עבור לתוכן

כל מה שקורה בימים האחרונים בעולם מתחיל לעצבן ולהדאיג

Featured Replies

פורסם

לאור קריאת הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3699588,00.html

מתחיל להרגיז ולהרתיח

מיהם בכלל שהם מחלקים לנו את המדינה, מי אמר שאנחנו מסכימים

עד היום לא אמרתי את זה, בטח שלא בריש גלאי

אבל נמאס לי מהצביעות

אני אומר את זה אחת ולתמיד

"לא בא ליי לחיות כאן עם עם שמכריחים אותי לחיות איתו - קרי ערבים פלסטינאים"

למה הם מחליטים לנו, למה אנחנו לא נלחמים ראבק, בתכלס, צאו 10 דקות מהצביעות הנוראית שאתם חיים בה

רובינו לא רוצים לחיות לצד העם הזה, אף אחד לא יאמר את זה, יכסה את זה בניילונים, אבל רובינו לא רוצים בכך

מה כל כך קשה להבין

אני אומר את האמת, אם המדינה הייתה מורכבת מ5 וחצי מיליון אנשים שקוראים להם matteo, הייתי אומר לאו"ם, אני מדינה דמוקרטית, אני מאוד מעריך את האו"ם

אני מדינה מאוד מוסרית, מאוד הוגנת, אבל צר לי הפעם, אני לא חולק את המדינה שלי ל2, בטח לא עם עם שלא יצליח לעולם לחיות לצדי, בטח שלא בקשרי ידידות, בדיוק כשם שהוא עושה היום - קרי עזה.

הייתי יוצא בדרמטיות, ופשוט סופג את כל הסנקציות וסובל, העיקר לא לחיות לצידם

נמאס מהלחץ הנוראי והמעורר רחמים שהם מפעילים על מדינות כל כך חזקות בעבר- בריטניה, צרפת

אלו ניהיו מדינות מוסלמיות 50 %

מה הולך פה לכל הרוחות, לאן השפיות נעלמה

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאמר בגין, אי אפשר להאשים את העולם בזה שהוא תומך בעמדה שישראל תמכה בה בעבר.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, לא הייתה בי הציפיה לתגובה שונה מהכיוון שלך, שלא תחשוב פשוט שהפתעת מישהו :kopfpatsch:

פורסם

אם היינו עושים את כל מה שבגין אמר אז, כנראה היום לא הייתה לנו מדינה.

אגב, בריטניה היא המדינה הכי צבועה באירופה (ואולי בעולם), ותפסיקו להתרגש מכל פליטת פה "אני מלקק לערבים", אל תשכח שהבריטים בעצמם סובלים קשות מאותה בעיה בדיוק.

פורסם

איך הם בדיוק סובלים?

פורסם

מבעית המוסלמים? עוני, טרור, רוצה שאני אמשיך?

פורסם

עוד מישהו שם לב שהעולם מתחיל להזכיר ממש את העולם של C&C, עכשיו רק חסר לנו הTIBERIUM.

העולם שלנו סובל מסרטן איסלמי קיצוני ששולח גרורות לכל מקום בדמות איסלאם מתון..

פורסם

2 תמונות שוות 2000 מילים?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איך הם בדיוק סובלים?

אתה שאלת את זה ברצינות או בסוג של :"פרט לי אני רוצה לדעת"

כי אם האפשרות הראשונה נכונה, זה ממש ממש ממש עצוב

שאל בריטי תמים מה הוא חושב על המוסלמים שחיים לו במדינה

אני אחזור על מה שאני אומר שוב בכל מקום

אין לי בעיה עם הערבים כבני אדם, מבחינתי הם בדיוק כמונו

פשוט לי אישית ולעוד הרבה שתמכו במה שאמרתי(בחיים הפרטיים) , לא מתאים לחיות עם ערבים ככה צמוד צמוד

בטח ובטח אחרי שאני שומע מאחורי הגב(אני מבין ערבית מאודדד טוב) שערבים חופשיייייי לא סובלים אותנו ומתים שנעוף מפה שיקחו את כל העוגה

ואגב, אני מדבר על הרוב הערבי, אני אישית מכיר ערבי, ערבי ראסמי, בנאדם זהב, יחיד סגולה, הלוואי כל הערבים וכל היהודים הכי כמוהו,

הוא בעצמו אומר, שהעם שלו נפל על כל הראש ואוהב מלחמות

לי זה הספיק.

מה שמדהים, שבכל פעם העולם שוכח את העבר, איינשטיין אמר:

העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין.

הבריטים לא יודעים פשוט מה לעשות, ולא רק הם אלא כלל אירופה

אתה הולך היום באירופה כאילו אתה נמצא בערב הסעודית, מה חסר להם מדינות, מה קרה שהם משתלטים על כל חלקה יפה בעולם

פורסם

אתה יודע מה הכי מצחיק אותי? כל אחד יגיד לך שהוא מכיר ערבי-שניים (אולי קצת יותר), ממש אנשים זהב, אבל כולם כקבוצה חליאה לאללה :)

פורסם

אתה יודע מה הכי מצחיק אותי? כל אחד יגיד לך שהוא מכיר ערבי-שניים (אולי קצת יותר), ממש אנשים זהב, אבל כולם כקבוצה חליאה לאללה :)

עצוב כמה שזה נכון
פורסם

עבודת קודש שכולכם יכולים לקחת בה חלק - לסיום הטרור המוסלמי.

סיום זה אינו יבוא במלחמה, רק בדרך השלום - להסביר למוסלמים שהם טועים.

http://www.youtube.com/user/AhmadsQuran3

האיש הזה, שמדבר ויוצר את הסרטים הללו מפריך את לב ליבו של האסלאם, הקוראן, בכל סרט, כל פעם הוא מתייחס לנושא אחר, אפילו ספר הוא כתב, שכבר נהיה רב-מכר.

אני ועוד רבים לוקחים את הסרטים שלו, מורידים עם DVDvideosoft שהיא תוכנה להקלטת סרטים מיוטיוב, ומעלים אותם לרשת, החובה של כולנו היא להציף את יוטיוב לחלוטין בסרטים אלו. מי שיתן מזמנו 6 דקות בשביל להאזין לאחד מהם יבין למה זה כלכך חשוב!.

פורסם

מה שמפחיד אותי זה שבחור לא לבן, מוסלימי, שולט על המעצמה הכי גדולה בעולם ורוצה עולם בלי כלי נשק גרעינים.. (בלי דרכים להתגונן)

פורסם
  • מחבר

מה שמפחיד אותי זה שבחור לא לבן, מוסלימי, שולט על המעצמה הכי גדולה בעולם ורוצה עולם בלי כלי נשק גרעינים.. (בלי דרכים להתגונן)

אני לא חושב שזה שהוא לא לבן אמור לשנות משהו

הייתי שמח אם אתיופי משלנו היה עולה לשלטון

בכל אופן אתה סוטים מהנושא, הנושא הוא שפאקינג יש פה מישהו שבאמת ובתמים רוצה לחיות עם ערבים מטר מהעיר שלו

אם עכשיו כשהם רחוק רחוקים הם עושים טרור בכל דרך אפשרית

פשוט חיים לצדם זה דבר בלתי אפשרי בעליל

אפילו דיברתי עם חבר שמאלני שלי, שיצא נגד מבצע עופרת יצוקה, נגד "הרג האזרחים"

שאלתי אותו, האם בא לו לגור עם המון ערבי שיתפתח עם השנים לכמות תושבים שלא תספיק לשטח שלה

ככה ליד הבית שלו, הוא התחיל לגמגם ולהשתמש במילה הידועה "תראהה....."

פורסם

They got to you too, huh?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים