עבור לתוכן

altec lansing vs 4121

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה..

שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה?

*עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול.

*חיברתי מחדש את החיבורים.

תודה , חג שמח ושבת שלום

פורסם

זה בסדר,גם לי יש כאלה רמקולים יש כזה,רעש וגם עםX530 היה כזה דבר,זה פשוט רעש סטטי.

פורסם

לרוב זה הכרטיס קול.

נסה לגבר נגן MP3 באותו מצב לצורך בדיקה, הרעש אמור להעלם.

פורסם
  • מחבר

חיברתי נגן... עדיין יש את הרעש

פורסם

בעיות בקו מתח החשמלי?

כבל מתח גבוה קרוב לכבל של הרמקולים? (מחשב/מגבר/טלויזיה)

הזוג שיש לך הינו זוג מהסדרה הישנה?

יש לי גם את הרמקולים הנ"ל ואני גם הבחנתי ברעש הנ"ל שהוא ממש חלש ובקושי בעל זיהוי אבל אם מקרבים ת'אוזן זה בהחלט מרגיש ובחדר שקט זה בר שמיעה וזה מרגיז ומעצבן.

בנוגע למקור הרעש אצלי זה לא נבדק כי אין לי זמן וכוח להתחיל להתעסק בפרוטות.. (במקרה והיה מדובר במערכת רצינית יותר אז הייתי מתעסק בזה..)

פורסם
  • מחבר

הזוג אני חושב מהסדרה האחרונה... וכן הרעש זה כמו שאתה אומר..

למה הוא לא פסק שהעברתי לנגן MP3?

פורסם

אני ראיתי הרבה פוסטים על הדבר הזה,זה נורמלי יכול להיות שזה בגלל כרטיס קול OB ,אבל השאלה אם זה באמת מפריע לך? סך הכול תנמיך את העוצמה וזהו :)

פורסם
  • מחבר

לא כזה מפריע.. סתם עניין אותי למה שחיברתי את הנגן הרעש לא פסק.. והאם זה בסדר ויש את זה לעוד אנשים עם הרמקולים האלו.

עוד שאלה.. עכשיו ניתקתי את כבל הUSB של המדפסת מלוח האם ושמתי לב שאם אני נוגע עם חיבור הUSB במתכת יוצא רעש מהרמקולים.. איך זה קשור? יש קשר לזה שהכבלים קרובים?(של המדפסת ורמקולים-הגיוני? מה עוד יכול להיות?)

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

כי יכול להיות שיש איזה חשמל סטטי,משהו דומה לזה,אל תתרגש מזה.

פורסם
  • מחבר

OK תודה על התגובות.. יש לך מושג אולי למה כשחיברתי את הנגן הרעש המשיך?

פורסם

לאן חיברת לרמקולים?

אם כן,הרי גם שם יש ממיר DAC,אז כניראה זה אותו אפקט.

פורסם
  • מחבר

בדף הקודם מישהו אמר לנסות לחבר נגן.. אז חיברתי לנגן הMP4 שלי(creative) ועדיין יש את הרעש הסטטי.. הוא אמר שזה אמור להעלם.. אתה אומר שלא?

פורסם

קשה לי לומר,אני לא מבין למה בדיוק נגרמת התופעה מבחינה חשמלית,אך כניראה זה בגלל חשמל סטטי/סיכוך/מגעים,אבל זה לא משהו שהורס משהו,תנסה לחפש בגוגל הסבר חשמלי לתופעה אם זה ממש מעניין אותך. :xyxthumbs:

פורסם

לא כל דבר הוא חשמל סטטי. יש חשמל שהוא פשוט חשמל (-

ארז, כשהכל נמצא ביחד בלוח ובמארז, אז חשמל עובר (או מקרין) במיוחד כשהלוח הוא לא מהדגמים היותר טובים ובמיוחד עם כרטיס קול OB. זה לאו דוקא בגלל שהוא OB, זה יכול להיות סתם עניין של הפרעות שעוברות בלוח.

במקום לנחש מאיפה הבעיה, אתה צריך לבודד אותה, כי מפה אנשים לא יכולים לדעת מה הבעיה (גם אם הם מעלים אפשרויות).

א. חבר את הרמקולים למקור מוסיקה איכותי אחר ותרחיק אותם ממקורות חשמל שלא קשורים אליהם.

ב. אם זה משפיע, יכול להיות שזה משהו שנגרם כתוצאה ממקורות חשמל בסביבה או מהOB (או גם וגם). לכן, קח את הרמקולים לאיזה חבר עם כרטיס קול נורמלי או משהו כזה. ותראה מה קורה.

רק שתדע, שהרעשים האלה נמצאים כמעט אצל כל אחד עם רמקולים שהם מהקטגוריות מחיר האלו. במיוחד עם כרטיס קול מובנה.

גם בATP3 שיש לי בבית זה ככה אם אני מגביר ממש הרבה, וגם בJBL Creature II זה ככה וזה בעוד הרבה מאוד רמקולים.

דוקא לVS האלה יש בעיה אחרת ששמעתי עליה - כשאתה מנמיך את הבאס אתה מתחיל לשמוע קולות מוזרים (מהרמקולים, לא מהראש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים