עבור לתוכן

סוף סוף התקבלתי לפאב-מסעדה! (:

Featured Replies

פורסם

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות.

הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..)

יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים? :)

פורסם

שמח בשבילך אחי!

אני אתן לך כמה דברים ככה על קצה המזלג

תראה רצינות ונכונות ללמוד ולעבוד, תבוא מחוייך! יש דברים שלמדת בקורס שלווא דווקא מיושמים בפאב שאתה הולך אליו ותאלץ להסתגל אל איך שהמקום עובד.

תגדיל ראש אחי אנשים אוהבים עובדים שמגדילים ראש. ומה שאתה לא יודע או מבין תשאל תשאל תשאל! תאמין לי שאני יודע מה אני אומר, עדיף לשאול כל דבר בהתלמדות שאחר כך לא יהיו פדיחות, כי עם כל התלמדות מצפים ממך ליותר ולאט לאט אתה מקבל אחריות יותר גדולה.

ושיהיה המון בהצלחה,אל תיהיה לחוץ!

איפה מצאת בסוף עבודה?

פורסם

שיהיה בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

תודה תודה(:

באיזה מקום בחוף פרישמן בת"א חח ברח לי השם \: לפחות אני יודע איך להגיע לשם

אני מה זה מקווה שילך לי...אני תמיד שנאתי את הקטע שאני חדש במקום שכולם כבר מכירים את כולם..הרגשה לא נעימה כזאת..

והיו שם כמה חבר'ה ברמנים אם אני לא טועה..שהסתכלו עלי בפרצוף קרח כזה...חח נראה לי מפחדים לאבד את המקום שלהם.

וכמה מלצריות כוסיות יש שם איי איי איי...

קיצר אולי אני הגזמתי אבל ההתרגשות בשיאה.

פורסם

כן אל תתפלא שזה ככה, כי ברגע שברמן חדש מגיע זאת אומרת שכמות המשמרות צריכה להתחלק עם עוד בנאדם, משמע פחות כסף...:) תיהיה טוב וישאירו אותך גם אם יש יותר ותיקים ממך..סמוך עליי

פורסם
  • מחבר

כן אני מקווה באמת להצליח שם..(:

וזה גם רק בסופ"שים אז בכלל..

טוף לא נפתח יותר מדי ציפיות..

אוףף איך אני נפטר מהבעיה שיש לי כל פעם שאני מגיע למקום חדש..מתרגש כמו לא יודע מה \: ועוד כולם מכירים את כולם אז בכלל..

פורסם

שלח בפרטי פירסומת שנבוא לבקר אותך :)

(אני משאיר אחלה טיפים)

פורסם

חחחחחח אחלה טיפים

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש!

פורסם

מזל טוב!

עצה ראשונה היא סבלנות.

עצה שניה היא ראש גדול (אבל אל תציק).

הייתי אומר לך שתיהיה מאורגן אבל זה תכלס תכונות שאין לכולם.

אני "התקבלתי" לעבוד בפאב כשוטף כלים רק בגלל שהייתי מאורגן (הייתי איטי יחסית) וכנראה בגלל האיכות. אני עוד חודש סוגר שמה שנה.

באמת שהגדלתי ראש, אחרי שלוש - ארבע חודשים כבר ניסיתי לראות איך המנות אמורות לצאת , אחרי זה ידעתי גם את הטעם הנכון של כול רוטב, ידעתי את כול המלאי שיש לנו. משם התקדמתי ללהוציא טיפה מנות , לעוזר טבח ועכשיו אני כבר לא יודע מה התפקיד שלי. אני מגיע , עובד כשוטף כלים/עוזר טבח (גם וגם) וכשהטבח הולך הביתה אני נהיה הטבח. יצא לי לברמן ממש טיפה (סתם למזוג בירה)ץ הידע שלי והיחסים שלי עם אחד מבעלי העסק השאירו אותי במקום הזה (הטבח פיטר אותי , אחד מהבעילם גיבה אותו , השני החזיר אותי) - הכול רק כי הגדלתי ראש , הסכמתי לצאת "פראייר" (להכין מנות גם כשהטבח מעשן סיגריה ויושב עם חברים בחוץ) , עשיתי משמרות ארוכות כול יום והראתי שאני רוצה לעבוד במקום ושהמקום צריך אותי. ובסוף לא יצאתי פראייר כי העלו לי את המשכורת פעמיים (לא שאני מרוויח 40 בשעה , גם לא 25) פעם אחת העלו לי לעשרים כשהמינימום שלי היה 18.5 , בפעם השניה העלו לי ב10%.

לעומת זאת חבר שלי שהשקיע הרבה פחות ממני וקיבל עד ללא מזמן את המינימום שלו (18.5) עד שהחליטו (כנראה כדי שלא יעבור למקום אחר שישלם לו יותר) להעלות לו ל 20.

תזכור - תשקיע , תציע רעיונות ליעול (אבל לא יותר מדי) , תשמור על סדר.

זאת הבהצלחה שלי , תהנה ותרוויח מזה כמה שאתה יכול.

פורסם

אנשים נראה לי שהטיפ שהוא הכי רוצה לשמוע זה איך מתגברים על הפחד..

בן אדם שבא לעשות משהו שהוא פוחד ממנו ועובר את זה חי רק מתחזק..כמו בלונה פארק אחרי שעלית על מתקן מפחיד אתה רוצה עוד פעם

מקסימום מבחינת העבודה לא ילך אז לא ילך..עברת חוויה.

פורסם

בשביל זה כתבתי לו שיגיד לנו איפה המקום

אם אנשים מפה (שיש לו קשר כל שהוא איתם) יבואו הוא ירגיש יותר בטוח לידנו

למרות שאני בטוח שקרירין חיית מסיבות, אני בטוח שהוא יכול לשבת ברגוע על איזה בר

(+הוא ממגנט כוסיות אז בכלל תהיה הרגשה טובה)

XTZ - אני רואה שאתה לא רושם פה את השם של המקום, אתה מפחד ממשהו?

אתה יודע שאנחנו אנשי היי טק טחונים ותקבל מקהל כזה טיפים טובים? (כסף, לא עצות.. )

פורסם
  • מחבר

אנשים חזרתי מהמששמרת שהייתה בסדר, רק ההרגשה הפנימית שלי לא.

א. לא אוהב את הסוג העבודות הזה

ב. יש לי עבודה קבועה נסיתי לעבוד בזה רק בתור תחביב בסופ"שים

ג. הגעתי למסקנה ברורה, נסיתי לעבוד בזה כי זה אחד המקומות הטובים להרחבת קשרים והכרת בחורות. עד כמה שעצוב ופתאטי זה נשמע מסתבר שזה מה שהיה בתת מודע שלי כל הזמן.

מסתבר שלא באמת יש לי כח לעבוד סופ"שים אחרי שטחנתי כל השבוע בעבודה, לא באמת יש לי כח להכין שוטים להקפצה, כל מה שרציתי זה להכיר בחורות ואנשים מסביב.

אני עובד כרגע בטכנאות מחשבים באיזה מקום קטן של 300 משתמשים. העבודה עצמה סבבה, אבל להכיר שם אנשים זה ממש לא פוטנציאל.

לא ידעתי באיזו צורה אחרת אני מרחיב את מעגל החברים, אז הנה..הלכתי להיות ברמן..ותראו מה התוצאה \:

אני מאוכזב מעצמי אחרי שהבנתי למה באמת עשיתי את זה..

עוד היו לי מחשבות לעזוב את העבודה הקבועה שלי רק בגלל שאין שם מבחר בחורות, ולמצוא משהו אחר. מזל שעצרתי את עצמי לפחות מלעשות את השטות הזאת..

כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי..החיים האלה מעפנים..הנסיון שלי עם בחורות הוא לא גדול ואני מת כבר להכיר איזה מישהי רצינית..כמו שזה נראה עכשיו אני אמות רווק \=

פורסם

אחי, למה השליליות? הלכת, עברת את זה, הרווחת נסיון ועכשיו תדע איך זה מרגיש.

העצה שלי היא בכלל שאם בפעם הראשונה לא היה משהו- לעשות שוב, ואז לגבש דעה.

להכיר בחורות (עם כמה שזה מעצבן לשמוע את זה) זה עניין של גישה נטו (ומראה בנוסף) ולכן לא משנה התפקיד שלך בהכרח. באותה מידה אפשר לבלות בפאב הזה עצמאית.

לפי דעתי אתה לא צריך להיות מאוכזב מעצמך אחרי שעשית משהו, אם כבר היית יושב פה בפורום ובמשך כמה עמודים מנסה לשכנע את עצמך לעשות- דיינו. אתה צריך להרגיש מבסוט מזה שבאמת הלכת ועשית את מה שאתה רוצה, לא משנה מה התוצאה.

לגבי משפט הסיום זה עניין של מה יש לך בראש, אם אתה חושב אני אמות רווק זה מה שיקרה באמת. אם אתה רוצה לשנות את זה צא ועשה זאת.

פורסם

מסכן שלי :(

תואר ראשון עשיתה? זה יופי של מקום להכיר

פורסם

תקשיב..... יום אחד בעבודה כלשהי לא אומר כלום

אתה יכול לבוא לעבודה כלשהי ויום ראשון סבבה אבל אחרי שבוע ניהיה מקום מגעיל\קשה\לא מתאים\קושי פיסי [בעבודות שמצריכות טרחה מרובה כלשהי ]

וגם ההיפך קורה הרבה

לדעתי לא קרה שום אסון ...היפך הוא הנכון , למדת מקצוע חדש עכשיו יש לך זכות לרכוש ניסיון ותדע לך ניסיון במקצוע=כסף

תצבור ניסיון שאם תהיה מובטל מתישהו תוכל לעבוד לבינתיים . [יכול להיות נחמד לסטודנטים המקצוע הזה ]

אם קשה לך לעבוד בשתי מקומות ,אז אולי תדבר עם הבוס שלך שתעבוד יום אחד פחות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים