוא מזהה לי גם רשת של מחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.