פורסם 2009 באפריל 1716 שנים Cyanide, לפני שאני מוסיף את הדיון לסטיקי אני חייב לשאול:כתבת את התיאור בעצמך או שהעתקת אותו ממקור אחר? אם הוא לא שלך אני מבקש שתיתן קרדיט.בנוסף תתקן בבקשה את כותרת הדיון ל:Company of Heroes: Tales of Valor - הדיון הראשי
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר לייזי, צודק הוספתי קרדיט איפה שלא כתבתי בעצמי ושיניתי את הכותרת, בהמשך אחרי שאשחק יותר מכמה פעמים בקמפיין אני אוסיף סיקור אישי.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים הזמנתי את זה http://www.shopto.net/PC/GAMES/PCCO23-Company%20Of%20Heroes%3A%20Anthology.htmlמה אתם אומרים שווה? את הראשון יש לי אבל את שני ההרחבות אין לי וזה נראה לי יותר משתלם מלקנות בנפרד.הורדתי את המשחק לבדוק אותו קצת וכשהתחלתי לשחק קיבלתי חשק לקנות אותו.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר שווה ביותר!כמה היום הפאונד, 6 שקל?יוצא בערך 150 שקל, לשלושת המשחקים, הייתי לוקח היום!
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים כשאני מנסה להעלות שמירה ממשחק סקירמיש במפה שהורדתי מהאינט' (לא מפה רשמית של המשחק) הloading bar מגיע לשלושים אחוז בערך ויוצא לתפריט הראשי. מישהו נתקל בבעיה?שלושת המשחקים מעודכנים, משחק מסטים.שמתי את הקובץ .sga בתיקיה ב: My Documents\My Games\Company of Heroes\ww2\scenariosאגב, מישהו יכול להמליץ על מפות או מודים טובים למשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.