עבור לתוכן

+amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש?

עם כרטיס מסך GTX260?

תודה לכל העוזרים

פורסם

GTA דפוק מבחינת דרישות המערכת, במיוחד מהמעבד. תוסיף לזה גם מעבד חלש יחסית כמו ה-6000X2 ואתה יכול להגיד למשחק הזה שלום...

בכל מקרה, אני לא מבין למה לקנות אותו עם כרטיס כזה חזק, ועם פליטת החום וצריכת החשמל הנוראית שלו...

פורסם

אם אני לא טועה כבר יש לו את המעבד לפי המפרט שלו בצד

בכללי להגיד גם מחשבים הרבה יותר חזקים משלך לא מצליחים להיסתדר עם GTA IV

ובכל מקרה 6000X2 ו GTX 260 לא כזה שילוב מתאים

פורסם

תיראה זה לא שהמשחק על הגדרות הכי נמוכות יקרט,לי היה 4800+ עם 8600GTS שיחקתי איתו על 1024*768 LOW והוא מידי פעם נתקע,אצלך המעבד יותר חזק והכרטיס מסך הרבה יותר חזק,לכן אני חושב שתוכל לשחק איתו על הגדרות בינוניות-גבוהות אבל לא עם רזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה שאתם עוזרים לי

המפרט שיש לי בצד הוא עדכני

רציתי לשאול איזו מערכת מחשב אני צריך כדי להריץ את המשחק על מקסימום איכות?

כאילו מה אני צריך לשדרג במחשב הנוכחי?

פורסם

כרטיס מסך,מעבד+לוח אם ,זיכרון וספק כוח ,אולי עדיף קונסולה?

פורסם
  • מחבר

לא, אני מעדיף מחשב

תציע מפרט בבקשה

תודה

פורסם

יש פורום במיוחד בשביל זה,אני בטוח ששם ירכיבו לך במסגרת התקציב מפרט טוב,אבל קח בחשבון שלהריץ משחק GTA ברמה גבוהה תצטרך מחשב יקר

פורסם

אל תגזים, מחשב במחיר של PS3 יכול להריץ GTA הרבה יותר טוב מהPS3.

פורסם

אני לא חושב שאתה צודק,היום PS3 עולה 2000 שקל,איך מעבד+לוח אם+זיכרון+כרטיס מסך+ספק כוח יכנסו לתוך ה2000 שקל ויאפשרו משחק על הגדרות גבוהות,רזולוציה גובהה,וAA+AF כמו שהמשתמש רוצה "מקסימום איכות"?

פורסם

קודם כל PS3 עולה משהו כמו 2400 שקל, דבר שני לא אמרתי מקסימום איכות, אמרתי יותר טוב מPS3, וPS3 מריץ אותו על 640P הגדרות שמקבילות למדיום במחשב ללא ויוצא בקושי 30FPS.

פורסם

בסדר, 9800GT עם המעבד יריצו על הגדרות בינוניות - גבוהות.

פשוט אמרתי שלא כדי לקנות PS3 כי אם הוא רוצה HIGH הוא לא יקבל את זה מPS3.

פורסם

קודם כל PS3 עולה משהו כמו 2400 שקל, דבר שני לא אמרתי מקסימום איכות, אמרתי יותר טוב מPS3, וPS3 מריץ אותו על 640P הגדרות שמקבילות למדיום במחשב ללא ויוצא בקושי 30FPS.

עד כמה שידוע לי הPS3 מרנדר את המשחקים ב-720p...

פורסם

אני חושב שתלוי באמת עד כמה המשתמש רוצה לראות טוב,איזה רזולוציה הוא הולך לשחק,חשוב לו AA+AF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים