עבור לתוכן

רכישת רסיבר + רמקולים ( 4500 ש''ח) רגע לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות

וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים)

אודה לכם על ההמלצות

פורסם

העדפה מוזיקלית? חדר או סלון? יד 2 או חדש?

למה דווקא רסיבר ל2 רמקולים? לא עדיף לך מגבר סטריאו?

פורסם
  • מחבר

העדפה מוזיקלית? חדר או סלון? יד 2 או חדש?

למה דווקא רסיבר ל2 רמקולים? לא עדיף לך מגבר סטריאו?

אין סוג מוזיקה ספציפי

מתכוון לקנות חדש

ייחובר לשם DVD גם אם זה משנה בין רסיבר או מגבר

יש עוד פרטים שיעזרו לך או שזה מספיק?

פורסם

כניסות אנשים, לא יציאות ("כניסות דיגיטליות").

אם זה חדר לא גדול היתי חושב פעמיים לפני קניית רמקולים רצפתיים (יש אנשים שלא יאהבו את ההדהוד והאובר נפח, יש כן).

פורסם

צודק, הבחור בלבל אותי :)

פורסם
  • מחבר

עדכון לגבי הרמקולים

לבסוף אני הולך על מדפיים אז אשמח לשמוע המלצות על חברה ודגם בתקציב הנ''ל

וגם על רסיבר שידחף אתם כמו שצריך

תודה וחג שמח

פורסם

תלוי בסגנון הסאונד שאתה אוהב - פתוח וחי או סגור ושמן (אבל קל ונעים להאזנה).

אם אתה לא צריך סאונד פתוח היתי בודק את המגבר שהמליצו לך עליו ביחד עם QUAD 11L - רמקול נפלא. אמנם צריך עוד טיפה תקציב לסטנדים וכבלים אבל זה לא נורא. אפשר גם לקנות SYSTEM AUDIO SA505 בטיפה פחות, רמקולים מדהימים למי שאוהב סאונד פתוח בשביל הגודל הקטן שלהם, אבל יכול להיות שאיתם צריך מגבר יותר חם, במקרה כזה גם אולי שווה לבדוק את ה TRIANGLE TITUS ES, אבל כנראה התקציב קצת יסדק במקרה כזה.

אמנם בכל המקרים שהזכרתי ההשקעה בתקציב הזה באה על חשבון מגבר אבל מדובר ברמקולים שהם כבר רמת כניסה של סאונד אודיופילי. בכל מקרה אלו שלושה רמקולים שאני אישית אהבתי והערכתי למרות שמדובר בסוגים שונים של סאונד (אני אוהב את הפתוח). בתקציב הזה אפשר לקנות מגבר ROTEL יד שנייה ביחד עם אחד מהזוגות הללו וזה יתן מערכת מאוד מאוד טובה (החיסרון הוא בבאס כמובן, אבל בחדר קטן הוא עלול להישמע אפילו עדיף על בס מהדהד ומנופח - אבל חושב להשתמש בסטנדים).

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין ברסיבר סראונד איכותי עם מספר רב של יציאות

שיחובר אליו ה-DVD והטלוויזיה וכרטיס הקול במחשב

בנוסף זוג רמקולים מדפיים קדמיים

בעתיד אני יקנה זוג רמקולים אחוריים וסאב

אז כרגע אני צריך המלצה לרמקולים קדמיים ולרסיבר בסכום של 4500 שקלים שיביא תמורה ואיכות טובה למחיר

פורסם

הבנתי אז אתה בעצם רוצה קולנוע.

זה כבר סיפור אחר ואת האמת אף פעם לא בדקתי רמקולים בקטע של קולנוע - רק מוזיקה. מה שכן אני רואה מדי פעם כל מיני חיסולים של דגמים ישנים יותר (2007-2006) במחירים שישאירו לך סכום מכובד לרמקולים (2000-2500 לרסיבר כזה). כי חדש חדש בקנייה רגילה זה לפחות 3000 ש"ח לרסיבר נורמאלי. לגבי רמקולים מדפיים לקולנוע זו שאלה קשה - במקרה כזה קולנוע דורש סאב, אי אפשר להיסתדר עם באסים של מדפיים בלבד לקולנוע. אם אתה צריך רק קולנוע אז ימהה ודנון מספקים סאונד בומבסטי וחד ומעולה לקולנוע.

מצטער שאני לא יכול להמליץ לך בצורה רצינית על רמקול ספציפי לקולנוע (כלומר אני יכול לתת לך מלא דגמים אבל זה סתם להגיד מה נראה לי בלי שבדקתי לעומק - דבר שרק יטעה אותך וקורה די הרבה בפורומים).

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז אתה בעצם רוצה קולנוע.

זה כבר סיפור אחר ואת האמת אף פעם לא בדקתי רמקולים בקטע של קולנוע - רק מוזיקה. מה שכן אני רואה מדי פעם כל מיני חיסולים של דגמים ישנים יותר (2007-2006) במחירים שישאירו לך סכום מכובד לרמקולים (2000-2500 לרסיבר כזה). כי חדש חדש בקנייה רגילה זה לפחות 3000 ש"ח לרסיבר נורמאלי. לגבי רמקולים מדפיים לקולנוע זו שאלה קשה - במקרה כזה קולנוע דורש סאב, אי אפשר להיסתדר עם באסים של מדפיים בלבד לקולנוע. אם אתה צריך רק קולנוע אז ימהה ודנון מספקים סאונד בומבסטי וחד ומעולה לקולנוע.

מצטער שאני לא יכול להמליץ לך בצורה רצינית על רמקול ספציפי לקולנוע (כלומר אני יכול לתת לך מלא דגמים אבל זה סתם להגיד מה נראה לי בלי שבדקתי לעומק - דבר שרק יטעה אותך וקורה די הרבה בפורומים).

הבנתי אותך

בקשר לרמקולים אי אפשר להמליץ בלי לשמוע זה מה שהבנתי

בקשר לרסיבר המליצו לי בחנות מסויימת על הדגם הזה: Onkyo דגם TXSR506

איך הוא?

תודה רבה על התגובה

נ.ב

אני יורד מהרעיון של רמקולים אחוריים

אני יילך על זוג מדפיים קידמיים ובעתיד על סאב

פורסם
  • מחבר

היום הלכתי ושמעתי את הסט הזה

רסיבר Onkyo דגם TXSR506

וזוג רמקולים מדפיים קדמיים Polk Audio דגם RTi4

ואני כמעט סגור על שניהם

איך השילוב הזה ?

האם יש שילוב יותר טוב?

תודה ויום טוב

פורסם

האמת היא שזה טעם אישי.

לגבי הRTI 4 הם בהחלט "מרשימים" כלומר עושים הרבה רושם ו SHOW ונותנים בראש בתחומי הבאס והטרבל. האודיופילים לא כלכך אוהבים את זה - חסר להם העומק והדיוק ברמקולים הללו, והרבה טוענים שהם צורמים וצועקים. אני חושב שהם בהחלט מרשימים מול שאר הדברים שיש עד 2000 ש"ח - אך צריך לבדוק טוב טוב שהם לא מעייפים את האוזן לאורך זמן ביחד עם ההגברה שקונים ובאקוסטיקה דומה למה שיש בבית.

לגבי היבוא של פולק אודיו בארץ כדאי לציין שהמחיר שלהם מנופח מעבר לכל פרופורציה - אז כדאי שתבדוק מה המחיר שרוצים ממך עליהם. באיביי ראיתי כאלו חדשים ב100 ומשהו דולר עד לפני כמה חודשים - וגם את הדגם המחליף שלהם - ה RTI A1 במחיר דומה - עד 200 דולר. לא יודע איך זה הופך לכמעט 3000 ש"ח בארץ (מחיר רישמי אני חושב באיזור ה 300 דור).

פורסם
  • מחבר

הלכתי ושמעתי את הרמקולים והרסיבר

עשיתי שילוב של TXSR506 Onkyo עם הרמקולים של RTi4 Polk Audio

לבין AVR247 Harman Kardon עם הרמקולים RTi4 Polk Audio

ב-Onkyo הזמר נשמע יותר כלפי בחוץ

לעומת Harman Kardon שהזמר נשמע כלפי פנים

אז ההתלבטות שלי היא בין שני הרסיברים

תודה רבה והמשך לילה מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים