עבור לתוכן

שאלה לגבי RDP

Featured Replies

פורסם

אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?

פורסם

זו בעיקרון הפונקציה שאתה מחפש :

http://support.microsoft.com/kb/279656/en-us

ואם אני מבין נכון ממה שרשום שם (מציע לך לקרוא לעומק יותר ,אני רק רפרפתי):

in Windows XP Professional you cannot create a shadow session

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה מתייחס למה ששאלתי, אני אסביר שוב אולי לא הייתי ברור

יש לי מחשב A בבית

יש לי מחשב B בעבודה.

לאחר שאני משתלט מהמחשב בעבודה על מחשב A ומפעיל תוכנה כלשהי אני לוחץ על ה-X בסרגל העליון כדי להתנתק.

במחשב B אני ממשיך לעבוד כרגיל והכל טוב ויפה אבל במחשב A זה שנמצא בבית מתבצע LOG OFF ליוזר והמחשב לא יכול להריץ את התוכנה שהפעלתי.

שאלתי היא איך למנוע ממחשב A לבצע LOG OFF \ DISCONNECT לאחר סיום ההשתלטות.

פורסם

אני הבנתי את זה...

ובכל זאת

שאתה מתחבר מהמחשב בעבודה למחשב בבית אתה נכנס עם אותו שם משתמש וסיסמא של היוזר שכבר היה פעיל במחשב בבית ?

או שאתה משתמש ביוזר מיוחד לביצוע ההשתלטות מרחוק ?

שכן במקה כזה (בו אתה נכנס עם אותו יוזר/סיסמא רק בREMOTE) למיטב זיכרוני לא אמור להתבצע LOG OFF אלא אחרי שאתה מתנתק מהREMOTE

המחשב בבית יהיה במצב של LOCK .

ואם אתה משתמש ביוזר אחר אז פה נעוצה הבעיה...לגבי הLOG OFF .

פורסם
  • מחבר

השימוש נעשה באותו יוזר (ADMINISTRATOR) ובכל זאת לאחר ניתוק ההשתלטות מתבצעת פעולת LOG OFF

פורסם

השימוש נעשה באותו יוזר (ADMINISTRATOR) ובכל זאת לאחר ניתוק ההשתלטות מתבצעת פעולת LOG OFF

ניסית להשתלט על המחשב בבית ממחשב אחר ?

יכול להיות שהמחשב בעבודה שלך שולח לו פקודת LOG OFF בנוסף לפקודת סיום SESSION (המחשב בעבודה נמצא בתוך איזשהו דומיין עם הרשאות וכו' או שזה מחשב בודד שלא מקושר לאף דומיין ואתה לצורך העניין גם מנהל התחנה בו ?)

מצאתי תיעוד באיזה פורום של מקרה דומה .. אומנם בו שני המחשבים היו בתוך אותו דומיין ,והפיתרון היה שהמחשבים הסוררים היו בתוך קבוצת הרשאות "מוזרה" לדברי הכותב.. לאחר שהוא הוציא אותם מקבוצת ההרשאות הבעיה נפתרה.

אתה מוזמן לעיין בדיון :

http://techrepublic.com.com/5208-6230-0.html?forumID=102&threadID=242770&messageID=2349610

פורסם
  • מחבר

אכן המחשב בעבודה נמצא תחת דומיין מאוד מאובטח ויש גם הרשאות של היוזר,

לא ניסיתי עדיין להתחבר ממחשב אחר מלבד העבודה,

אני אבדוק את הנושא יותר לעומר ואחזור לעדכן.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים