עבור לתוכן

איזה כרטיס טלוויזיה Hauppauge או Pinnacle ?

Featured Replies

פורסם

אל תקנה כרטיס טלווזיה

לא שווה את הכסף אפילו אם הוא איכותי(טלווזיה עולה מקסימום 800 שקל והיא שווה מכל כרטיס שקיים)

עלה לי הרבה הרבה כסף כדי להבין את זה!

אני לא יכול לסבול טשטוש בתמונה, קוים צבעוניים שלא שיכים לתמונה בצדדים, סאונד גרוע

אני קניתי טלוויזיה 21 אינץ זולה ואני מרוצה עד הגג ואת הכרטיס טלווזיה הרביעי שלי זרקתי

למרות שאת Pinnacle לא ראיתי

פורסם

אל תקנה כרטיס טלווזיה

לא שווה את הכסף אפילו אם הוא איכותי(טלווזיה עולה מקסימום 800 שקל והיא שווה מכל כרטיס שקיים)

עלה לי הרבה הרבה כסף כדי להבין את זה!

אני לא יכול לסבול טשטוש בתמונה, קוים צבעוניים שלא שיכים לתמונה בצדדים, סאונד גרוע

אני קניתי טלוויזיה 21 אינץ זולה ואני מרוצה עד הגג ואת הכרטיס טלווזיה הרביעי שלי זרקתי

למרות שאת Pinnacle לא ראיתי

מסכים ולא מסכים.

אם לבנאדם יש מקום בחדר בשביל טלויזיה נורמלית וכל מה שהוא רוצה לעשות זה סתם לשבת ולראות טלויזיה אז זה עדיף מאשר כרטיס טלויזיה.

אבל אם למישהו אין מקום ו/או יש לו מסך גדול איכותי (שהוא בכל מקרה יותר איכותי בהרבה מסתם טלויזית 21 אינץ' שקונים בקוסמום ב-800 ש"ח) ורוצה לראות ככה טלויזיה, ובמיוחד אם מישהו רוצה לבצע לכידת וידאו מכרטיס טלויזיה. אז אם קונים מוצר איכותי (כמו HAUPPAUGE ו-ATI) אז זה כן שווה (אפילו אם לא ממש משתלם מבחינה כספית).

אני לא משתמש כבר בוידאו כי ההקלטה במחשב כל כך נוחה, אין קסטה שנשחקת והאיכות שלה יורדת, לא צריך לחפש מקום להקליט כי יש 40 ג'יגה פנויים בדיסק הקשיח. ויש עוד יתרונות שאין לי כח לפרט כרגע.

פורסם

יש לי פה ATI TV Wonder VE,

אבל משום מה הדרייברים של ATI גירסה 7.1 תוקעים את המחשב כל פעם, ניסיתי רק בוינדוס 2000, לא בדקתי עדיין את הדרייברים בוינדוס 98.

פורסם

יש לי פה ATI TV Wonder VE,

אבל משום מה הדרייברים של ATI גירסה 7.1 תוקעים את המחשב כל פעם, ניסיתי רק בוינדוס 2000, לא בדקתי עדיין את הדרייברים בוינדוס 98.

אוקיי זה הכרטיס הבסיסי (הזול יותר ) של ATI. אם התקנת את כל חבילות העידכון (SP2 + HOTFIXES) של חלונות 2000, ודרייברים הכי עדכניים לכרטיס המסך, קול, צ'יפסט וכו' ועדיין הכרטיס תוקע את המחשב אז אני ממליץ לך לכתוב לתמיכה שלהם..

אם היתה לך גירסה יותר ישנה של התוכנה שלהם והתקנת את החדשה עליה זה עושה בעיות.

נסה להפעיל את התוכנה של הטלויזיה כשאין כרטיס קול במחשב (פשוט תוציא אותו לרגע ותפעיל בלעדיו את המחשב).

איזה כרטיס מסך יש לך ?

פורסם

asus v8200,

אני אבדוק את הנושא לעניין בסוף השבוע.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

הכרטיסים של TERRATEC הם לא פליי וידאו, ראיתי אחד בפעולה אצל חבר ולגמרי לא התלהבתי. הדרייבר רק נראה מבחינת מראה טוב, אבל הוא גם לא מי יודע מה. יש לכרטיסים שלהם כאב לעבוד עם רדיו FM ובעיות סאונד. לא הייתי יכול לנסות ללכוד בפרמייר עם הכרטיס הזה, אלא רק לראות את התוכנה שהלקוח נק'ב'ר איתה בעת הקנייה.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

Text, ראיתי אחד בפעולה אצל חבר ולגמרי לא התלהבתי. הדרייבר רק נראה מבחינת מראה טוב, אבל הוא גם לא מי יודע מה. יש לכרטיסים שלהם כאב לעבוד עם רדיו FM ובעיות סאונד. לא הייתי יכול לנסות ללכוד בפרמייר עם הכרטיס הזה, אלא רק לראות את התוכנה שהלקוח נק'ב'ר איתה בעת הקנייה.

אוקיי, זה מקובל. אם מישהו ניסה ובדק ונתקל במכאובים לא נעימים אז ברור שזה לא שווה את הכסף (ומזל שאני לא קניתי את הכרטיס הזה ;D).

ברור שזה לא FLY VIDEO ! מה הקשר בכלל ? אמנם חוץ מהכרטיסים של ATI כל השאר מתבססים על אותו מפענח וידאו של Bt ופשוט משלבים טיונרים של חברות אחרות (למשל פיליפס, או TERMIC) .בכרטיסים שנמכרים היום זה בד"כ ה-Bt878 שהיום מיוצר על ידי CONEXANT (כן כן .. אותה חברה מהמודמים הדפוקים שלהרבה אנשים יש בעיות איתם בחלונות אקס פי), ולכן הכרטיסים האלה מציגים את אותה איכות לא מדהימה ויציבות לא טובה במיוחד.

פורסם
  • מחבר

ה י חברה, תודה על כל התשובות, עזרתם לי ואני מקווה שאורן מזיג זג יביא לי את המוצר מהיכן שהוא, ה Hauppauge

כמובן.

תודה ;)

פורסם

ה י חברה, תודה על כל התשובות, עזרתם לי ואני מקווה שאורן מזיג זג יביא לי את המוצר מהיכן שהוא, ה Hauppauge

כמובן.

תודה ;)

תוכל לפרט איזה דגם אתה קונה (עם סטריאו או דולבי סוראונד, או סתם דגם בסיסי ) וכמובן כשיהיה לך אותו אם תכתוב לנו איך הוא עובד והאם אתה מרוצה זה יהיה נחמד.

פורסם

אתה יודע מחיר ?

פורסם

לא חשוב הכרטיס רק התרגיל במקרה הזה פשוט להשתמש בתוכנה

PowerVCR II by cyberlink

שנותנת סאונד ותמונה באיכות טובה

פורסם

לא חשוב הכרטיס רק התרגיל במקרה הזה פשוט להשתמש בתוכנה

PowerVCR II by cyberlink

שנותנת סאונד ותמונה באיכות טובה

זה לא נכון

אם הכרטיס שלך גרוע, התוכנה הזאת לא תעזור לך (ובכרטיסים מסוימים היא בכלל לא תפעל וזה מנסיון גם שלי וגם של עוד משתמשים בפורום הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים