עבור לתוכן

צריבת סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל

ואם כן... איך ?!

תודה לעוזרים.

פורסם

מה זה "דיסק רגיל"?

דיסק CD-R סטנדרטי מגיע היום בנפח של ~735 מגהבייט.

פורסם

אם מדובר בכמה מגות בודדות אז כן זה אפשרי

אפילו נרו מסגול לעשות את זה ..זה נקרא OVERBURN וזה נמצא באפשרויות מתקדמות שלו

לגבי כמה מעבר ל700 אפשר...זה תלוי במדיה שלך...הכי הרבה שאני הצלחתי לצרוב על דיסק 700 זה 720 +/- וזה על VERBATIM.

אם אתה הולך לצרוב מידע שמחשב אמור לקרוא אז זה עוד בסדר רובם ידעו לקרוא את זה...אבל אם אתה אם תנסה לצרוב סרט נניח או דיסק מוזיקה

לא כל המערכות/נגני הDVD ידעו לקרוא את האזור בדיסק של הOVERBURN...ואז אתה תתקע בלי הסוף של הסרט/הטרקים האחרונים בדיסק מוזיקה, זה במקרה הטוב....במקרה הרע הדיסק לא יעבוד כלל , ואני אומר מניסיון.

פורסם
  • מחבר

אם מדובר בכמה מגות בודדות אז כן זה אפשרי

אפילו נרו מסגול לעשות את זה ..זה נקרא OVERBURN וזה נמצא באפשרויות מתקדמות שלו

לגבי כמה מעבר ל700 אפשר...זה תלוי במדיה שלך...הכי הרבה שאני הצלחתי לצרוב על דיסק 700 זה 720 +/- וזה על VERBATIM.

אם אתה הולך לצרוב מידע שמחשב אמור לקרוא אז זה עוד בסדר רובם ידעו לקרוא את זה...אבל אם אתה אם תנסה לצרוב סרט נניח או דיסק מוזיקה

לא כל המערכות/נגני הDVD ידעו לקרוא את האזור בדיסק של הOVERBURN...ואז אתה תתקע בלי הסוף של הסרט/הטרקים האחרונים בדיסק מוזיקה, זה במקרה הטוב....במקרה הרע הדיסק לא יעבוד כלל , ואני אומר מניסיון.

ה- overburn עושה שאני יוכל לצרוב מעל 700 מגה בדיסק (verbatim CD -R) ?!

ואם נגיד יש לי סרט של 800 מגה אין שום מצב שאני יוכל לצרוב אותו על דיסק רגיל ?!

פורסם

אם הסרט הוא עם סיומת MPEG/DAT/MPG יכול להיות ש- NERO תסכים לצרוב אותו כ- VCD או SVCD.

אחרת אין סיכוי שתצליח לצרוב בצורה רגילה 800 מגה על דיסק של 700.

יש דיסקים של 900 מגה, אבל רוב הדיסקים האלה שמשווקים בארץ הם באיכות די גרועה ואז כבר עדיף DVD.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה על התגובות

חג שמח ! =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים