עבור לתוכן

vista64/32 + xp(x86) dual boot בוט גרוע...

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 .

קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?

פורסם

למה לא לעשות שימושים סטנדרטים בויסטה?

פורסם

אני גם תומך בזה,לויסטה יש היום תמיכה טובה,ואני משתמש בה בערך מאז שהיא יצאה בגירסת ה 64,ככה שלשימוש סטנדרטי היא בטוח תעבוד בצורה מעולה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה מה שיקרה ,אבל בהדרגה , כרגע אני מתשמש בMATLAB ORCAD ועוד כמה תוכנות של לימודים לא בדקתי אם ואיך להתקין אותם...

בכל מקרה סיימתי את ההתקנה עכשיו... אבל ה VISTA "גנבה" את כונן C מ XP ... מה עושים ?

פורסם
  • מחבר

XP מתוקן על כונן פיסי אחד והויסטה מותקנת על כונן פיסי אחר לפני התקנת הויסטה XP הייתה מוגדרת ככונן C:

אחרי התקנת הויסטה - הויסטה הפכה לכונן C והXP לD.

ניסיתי לחזור לXP ע"י EASYBCD אך , יש את בעיית הNTLDR...

[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 20:49:00

אני אמור קודם להתקין את ה VISTA64 ורק אחר כך את XP?

[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 20:53:21

אוקי דרך שינוי הBIOS אני מצליח להעלות את XP נורמלי. איך אני מגדיר BOOTLOADER נורמלי בלי להתעסק כל הזמן עם הBIOS ?
פורסם
  • מחבר

לוחץ F12 (גיגהבייט ) בוחר מאיזה הארד דיסק אני רוצה לעשות בוט ואז המערכת הפעלה עולה (כל אחת על הארד דיסק שונה -פיסי-)

אם בחרתי את הארד מספר 1 -נניח- שעליו מותקן XP אז הXP יעלה שהוא כונן C וויסטה כונן L

אם בחרתי את ההארד דיסק מספר 2 שעליו מותקנת ויסטה אז תעלה הויסטה כשהיא כונן C ו XP כונן D

מכיר את הבעיה ? ראיתי שפתחו כמה ת'רדים כאלו בחו"ל אבל 3 נסיונות שונות ולא הצלחתי.

פורסם

ככהעובד ויסטה. הוא תמיד ב C ואז C שלך יהיה D .

למה זה מפריע לך ?

תעשב REPAIR מ CD של ויסטה

ואז תעשה DUAL BOOT עם EASYBCD ואז בעליה תוכל לבחור מערכת בלי לשנות ביוס.

http://neosmart.net/dl.php?id=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים