עבור לתוכן

בקשה| כרטיס זיכרון, למשחקים יחסית כבדים וסרטים(מפרט בפנים)

Featured Replies

פורסם

את הרוב אמרתי בכותרת,

זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים?

ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד

qjiomtmylt4n.bmp

תודה מראש :yelclap:

(אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)

פורסם

תציין את השימושים ואת התקציב, גם בכותרת.

אתה לא צריך לדעת כמה דברים כאלה עולים, אתה בסך הכל צריך לדעת כמה כסף יש לך. סתם כדוגמא - 2 ג'יגה זיכרון עולה כ-120 שקלים.

פורסם

^

לא כזה משנה מה השימושים שלו, יש לו רק1GB ,

2GB היום זה המינימום. מה גם שזה זול.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי 120 שקל זה באמת זול :D:D:D

אני עושה בערך הכל במחשב.. זתומרת משחקים(crysis, assasian's creed ועוד כל מיני...)

וגם כן סרטים..

נגיד בתקציב של 300-400 שקל אפשר להביא משהו טוב? (יש לי עוד אבל אני לא רוצה להשקיע ממש הרבה..) אם יש משהו באמת הרבה יותר טוב ב500-550 נגיד אז תביאו גם כן

פורסם

אין צורך להשקיע יותר מידי, התקציבים שרשמת הם מעל ומעבר לדעתי. :)

פורסם
  • מחבר

אין צורך להשקיע יותר מידי, התקציבים שרשמת הם מעל ומעבר לדעתי. :)

אה חח אוקיי =]

פשוט אני רוצה אחד באמת טוב..

אז כמה אחד מעולה עולה? 200 שקל בערך?

ואתם יכולים להביא לי ישר קישור של אחד ?

פורסם

^

לא כזה משנה מה השימושים שלו, יש לו רק1GB ,

2GB היום זה המינימום. מה גם שזה זול.

בהחלט משנה, לעבודות משרדיות גם 1G יספיק, ואם השימושים הם תוכנות כבדות ועריכה אז הוא יצטרך 4 ג'יגה. אי אפשר להמליץ סתם ככה.

בכל מקרה, לפי מה שאני רואה אתה משתמש בXP, ואם אין תכנון לעבור לויסטה בזמן הקרוב אני לא רואה טעם לקנות 4G...

לדעתי הכי טוב זה לקנות עוד סטיק אחד של 2G, גם ככה ההבדל במחירים הוא משהו כמו 30 שקל בין ג'יגה לשניים...

חפש את הכי זול שתמצא, זאת דוגמא טובה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~991558~15~0.htm

פורסם

במערכת ההפעלה שלך (מה שנראה, XP) הנפח המומלץ והמספיק לכל הדעות הוא 2GB, ומכיוון שיש לך כבר 1GB אז תצטרך רק מודול נוסף של 1GB שיעלה כ-60-70 שקלים.

אבל בהתחשב במחירים כיום לא יזיק לך לקחת מודול של 2GB ב-110-120 שקלים, אמנם 2GB עושים את העבודה אבל תמיד נחמד שיש קצת יותר.

מבחינת איזה זיכרון בידיוק, אין שום העדפה ספציפית, חפש את הזיכרון הזול ביותר שתמצא, אך כמובן שמתאים לך. כפי שנאמר המחיר הוא 110 עד 120 שקלים, כמובן שיש גם ב-130, 150 וכן הלאה.. אבל אין בכך שום יתרון וזה פשוט לזרוק כסף לפח.

פורסם
  • מחבר

אהא אוקיי הבנתי.. זאת אומרת שלא משנה הדגם של הזיכרון זה אותה דבר? פשוט לקנות במחיר של 100-120 שקל.. הבנתי

רגע והמהירות שלו זה משנה גם כן לא?

כי מה שהביאו פה זה 800MHz זה לא משנה?

כזה דבר יספיק למשחקים כבדים ?

פורסם

אוקיי

זה המחיר- 110-120 שקלים, תזמונים של עד 5-5-5-18, מינימום 4-4-4-12, אני לא חושב שתמצא תזמונים טובים יותר במחיר הזה. מהירות 800Mhz כמובן, אבל אם תמצא במחיר דומה 1066Mhz אז זה לא יכול להזיק. (אמנם הזיכרון הקיים יאט את החדש אבל בעתיד כשתמכור את הזיכרון, אני בטוח שמודעת המכירה שלך תמשוך יותר עיניים ממודעה שבה זיכרון 800Mhz.)

פורסם

בהחלט משנה, לעבודות משרדיות גם 1G יספיק, ואם השימושים הם תוכנות כבדות ועריכה אז הוא יצטרך 4 ג'יגה. אי אפשר להמליץ סתם ככה.

בכל מקרה, לפי מה שאני רואה אתה משתמש בXP, ואם אין תכנון לעבור לויסטה בזמן הקרוב אני לא רואה טעם לקנות 4G...

לדעתי הכי טוב זה לקנות עוד סטיק אחד של 2G, גם ככה ההבדל במחירים הוא משהו כמו 30 שקל בין ג'יגה לשניים...

חפש את הכי זול שתמצא, זאת דוגמא טובה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~991558~15~0.htm

אני מסכים איתך, העיניין הוא שבטוח לא המלצתי סתם, שמתי לב שהמערכת שלו היא WINXP ובגלל זה המלצתי על 2GB .

פורסם
  • מחבר

רגע אבל תגידו, הזיכרון לא צריך שתהיה התאמה בינו לבין מה שיש כבר? או ללוח אם? משהו?...

אני מזה לא מבין בזה..

ואני לא רוצה לקנות ופתאום הוא לא מתאים

פורסם

איזה לוח ואיזה זיכרון יש לך?

פורסם
  • מחבר

איזה לוח ואיזה זיכרון יש לך?

הבאתי את כל המפרט שלי בהודעה הראשונה ! :)

פורסם

נכון, צודק, לא יתאים ,אתה תצטרך לוותר על ה1GB הקיים ולהוסיף 2GB (לדוגמא) במקום, הזיכרון שתקנה מגיע בתדר של800MHZ ואתה כרגע עובד עם זיכרון חלש מאוד יחסית בתדר של533MHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים