פורסם 2009 באפריל 716 שנים האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי?האם חשוב אורך הלהב או הסכין?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים סתם ככה באמצע הרחוב לא יבוא שוטר וישאל אותך אם במקרה אתה סוחב איתך אולר שוויצריאבל במקומות שבהם יש בדיקה בטחונית עדיף שהאולר לא יהיה עליךבקשר לאורך אני לא בטוח
פורסם 2009 באפריל 716 שנים לי בכניסה למועדון הורידו מחזיק מפתחות עם פותחן בקבוקים חד מידיי... אז לך תדע..
פורסם 2009 באפריל 716 שנים המקרה הספציפי שלי קרה כשנכנסנו לגלרייה כלשהי באנגליה. והם אשכרה הכניסו את האולר למיכל שהולך להשמדה...
פורסם 2009 באפריל 716 שנים לבטחונך ולבטחונם של אנשים אחרים, עדיף לא להסתובב עם דברים חדים או דברים שיכולים לפגוע איכשהו.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים אז מה עכשיו אסור להסתובב עם פותחן בקבוקים או עט, לאן הגענו?לעולם טוב יותר!NOT!
פורסם 2009 באפריל 816 שנים בישראל מותר להחזיק אולר ללא מנגנון קפיץ/כל דבר אחר שנועל את הלהב במקום, וכל סוג של סכין בעל להב לא-קבועה באורך 10 ס"מ או פחות (של הלהב)רוב האולרים הרב תכליתיים מכילים להב קצר יותר מ 10 ס"מ, ככה שלא אמורה להיות עם זה בעיה.מותר להיכנס עם זה לדוגמה לתחנת רכבת/תחנת אוטובוס מרכזית ושאר מקומות שעוברים בהם בידוק בטחוני סטנדרטי, אבל למוסדות חינוך/מקומות בילוי בעיקרון אסור- אמורים להחרים לך את זה בכניסה, ולהחזיר ביציאה.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אם יתפסו אותך עם אולר פרפר אכלת אותה... אני דווקא אוהב את האולר "פרפר" אפשר לעשות איתו תרגילים יפים :smile1:
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מתחת לגיל 18 ובמסודת ציבוריים, מגרשי כדורגל ועוד כמה מקומות אסור.אבל אני לא יודע אם בשאר המקרים מותר.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אני לא מבין את ההגבלה על הלהב. למה עם להב 10 ס"מ אי אפשר לחורר ריאה או לשסף גרון ועם 12 ס"מ כן?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אין מספר מדוייק שממנו זה נהיה קטלני. ואל תשכח שהחוק גם מתייחס להאם זה אולר או לא (ישנה ההנחה הסבירה שאולר פחות מסוכן).
פורסם 2009 באפריל 816 שנים תגידו מה תגידו מפתח של מאזדה 3 יכול לדעתי להיות אחלה של דוקרן הוא פשט גדול מדיי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.