עבור לתוכן

סוף סוף התקבלתי לפאב-מסעדה! (:

Featured Replies

פורסם

מסכן שלי :(

תואר ראשון עשיתה? זה יופי של מקום להכיר

חבוב, אם הבן אדם רוצה לעשות תואר [במידה ולא עשה] זה רק בגלל התואר עצמו, לא בגלל הבחורות.

זה בדיוק כמו שהוא רשם על עזיבת העבודה בגלל שאין בנות, לא הולכים לעשות תואר בגלל בנות, הולכים לעשות תואר כי רוצים תואר, הבנות זה התוסף מהצד.

פורסם

חבוב, אם הבן אדם רוצה לעשות תואר [במידה ולא עשה] זה רק בגלל התואר עצמו, לא בגלל הבחורות.

זה בדיוק כמו שהוא רשם על עזיבת העבודה בגלל שאין בנות, לא הולכים לעשות תואר בגלל בנות, הולכים לעשות תואר כי רוצים תואר, הבנות זה התוסף מהצד.

צודק ידידי המלומד, אבל תואר זה בכל מקרה משהו שכדי לעשות לא?

חוץ מזה שיש פשוט בנות איכותיות בסביבה, ואנשים בגיל הזה בדר"כ מחפשים קשר רציני..

אפשר גם להיות בסביבה בלי לעשות תואר (לעשות קורס מסויים וזהו)

פורסם

תעבוד חודש ואז תחליט מה אתה עושה. משמרת אחד או שתיים לא אומרות כלום.

תרכוש ניסיון בזה, אולי תתחיל להנות מזה ברגע שתתרגל לעבודה הזאת.

פורסם

Xtz למה אתה כזה שלילי? אתה יודע איזה כיף זה לברמן? הכל תלוי איפה אתה נמצא ואיך אתה עובד..

בן דוד שלי חזר משנה אחרי שהיה באילת, עבד במלון הרודס כל השבוע ובנוסף בערבים בתעשיה 54 בשביל להכניס עוד קצת כסף,

איך אפשר להיות מאוכזב כשאתה עושה 500-600 (וגם 1000) ש"ח בערב מטיפים בלבד??

לדעתי תנסה למצוא מקום עבודה אחר..

אני כרגע באותו הכיוון של קורס ברמנים, אני כבר באמצע הקורס שהוא בנוסף גם פליירינג שזה עוד יותר מעצים את החוויה, ולומר לך את האמת אני חושב שההשקעה של ה 4000 ש"ח לקורס הזה שווה את המאמץ, גם חודש של כיף גם לרכוש ידע וגם לתפוס בחורות ועיניים על הבר..אני רואה את זה מספיק..

תן לזה עוד הזדמנות ותחפש מקומות עבודה טובים יותר!

יש לי הזדמנות לעבור לגור קצת אצל הדוד שלי בתל אביב ברמת אביב ואני חושב על זה המון...המון!

לדעתי יש לך הזדמנות פז...

אגב בן כמה אתה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

מסכן שלי :(

תואר ראשון עשיתה? זה יופי של מקום להכיר

לא, אני כולה 21.

כמו שרשמו מעליי תואר צריך לעשות רק אם רוצים ולא בגלל בנות...אני לא בטוח שאני ממש רוצה כרגע..מה שכן אם אני אעשה תואר אני אהיה חייב לעזוב את העבודה הזאת ולמצוא משהו מעצבן ש99% יהיה קשור לשרות לקוחות..דברים שאני ממש לא סובל..קיוויתי שלהיות ברמן לא ממש נכלל בקטגוריה הזאת.

Xtz למה אתה כזה שלילי? אתה יודע איזה כיף זה לברמן? הכל תלוי איפה אתה נמצא ואיך אתה עובד..

בן דוד שלי חזר משנה אחרי שהיה באילת, עבד במלון הרודס כל השבוע ובנוסף בערבים בתעשיה 54 בשביל להכניס עוד קצת כסף,

איך אפשר להיות מאוכזב כשאתה עושה 500-600 (וגם 1000) ש"ח בערב מטיפים בלבד??

לדעתי תנסה למצוא מקום עבודה אחר..

אני כרגע באותו הכיוון של קורס ברמנים, אני כבר באמצע הקורס שהוא בנוסף גם פליירינג שזה עוד יותר מעצים את החוויה, ולומר לך את האמת אני חושב שההשקעה של ה 4000 ש"ח לקורס הזה שווה את המאמץ, גם חודש של כיף גם לרכוש ידע וגם לתפוס בחורות ועיניים על הבר..אני רואה את זה מספיק..

תן לזה עוד הזדמנות ותחפש מקומות עבודה טובים יותר!

יש לי הזדמנות לעבור לגור קצת אצל הדוד שלי בתל אביב ברמת אביב ואני חושב על זה המון...המון!

לדעתי יש לך הזדמנות פז...

אגב בן כמה אתה עכשיו?

בן 21 ;D

תראה, אולי באמת זה שווה, יכול להיות שעשיתי הכללה יותר מדי גדולה כי המקום הזה שעבדתי בו הוא אחד העמוסים, וכל הזמן יש לחץ..ואני ממש לא אוהב עבודות כאלה.

אבל די קשה למצוא מקום שסכים להעסיק מישהו בלי נסיון, רק בסופ"שים, ושהמקום עצמו לא יהיה לחוץ מדי..

אבל אם אתה מכיר אחד כזה אתה יותר ממוזמן לשלוח הודעה ;D

פורסם

חחח אני אישית לא מכיר מקום כזה...אבל עכשיו תקופת קיץ גם לא יהיה יותר קל.

בכל מקרה עדיף לך מקום עם לחץ אתה תשתפשף יותר, והטיפים גם הם...זה בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים