עבור לתוכן

מבקש המלצות לחנויות מחשבים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש.

חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים.

ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין.

ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני.

בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002.

סה"כ הייתי מרוצה מהם.

מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חווית קניה לאחרונה ולשמוע המלצות ואולי גם אזהרות.

אקווה שהנושא קביל בעיני מנהלי הפורום.

פורסם
  • מחבר

איך החנויות skypc, foxpc, logicpc ?

פורסם

הדיון הזה שייך יותר לפורום כללי ולא לפה. בכל מקרה אל תפתח חדש, המנהלים יעבירו אם יראו לנכון.

בנוגע לחנויות, באיזור המרכז יש לך את skypc/foxpc/logic כמו שרשמת, שלושתם בסדר.

בנוסף לאלו שרשמו פה, יש את TMS ונועה מחשבים בצפון וIQPC בדרום.

כל אחד פה ימליץ לך על חנות אחרת, לכן עדיף שתעשה חיפוש פה בפורומים (בעיקר בכללי) כדי לקבל קצת מידע על כל אחת מהן.

פורסם

SKYPC - ממליץ עליהם בחום. גם מקצועיים וגם אדיבים מאוד בשרות שלהם. יש לי איתם רק נסיון טוב.

פורסם

אין כמו המקצועיות של פנדה זיגזג.

www.zigzag2000.co.il

וחיפוש קצרצר בפורומים יכול לגבות את הטענה שלי.

זיגזאג היא חנות מקצועית, מצויינת ומכבדת את האחריות באופן שאין כמוה. [לדוגמאות תריץ פה חיפוש, אני בטוח שתאהב מה שתקרא]

רק תשבוחות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305579.0

פורסם

אני ממליץ על RSM.CO.IL בגלל השירות והאמינות.

פורסם

אני באופן אישי מאוד נהניתי מ- SkyPC NoaComp וגולדטופ, כרגע מתברדק עם פנדה למרות שנראה שכוונותיהם טובות, והיו לי רק ניסיונות רעים עם FoxPc, מסחורה חסרה, התעלמות מטלפונים, ניסיון לדחוף לי בכוח דברים שעולים יותר בטענה שזו הדרך היחידה להוציא לי משלוח ועוד זוועות למיניהן. ניסיתי אותם פעמיים ופעמיים נתקלתי באותה ההתנהלות. לא קונה מהם שוב.

ראוי לציין שלא היה לי צורך מעולם בטכנאי של אף אחת מהחנויות הנ"ל, אז אם זה השיקול הייתי מחכה לתגובות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים