פורסם 2009 באפריל 916 שנים http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!
פורסם 2009 באפריל 916 שנים ההשקעה והרמה של הציורים והצביעה- מצוינת.הציורים עצמם והתוצאה הסופית- גועל נפש.אני ממש מחבב את ה ZX9R, רק שמה שהוא עשה פה..... איכס.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר ההשקעה והרמה של הציורים והצביעה- מצוינת. הציורים עצמם והתוצאה הסופית- גועל נפש. אני ממש מחבב את ה ZX9R, רק שמה שהוא עשה פה..... איכס. יש כאלה טוענים לעומס עיצובי, אבל אין ספק שיש לו את היד וזה מאוד מרשים ומושך. אם היה לי כסף מיותר הייתי עושה זאת, אני מאמין שדבר כזה עולה 10K.... זו ממש השקעה. אם כבר משהו, אז שיהיה מפחיד בצביעה בסגנון הזה:
פורסם 2009 באפריל 916 שנים יש כאלה טוענים לעומס עיצובי, אבל אין ספק שיש לו את היד וזה מאוד מרשים ומושך. אם היה לי כסף מיותר הייתי עושה זאת, אני מאמין שדבר כזה עולה 10K.... זו ממש השקעה. אם כבר משהו, אז שיהיה מפחיד בצביעה בסגנון הזה: מה תשקיע 10K על הקטנוע רשע פשע שלך ?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים איכס. זה אחד הדברים היותר מכוערים שאפשר לעשות לכלי רכב לכשהו.הקודם היה רק מגעיל, זה..... אם היה לי קטנוע/אופנוע ומישהו היה עושה לי "עבודת אומנות" כזו, הייתי מכניס את כלי הרכב ישר למשרפה, ולא, לא איכפת לי שאפשר להחליף פלסטיק וכו'.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים ומה קורה שאחרי הגשם הראשון אתה נמרח על הכביש ועכשיו הנינג'ה הפשע רשע מלאה שריטות?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מסכים עם SCORN. פשוט מגעיל. אופנוע צריך להיות שחור/ אדום דוקאטי , מקסימום כמה פסים. לא הגוועלד הזה מה זה.(אותו דבר אני חושב על מכוניות).
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר תתפלאו אבל יש רוכבים שהיו משקיעים המון כסף על הדברים האלה, כי זה נקרא בשפה פשוטה א-מ-נ-ו-ת! צריך לדברים האלה ידי זהב וזה עבודה של הרבה שעות, ותעשו טובה.... הייתם משקיעים את הכסף שלכם על רקע של אנוידייה עם ציור של אישה או משהו. או שהייתם מציירים על הפיירינג דמות מאנימה כלשהי, מה אני לא מכיר את חברי האתר פה?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים זה ממש לא יפה על האופנועים הכבדים האלה אם כבר אז רק על הקאסטום האלה שמיצרים בUSA
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מסכים עם SCORN. פשוט מגעיל. אופנוע צריך להיות שחור/ אדום דוקאטי , מקסימום כמה פסים. לא הגוועלד הזה מה זה. (אותו דבר אני חושב על מכוניות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.