עבור לתוכן

איזה כרטיס טלוויזיה Hauppauge או Pinnacle ?

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO ::) ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge

הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ?

תודה.

פורסם

Hauppauge WinTv נדיר מאוד בארץ.. אם בכלל תמצא את זה

פורסם

ה Pinnacle כרטיסים טובים מאוד ונפוצים בארץ.

לצערי, כדי להשיג את השני צריך לפנות ישירות ליבואנים שלהם בארץ (דרך הטלפון) ולדרוש... קח בחשבון שהמחיר גם יהיה בהתאם.

:-/

פורסם

למה ?

יש את PINNACLE בבאג , את שלושת הדגמים .

כרטיס מצויין עם ממיר של פיליפס .

פורסם

ה Pinnacle כרטיסים טובים מאוד ונפוצים בארץ.

לצערי, כדי להשיג את השני צריך לפנות ישירות ליבואנים שלהם בארץ (דרך הטלפון) ולדרוש... קח בחשבון שהמחיר גם יהיה בהתאם.

:-/

תקרא טוב..

מדובר לגבי הכרטיס השני, לא ה Pinnacle

פורסם

היה לי PINACLE וממש לא אהבתי אותו. אני לא ממליץ.

פורסם

צודק

להזכיר לעצמי לא לדבר בטלפון ולכתוב פוסטים .

פורסם

מה יש לך עכשיו? או שאין...

פורסם

ברור שHaupauge הרבה יותר טוב. והוא לא כזה נדיר! בסך הכל אפשר לקנות אותו רק אצל היבואנים שלו.... זה לא הופך אותו לנדיר. אתה מתקשר ומזמין, הוא עולה (הדגם הכי טוב) 133 דולר לא כולל מע"מ.

פורסם

לי יש את הכרטיס הזה ואני די מרוצה ממנו!

מה לא אהבת בו??

פורסם

אני היייתי מתרחק מPinnacle יצא להם שם מפוצץ והכרטיסים שלהם לא משהו בכלל. תמיד יש להם כאבי סאונד, הדרייברים שלהם פאשיסטים וכמעט תמיד מכריחים אותך ללכוד עם התוכנה של החברה, ולכרטיסים האלה גם כואב לעבוד עם אדוב פרמייר.

פורסם

כן זה שהדרייברים והתוכנות של Pinnacle ירודים באיכותם, איכות התמונה שמתקבלת (ביחס למחיר) ע"פי מה שראיתי עם תוכנות אחרות, גבוהה במיוחד.

זה עדיף על ה FlyVideo לפי דעתי שעולה אותו מחיר, אין לו פילטרים ואיכות הסאונד פשוט מזוויעה.

פורסם

אני היייתי מתרחק מPinnacle יצא להם שם מפוצץ והכרטיסים שלהם לא משהו בכלל. תמיד יש להם כאבי סאונד, הדרייברים שלהם פאשיסטים וכמעט תמיד מכריחים אותך ללכוד עם התוכנה של החברה, ולכרטיסים האלה גם כואב לעבוד עם אדוב פרמייר.

ואתם עוד קוראים לו SPAMMER ! >:( >:(

לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר. קניתי את הכרטיס הזה בפלונטר (ה-PCTV PRO שהוא הכרטיס היקר ביותר, עולה מעל 600 ש"ח, יש לו גם רדיו FM STEREO והטלויזיה קולטת ב-NICAM STERERO, המפרט שלו מאד משכנע). ואמרתי תודה לאל שאפשר להחזיר אצלם מוצר תוך כמה ימים. הסאונד היה נורא. היה רעש כל הזמן כמו של חיבור שלא מולחם טוב על הכרטיס או משהו דומה, פשוט חריקות נוראיות. הדרייברים היו ממש לא מדהימים לא בחלונות 9X ולא ב-2000 (אז עוד לא היה XP). לא ניתן לעבוד עם שום תוכנה חוץ ממה שמגיע עם הכרטיס כי הדרייברים פשוט לא מאפשרים את זה. השלט רחוק המגוכך של הכרטיס הזה מתחבר ל-PARALLEL ואפילו לא טרחתי לחבר אותו. הכרטיס מגיע עם פורמט דחיסה לקובץ AVI וזה יוצא מאד לא איכותי עם קוביות מרגיזות וכמובן שהבעיות בסאונד מוקלטות בעת לכידת הוידאו. על הרדיו FM אין בכלל מה להרחיב את הדיבור וזה ממילא לא הדבר העיקרי בכרטיס הזה.

בקיצור - שומר כספו ירחק.

לא מכיר את הכרטיסים של HAUPPAUGE חוץ מהכתבות ששיבחו אותם בכל מקום. המחיר שלהם לא זול ולכן זה הימור לקנות אותם אבל אם אפשר לסמוך על הביקורות אז זה יהיה הימור טוב.

אני משתמש ב-ATI AIW 128PRO שכמובן לא מתאים לרובכם שאוהבים משחקים כי זה מאיץ גרפי חלש. אין כמו כרטיסי הטלויזיה של ATI. איכות תמונה נקיה, לכידת וידאו בכל מיני פורמטים באיכות גבוהה, NICAM STEREO בטלויזיה. באפליקציה של הטלויזיה אפשר לתכנת מראש הקלטות ליום ושעה מסוימים.

בקיצור - נסה להשיג HAUPPAUGE. אם לא, אז אולי כדאי שתלחץ על אחת מהיבואניות של ATI (אזטק, אמטל ואולי עוד.. ) להביא לך את ה-ATI TV WONDER המצוין.

עריכה : אם כרטיסי הטלויזיה של TERRATEC מציגים רמה גבוהה כמו כרטיס הקול שלהם שיש לי, אז יתכן שכדאי לקנות אחד כזה (יש בפלונטר).

פורסם

"בקיצור - נסה להשיג HAUPPAUGE. אם לא, אז אולי כדאי שתלחץ על אחת מהיבואניות של ATI (אזטק, אמטל ואולי עוד.. ) להביא לך את ה-ATI TV WONDER המצוין."

הביאו פעם את ATI TV WONDER לארץ, לא ? את הגירסה החלשה, את החזקה לא הביאו (שיכולה להקליט סרטים לפורמט MPEG1). אבל שתדע, ATI TV WONDER זה לא אותו כרטיס שנמצא בסדרת AIW של ATI. שם משולב כרטיס יותר מקצועי וטוב, שיכול להזער ביכולות של הכרטיס מסך (ואת זה אתה אף פעם לא תוכל לדעת...).

פורסם

"בקיצור - נסה להשיג HAUPPAUGE. אם לא, אז אולי כדאי שתלחץ על אחת מהיבואניות של ATI (אזטק, אמטל ואולי עוד.. ) להביא לך את ה-ATI TV WONDER המצוין."

הביאו פעם את ATI TV WONDER לארץ, לא ? את הגירסה החלשה, את החזקה לא הביאו (שיכולה להקליט סרטים לפורמט MPEG1). אבל שתדע, ATI TV WONDER זה לא אותו כרטיס שנמצא בסדרת AIW של ATI. שם משולב כרטיס יותר מקצועי וטוב, שיכול להזער ביכולות של הכרטיס מסך (ואת זה אתה אף פעם לא תוכל לדעת...).

כנראה שזה נכון כי יש קשר ישיר (OVERLAY DISPLAY זה נקרא) בין כרטיס הטלויזיה לכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים