עבור לתוכן

מסלול חיילים בסלולארי-זול יותר?

Featured Replies

פורסם

*054

תתקשר ביום שישי בבוקר ויענו לך.

תשאל אותם את כל השאלות.

שוב פעם אני אומר, יש מקרים בהם הסים של דור 3 כן עובד במכשיר דור 2, אז לא בהכרח תצטרך להחליף סים.

והחלפת סים לא מצריכה מספר חדש

פורסם
  • מחבר

מתי סים דור 3 עובד על פלאפון דור 2 ומתי לא?

פורסם

בעקרון לפי תגובת החברה זה לא אמור לעבוד, אבל זה כן עובד לפעמים.

אין הגדרה מיוחדת מתי כן ומתי לא.

תקח סים של חבר שלך ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אז אם זה לא עובד אני צריך לקנות עוד טלפון דור שלישי פשוט בשביל שאני אוכל ללכת איתו לצבא?

פורסם

המידע לגבי תוכניות החיילים זמין באתר הבא:

http://www.kamaze.co.il/Site/Cellular/Default.aspx

בד"כ המחיר של SIM עומד על כ-100 ש"ח.

ניתן להשתמש ב SIM דור שלוש גם במכשירים שהם לא מכשירי דור 3.

נ.ב: בתוכנית החיילים של Orange ניתן לקבל מכשיר Nokia 2600 classic פשוט ובסיסי במסגרת 36 חודשי התחייבות לתוכנית החיילים.

פורסם

המסלול חיילים של אורנג' היום הוא אחד המשתלמים ביותר גם אם אתה לא מדבר הרבה, רק כמה דברים

1- אתה מקבל מכשיר בסיס חינם

2- אתה מחוייב לשלם חבילת גלישה של 24.9ש"ח בחודש ל18 חודשים אם אני לא טועה

3- במהלך 42 חודשים מזמן כניסה למסלול אורנג' לא יכולים לייקר לך את התעריפים של השיחה\SMS

4- המחיר של החבילה הוא 8.5~ ש"ח בחודש, שאתה מקבל אותם חזרה בזיכוי על הקו ללא תלות בסכום שימוש במכשיר.

5- דקת שיחה זה 39 אגורות בחיוב של שניה SMS(מסרון) זה 16-19 אגורות, כש בסופש זה 22 אג' לדקה שיחה ו 9 אג' SMS.

6- זה הכל נכון למסלול חיילים שאחותי הצתרפה אליו לפני חודשיים שלוש, מאמין שלא השתנה מאז.

7- בלי קשר למסלול , לצבא כשאתה מתגייס לא כדיי ללכת עם מכשיר חדיש ומשוכלל, כי אתה לא יודע עם מי אתה תיהיה ומי יפתח לך עיניים על המכשיר וירים לך אותו( תופש לכל ציוד\ג'אגטים שווי ערך), וחבל.

פרטי תכנית החיילים הרגילה - http://www.orange.co.il/PlansAndRates/9552.html

פרטי התכנית ללוחמים (עם תעודת לוחם) - http://www.orange.co.il/PlansAndRates/4907.html

כמה תיקונים נוספים לדברייך:

1. מכשירי הבסיס שמקבלים חיילים או מתגייסים בחינם הם סמסונג M310 או נוקיה 2600. שאר המכשירים הם בתשלום. חשוב לציין שתכנית החיילים היא בהתחייבות ל-36 חודשים.

2. החיוב עבור חבילת הגלישה הוא רק למי שרוכש מכשיר דור 3, מי שרוכש מכשיר דור 2.5 אינו מחויב לשום חבילת גלישה.

3. בהחלט נכון - ברגע שהתחייבת לתוכנית אין אפשרות לייקר את תעריפי הבסיס כמו שיחות ו-SMS.

4. העלות החודשית של התכנית היא 9.82 ש"ח בחודש ומקבלים את העלות הנ"ל בחזרה אם מבצעים שימוש של יותר מ-10 ש"ח בחודש. אם מבצעים שימוש של 5 ש"ח באותו חודש, מקבלים החזר של 5 ש"ח וכך הלאה.

5. דקת שיחה היא בעלות של 39.4 אג' לדקה ועלות SMS בודד היא 18 אג'. המחירים בסופ"ש הם כפי שאמרת - 22 אג' לדקת שיחה ו-9 אג' ל-SMS אך אם יש ברשותך תעודת לוחם התעריף בסופ"ש הוא 9 אג' לדקת שיחה ו-9 אג' ל-SMS.

מתי סים דור 3 עובד על פלאפון דור 2 ומתי לא?

סים דור 3 עובד ברשת אורנג' כמעט על כל מכשיר דור 2.5 אך עושה מעט בעיות עם נוקיה 6230I. אין שום סיבה להחליף את הסים שברשותך אלא אם אתה משתמש במכשיר הנ"ל.

גילוי נאות - אני עובד באורנג'... :)

פורסם

^^^

RMB מעפן, או פרטי בכלל?

פורסם

RMB (אבל לא מעפן, יש לי תנאים טובים יותר בגלל שאני עובד במוקד אחר ולא בראש העין). הציניות שלך מסגירה את היותך איש מוקד DATA לשעבר די בקלות...

פורסם

צודק, אין מה להשוות בין המוקדים בכלל :)

תנאים טובים יותר, פחות לחץ של שיחות, לקוחות איכותיים יותר (לרוב)...

פורסם

גם אני נמצא במסלול חיילים באורנג' ובכללי אני אצלם כבר כמה שנים טובות

תוכנית זולה ויש להם שירות מעולה רק חיסרון אחד יש להם שאם המכשיר מתקלקל צריך להשאיר אותו אצלהם לכמה ימים!

ולפותח התרד אין לך מה לפחד יותר מידי בטירונות שלי הלכתי עם K800 שהיה לי אז ופשוט שמרתי עליו עליי כל הזמן!

ויכלתי לקחת פלאפון אחר פשוט שיש לי למקרה שהוא מתקלקל...

פורסם
  • מחבר

תמיד מחייך,יש אפשרות לעשות על הסמסונג E250 שיש לי עכשיו תוכנית חיילים ולקנות את הנוקיה 5800 שיהיה לסופי שבוע?

דרך אגב אם כבר אתה עובד באורנג,מתי יגיע מלאי חדש של הנוקיה 5800 לאורנג?

פורסם

E250 יעבוד עם סים דור 3 בלי בעיות.

אני לא מבין מה הטעם לקנות מכשיר שעולה כל כך הרבה, רק בשביל סופ"שים...

עדיף לך לחסוך את הכסף וזהו.

אם אתה תקנה אותו במסגרת החזר כספי זה סיפור אחר, אבל זה גם אומר שתצטרך לדבר לא מעט.

פורסם
  • מחבר

אולי אני אצליח לשכנע את ההורים שיקנו לי אותו ויתנו לי אותו לצבא

בכל מקרה עד הגיוס יש לי ארבעה חודשים,בהם אני יכול להנות מהמכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים