עבור לתוכן

הקניה שהרגיזה אותי

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לחלוק איתכם חוויה, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה יותר זיכרון בPSP שלי, נכנסתי לזאפ, מצאתי

כרטיס של סוני 8GB וביצעתי את ההזמנה, התגובות על החנות היו סבבה ברוב המקרים.

http://www.think3g.com/productspec.asp?id=1424

המשלוח הגיע מהר (יומיים) שאני לא כל כך מתלהב מזה (בכל זאת זה בארץ ודואר רשום) אבל זה נחמד, אני לקחתי את המעטפה

מהדואר, פתחתי אותה וכבר יש סימן ראשון שמשהו מסריח, האריזה הייתה פתוחה ומקובצ'צ'ת מעט ללא פצפצים להגנה חלילה.

בהתחלה אמרתי סבבה בראש, לא קניתי אריזה אלא מה שבתוך, הוצאתי את הכרטיס מהאריזה, בדקתי אותי שהוא לא ניזוק

וחיברתי לPSP, התחלתי להעביר דברים, מווזיקה סרט וכמה משחקים. להפתעתי חלק מהמוזיקה לא הופיע לי במכשיר כך גם חלק מהמשחקים,

מוזר מאוד אמרתי לעצמי ופרמטתי את הכרטיס במכשיר למען הסר ספקות.

שוב אחרי זה אותה בעיה, חלק מופיע וחלק לא, פה התחלתי לחשוד, הלכתי לחברי גוגל וחיפשתי אם ידועה הבעיה הזו

(אולי זה באג במערכת הפעלה שאני משתמש בה חשבתי), נחשו מה, זה ידוע ונפוץ אפילו יחסית.

באחד הפורומים היה מדריך לזיהו כרטיסים מזוייפים ושלי נכשל בכולם :pissed:, אפילו לא זכר לאוטנטיות.

קודם היה חשוב לי לחלוק, אבל גם חשוב לי לשאול מה אתם חושבים, אני שלחתי מייל לחנות היום+שלחתי את החוות דעת שלי בזאפ,

מה עוד ניתן לעשות המקרה כזה?

פורסם

פנה לאמון הציבור\הגנת הצרכן אם לא יסכימו להחליף את המוצר לאלתר

ותזהר להבא

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה, אני באמת ישמור את זה בתור אופציה.

מה שמרגיז זה שאני נשארתי עם ה*ין ביד, 8GB אין לי ואני אמתין בטח עד אחרי החג עם זה כי לא יעבדו שם...

פורסם

ועל זה נאמר על הצרכן הישראלי שלא לומד:

סוף מעשה במחשבה תחילה.

קנה תמיד מחנות מוכרת ויבואן מוכר ויציב.

פורסם

תפנה גם לזאפ עצמם, אם זו חנות שמוכרת ציוד מזוייף גם המשטרה צריכה להיות בעניין.... לפי דעתי בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

ועל זה נאמר על הצרכן הישראלי שלא לומד:

סוף מעשה במחשבה תחילה.

קנה תמיד מחנות מוכרת ויבואן מוכר ויציב.

לא היתה לי דרך לדעת עד שקיבלתי את המוצר, אם הייתי יודע הייתי חוסך את זה ממני ברצון...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לזאפ פניתי גם כן, בתגובה על החנות.

למה זה מעניין את המשטרע?

פורסם

כי מכירת מוצרים מזוייפים זה עבירה פלילית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים