עבור לתוכן

טלוויזית 42 אינץ' לסלון ב8000+- ש"ח

Featured Replies

פורסם

השימוש יהיה בעיקר לצפיה בממיר אך אנו רוצים לתכנן לעתיד וגם כרגע מדי פעם רוצים לראות באבחנה גבוהה.

לפי הבנתי אין פה בחירה בין פלאזמה לLCD אלא רק LCD, השאלה היא על איזה פאנל ללכת והאם אתם מכירים מבצע מעניין שמתאים לדרישות.

ראיתי שיצא עכשיו הIPS-E שנראה מאד איכותי ביחס למחיר אך השאלה היא האם הוא הגיע כבר לטלויזיות בארץ ואם לא האם שווה לחכות?

תודה רבה, גלעד.

עריכה: ועוד משהו קטו, אנחנו כן נחבר לזה מחשב לעיתים אם זה משנה.

עריכה2: קראתי עכשיו טיפה באינטרנט ונראה שיש אנשים שדיי ממלצים על פלסמה בגודל הזה(בעיקר על הPV80 של פנסוניק) מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין המלצות לטלויזיה בתקציב הזה :\?

פורסם

אם אתה רוצה לחבר מחשב ולהשתמש ב TV גם בשביל המחשב ממש לא מומלץ לך פלאזמה (צריבות וכאלה)

אני הייתי ממליץ לך על פיליפס 7403 או פיליפס 7603.

שני מסכים מדהימים!

ההבדלים בינהם הם שב 7603 יש לך אמבילייט (תכונה יחודית לפיליפס שמקרינה לך אור מאחורי המסך וגורמת לצבעים להראות קצת יותר טוב) אבל היא 50 הרץ

ב 7403 אין אמבילייט אבל היא 100 הרץ!

שתי הטלויזיות נותנות תמונה מעולה ב SD (כלומר לא HD) ביחס לכל LCD אחרת. ושתי הטלויזיות הן Full HD

צריך לקחת בחשבון שהאחריות של "אלקטרה" שהם היבואנים הרשמיים של פיליפס בישראל לא נחשבת מציאה גדולה...

בכל מקרה, לא לקנות אף טלויזיה לפני שהלכת לראות אותה בעיניים שלך גם בשידורי HD אבל גם לבקש מהחנות לראות ערוץ 1 ו/או ערוץ 2 ו/או ערוץ 10 ולראות שאיכות התמונה לטעמך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה אני אלך לראות אותן!

פורסם

בבקשה :)

פורסם

אם רוב השימוש יהיה בממיר, זאת אומרת שידורי SD.

אז רק פלזמה, לא LCD, בLCD פשט תראה מגעיל בשידורי SD.

בכל מקרה בתקציב של 8000 אתה יכול להכניס פיוניר KURO 42 שנחשבות לפזלמות בעלות השחורים הטובים ביותר והטגנולוגיה רק של פיוניר.

פורסם

אם רוב השימוש יהיה בממיר, זאת אומרת שידורי SD.

אז רק פלזמה, לא LCD, בLCD פשט תראה מגעיל בשידורי SD.

בכל מקרה בתקציב של 8000 אתה יכול להכניס פיוניר KURO 42 שנחשבות לפזלמות בעלות השחורים הטובים ביותר והטגנולוגיה רק של פיוניר.

כל מה שאמרת נכון בלי שום ספק עד לקטע שבו הוא אמר שהוא מתכוון לחבר מידי פעם מחשב לטלויזיה

מאוד מאוד לא מומלץ לחבר מחשב לפלאזמה ולגלוש באינטרנט הרבה זמן (לדוגמא הפס של ה"התחל" למטה יכול בקלות להצרב וכו...)

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי כמה עידכונים, עברתי בכמה חנויות וברובן ניסו לדחוף לי שטויות, אבל דווקא בBig Box נראה שהמוכר מנוסה ומבין והוא לא ניסה לדחוף לי שום דבר אלא בעיקר לייעץ.

ואחרי הסיפור הלא קשור הזה, ראיתי את הPV80 שנראת לא רע בכלל אבל הרזולוציה הנמוכה לא מושכת אותי יותר מדי למקרה שאני ארצה לחבר לזה מחשב.

ובקשר לפיליפס, מאד אהבתי אותה והיא נראית ממש טוב אבל אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כ2000 ש"ח למרות שזאת לא ממש בעיה.

בכל מקרה לפי מה שהבנתי לרוב החנויות נגמר המלאי ואם הוא לא נגמר המחיר שלו זהה או יקר יותר מהדגם המחליף(8404 נדמה לי) שאותו הציעו לי בBig Box ב7600 כולל משלוח והתקנה.

ועכשיו לעוד כמה שאלות, דבר ראשון האם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים באיזור התקציב(אפשר לחרוג קצת)? והאם מישהו יודע מה ההבדל בין הפיליפס 7403 לבין מחליפו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים