פורסם 2009 באפריל 816 שנים המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Ghאני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושהגם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנהבדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה..מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר למה לבטל אותם? הכל עבד בסדר עד עכשיוכשאין פעילות המכפלה יורדת בחצי וכשיש היא עולה בחזרהעכשיו היא נשארת תקועה על 6 כל הזמן
פורסם 2009 באפריל 816 שנים עם המכפלה לא עולה גם תוך כדי בדיקת מאמץ (OCCT למשל), כנס לביוס ותראה איך היא מוגדרת שם. אם היא לא מוגדרת בתור המכפלה המקסימלית, תעלה אותה חזרה לכמה שהיא צריכה להיות.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים תן צילום מCPU-Z כשOCCT פועלת ברקע ומאמצת את המעבד.נסה לבטל את הפונקציות C1E ו-EIST בביוס.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אני מניח שזה יהיה הפיתרון הכי טוב לבעיה שלך... הייתי מציע לך לעדכן ביוס, אבל יש בזה סיכונים...
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אבל למה זה קרה פתאום? הכל היה בסדר עד עכשיו, המכפלה ירדה כשאין עומס ועלתה כשיש..
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל הבעיה חזרה...אז פשוט ביטלתי את ה C1E וה-EIST, נשארתי ככה יום והפעלתי אותם בחזרה והבעיה נפתרה, המכפלה שוב חזרה לעלות ולרדת בהתאם למאמץ.אבל עכשיו הבעיה חזרה שוב, המכפלה תקועה על 6. ניסיתי לעשות את אותו הדבר לא עזר, איפסתי את הביוס כמו שNIKE הציע וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיון...?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים זה באמת נשמע כמו בעיה שיכולה להיפתר ע"י עדכון BIOSתבדוק אם קיים עדכון, אם כן - תראה מה בדיוק העדכון מתקן\משפר, יכול להיות שזה יופיע שם.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים כנ"ל , מה שגם אני אומר זה קודם לעשות ריסט לביוס, ואז להעלות מחדש את הקונפיגורציה של הOC.ואם זה לא עוזר אני מאוד בטוח שעידכון ביוס יעזור.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אמרת שאיפוס הביוס לא עזר-אתה טענת הגדרות קודמות לאחר שאיפסת את הביוס? אם כן, זה כאילו שלא איפסת אותו בכלל ואני ממליץ לעשות זאת שוב ולהגדיר מחדש ידנית. מקסימום תזכור רק את הגדרות האוברקלוק כדי לבדוק אם זה פותר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.