עבור לתוכן

האם השקעה של עוד 150 ש"ח שווה בין Q9450 לQ9550?

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?

פורסם

תלוי בצרכים שלך, ואם הצרכים שלך הם משחקים אז גם לא שווה להשדרג מE6600 לQ9550.

פורסם
  • מחבר

הצרכים שלי הם אכן משחקים. אך כפי הנראה המעבד הנוכחי שלי שציינת מגביל את הכרטיס מסך, כפי שעולה מהבדיקה ב3DMARK06, שככל שהאוברקלוק גבוה יותר יש יותר FPS (וזה ללא קשר לתוצאה הסופית שלהם שמושפעת מתפקוד המעבד כשלעצמו), אם כן לפי עניות דעתי הכרטיס מושפע באופן די ישר מהמעבד, ולכן המסקנה המתבקשת היא לשדרג אותו על מנת להוציא יותר תועלת מהכרטיס מסך.

מה היא דעתך?

פורסם

עם כרטיס מסך כזה כמעט בטוח שיגביל.

השאלה היא האם זה מפריע במשחקים?

באיזה משחק אתה נתקל בבעיות?

פורסם

אם כבר לך על q9550 מעבד טוב יותר ! והביצועים שלו יותר טובים במשחקים ובהכול!...

אני הייתי מציע לך ללכת אולי על המבדד הזה במחיר שעולה 9550 והביצועים שלו טובים יותר זה המעבד :

AMD Phenom II X4 940 3GHZ 125W AM2+ 6MB

ותסכל הוא מתקרב לרמה של ה i7 מעבד מצוין הוא הכי טוב של amd ויש לו ביצועים טובים יותר מה 9550 ועולה פחות!..

פורסם

אבל הוא יצטרך להחליף לוח אם בשביל זה, וQ9550 יותר טוב מפנום 2 940 במשחקים.

אני בכל זאת לא חושב שיש טעם להשקיע יותר מ1000 שקל על מעבד שיתן לך נגיד עוד 5% עד 10% במשחקים.

E6600 על 3.2GHZ נותן ביצועים דומים לE8400 במשחקים, ונכון לעכשיו E8400 נותן ביצועים פחות או יותר שווים לQ9550 במחשקים.

לדעתי חכה עוד חצי שנה לפחות ואז תקנה מעבד+לוח i7 למיינסטרים או הטופ של i5.

פורסם

גם אני חושב שאין טעם לשדרג.

יש לך לוח מעולה לOC, תקנה קירור טוב שיוכל להתאים גם למערכת הבאה שלך (סוקט 1366 או AM3) ותן ל-E6600 בראש.

חוץ מזה, כמו שכבר שאלו, ההגבלה באמת מפריעה במשחקים, או שאתה סתם רוצה לראות עוד קצת FPS מהעשרות שכבר יש לך?

אם התשובה היא האפשרות השניה, תסכים איתי שזה לא שווה שדרוג.

פורסם

+1 לאין צורך בשדרוג.

אתה פשוט בקושי תרגיש בהבדל, לא חבל על הכסף?

פורסם

מתי אנשים יקלטו ש - 3DMARK06 לא אומר כלום על הביצועים במשחקים ?

ה - GTX 260 שלי עם E6600 (עדיין בסטוק) מוציא 11K וראיתי 9800GT עם QUAD מומהר מוציא ככה...

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר ש3DMARK לא אומר כלום על ביצועים במשחקים, הרי במו עייניי ראיתי יותר FPS עם תדר גבוהה מאשר עם נמוך.

ועוד - האם גם אתה חושב שה E6600 לא יהוה צואר לכרטיס שלי ב3.2?

פורסם

כי 3DMARK זו תכננה סינטטית שנותנת למעבד משקל גבוה מדי בתוצאה הכללית.

ב - 1920X1200 (הגדרות גבוהות, פילטרים וכ'ו) המעבד הוא לא פקטור כמעט וכל העמוס נופל על הכרטיס.

עם קירור סביר אין סיבה שלא תגיע גם ל - 3.4GHZ (אני אישית מתכנן לעשות 3.6GHZ כי אני יודע שהלוח יאפשר לי ומקווה לטוב מגזרת המעבד).

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני רואה FPS גבוהה יותר בתדר גבוהה יותר זה בגלל הרזולוציה ואי השימוש בפילטרים ב3DMARK?

פורסם

כן, בדרך כלל.

כשעולים יותר ויותר ברזולוציה ההשפעה של הכרטיס מסך עולה וההשפעה של המעבד יורדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים