פורסם 2009 באפריל 816 שנים מוזר שאף אחד עדיין לא פתח את הת'ארד הזה..בכל אופן..כל שנה אנחנו נוהגים לדון בנושא כאן בפורום..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אני לא גוי או משהו, אז ברור שאני אוכל אך ורק מצות בפסח.גוי זאת לא מילה גסה, זאת פשוט מילה שאומרת שאתה לא יהודי.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים לא אוכל חרא של פסח.קניתי מאגר של לחם.אני מאמין שרק העולים החדשים אוכלים חמץ ..מה אתה אומר? בסקר משנה שעברה (ומלפני שנתיים) היחסי כוחות היו בערך 60/40%.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים לא אוכל חרא של פסח.קניתי מאגר של לחם.כרצונך...אפשר לדעת מה העדה שלך אם לא אכפת לך.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים למה לי לאכול כשר בכלל ואין צורך להפשיר, אפשר לקנות BlaCk - DiAmOnD, האם אתה שומר שבת? כי כל מי שלא שומר שבת הרבה יותר "גוי" ממי שאוכל חמץ בפסח.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אני מאמין שרק העולים החדשים אוכלים חמץ ..אני נולדתי בארץ, וההורים שלי בארץ משהו כמו 25 שנה כבר ואני אוכל חמץ...ואם מעניין מישהו איזה עדה אני (משום מה, למה לאנשים אכפת מזה?) אז אשכנזיואגב,אני אוהב מצות ועוגיות פסח (כרגע אני יושב מול המחשב עם עוגיות קוקוס כשרות לפסח)אבל לא כתחליף ללחם ושאר חמץ
פורסם 2009 באפריל 816 שנים למה לי לאכול כשר בכלל ואין צורך להפשיר, אפשר לקנות BlaCk - DiAmOnD, האם אתה שומר שבת? כי כל מי שלא שומר שבת הרבה יותר "גוי" ממי שאוכל חמץ בפסח. אני לא שומר שבת אני מסורתי... אבל פסח יש פעם בשנה, אז חובה לשמור עליו... והאשכנזים הם הדויסלח הכי מאמינים תאמין לי יש כאלו שלא ויש כאלו שכן אבל הויסלח הכבדים זה רק אשכנזים.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אשכנזי.ומזה השטויות האלה, שבת יותר חשוב לשמור מיום כיפור ומפסח. וגם מה קשורה השורה האחרונה בהודעה שלך?בקיצור, אתה שומר רק מה שנוח לך לשמור. (וצודק, באמת לא נוח לשמור משהו שנמשך יום כל שבוע).
פורסם 2009 באפריל 816 שנים בהתחשב בכך שלשמור שבת מופיע בעשרת הדיברות, אני חושב שהוא קצת יותר "כבד" מפסח...
פורסם 2009 באפריל 816 שנים למעשה לא לשמור שבת זה יותר גרוע מלא לצום בפסחולהתגלח זה יותר גרוע פי כמה מאיכלת חזיר ..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים שכל אחד יעשה מה שבה לו. שום דבר הוא לא יותר "חשוב" או "חזק" מהשאר. למה? כי אף אחד מהם לא באמת משנה משהו.אני אוכל חמץ בפסח (ד"א, אפשר לאכול גם לחם וגם מצות, אתם יודעים...).לצורך הדיון אני חצי פרסי חצי הונגרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.