פורסם 2009 באפריל 1016 שנים לא הרשיעו אבל יכולים ע"פ החוק היבשלגבי הסטלה... חמצן. עודף חמצן די ימסטל אותך
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים אם אין נגדך ראיות גם אם תגדל קוקה בקולומביה, לא יכולים לגעת בך..ואני לא מאמין שמשהו מהמשטרה יצלם אותך שם מעשן/מיצרעוד דרך להסתמטל ממש חזק - רד לעומק של מעל 40 מטר עם חמצן רגיל (נייטרוקס ישרוף לך את הנשימה בעומק גדול)ככל שאתה יותר עמוק החנקן יסובב אותך יותר ויותר וזה אפילו חוקי!!
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר לגבי הסטלה... חמצן. עודף חמצן די ימסטל אותךשמעתי פעם שיש דבר כזה שנקרא בר חמצן, אתה יודע איפה?לזה מעליי לא הבנתי מה כתבתה
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים אני לא מבין למה שום אדם שפוי לא הגיב כאן עד עכשיו...למה אתם פוגעים בגוף שלכם?! אתם לא מבינים שאפילו אם מה שאתם עושים נחשב "חוקי", הרי שאתם פוגעים בעצמכם באותה המידה ואף יותר משימוש בסמים "לא חוקיים".אתם צעירים, והגוף מתפתח, חבל לדפוק את החיים כבר בגיל כ"כ צעיר... אולי לא תגמרו בקבר אבל תהיו תלויים בתרופות או אנשים אחרים לכל החיים.תחשבו על ההורים, הקרובים, החברים ובכל מי שתפגעו אם יקרה לכם משהו. אני הייתי מתבייש.אתם צעירים ומחפשים ריגושים וזה מובן, אבל יש כיף בלי להתעלל בגוף. תקראו קצת באינטרנט על הנזקים לפני שאתם ממהרים לשאוף צבע/גז מזגנים/לערבב ריטלין עם רדבול וכל שאר הג'אנק.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר תקראו קצת באינטרנט על הנזקים לפני שאתם ממהרים לשאוף צבע/גז מזגנים/לערבב ריטלין עם רדבול מי דיבר על צבע/גז מזגנים?הסכנות בשני אלה ברורות והם כמובן לא אופצייה.ריטלין+רדבול, לא שמעתי על זהרדבול אחד בקושי משפיע, ריטלין עד כדי כך נחשב סם שאתה שם את זה בקטגוריה של גז מזגנים?
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים גז מציתיםאלה סטלה אבל מסוכן מאדפחית גז עולה 14 שקל מספיקה ל30-45 דק' סטלה .. אפילו יותרבעיקרון הפסקתי אחרי שילד מהבצפר שלי מת מזה .. לא נעים .. כנראה היה רגיש או משהו ..
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים נרגילה -כמו סיגריות רק ריח נאים במקום מסריח =סרטן \ומיליון בעיות אחרות פי 10000 יותר גרוע מסיגריה,זה טבק חרא שלא מסונן אפילו(המים רק מוסיפים לחות ו"מרככים" את העשן.חחחח פעם תפסו אותנו בלשים ועשו לנו על זה הרצאה שיגעו אותנו רבע שעה.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים לא הרשיעו אבל יכולים ע"פ החוק היבשלגבי הסטלה... חמצן. עודף חמצן די ימסטל אותךוגם על אוסף האנימה שלך שחלקו מוגן בזכויות יוצרים (?) שאינן ברשותך אפשר להרשיע אותך באי אילו עבירות, ועל הדיסק שצרבת אתמול לרכב ועל הסיגריה שעישנת במקום ציבורי, אז מה? דה פקטו זה לא נעקף.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים עוד דרך להסתמטל ממש חזק - רד לעומק של מעל 40 מטר עם חמצן רגיל (נייטרוקס ישרוף לך את הנשימה בעומק גדול)ככל שאתה יותר עמוק החנקן יסובב אותך יותר ויותר וזה אפילו חוקי!!אכן דרך איכותית אבל אתה באמת רוצה להוריד אנשים ל40+? זה לא ממש בריא וצריך הכשרה רצינית והרבה צלילות קודםאגב שיכרון מעמקים פוגע בכל אחד ברמה שונה. אני למשל כמעט שלא מרגיש אותו וההכי עמוק שהגעתי היה 37 מטר
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מי דיבר על צבע/גז מזגנים?הסכנות בשני אלה ברורות והם כמובן לא אופצייה.ריטלין+רדבול, לא שמעתי על זהרדבול אחד בקושי משפיע, ריטלין עד כדי כך נחשב סם שאתה שם את זה בקטגוריה של גז מזגנים?ריטלין הוא סם לכל דבר למי שלא צריך אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.