עבור לתוכן

CDX52 איזה ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני מתחיל בכך שאני יודע שהיו מס' דיונים על הנושא , עשיתי חיפוש מצאתי תוצאות שלמעשה היו הודעות של 3 משתמשים ש"זרקו" המלצה לי יש (כדוגמא) ASUS והוא הכי טוב...

אני חושב על לייט און X52 שחור , וכדי להקדים תרופה למכה כן אני רוצה CD ולא צורב ! צורב יבוא אח"כ...

רצוי מאוד מאוד שיהיה שחור.

אני מחפש ביקורת רצינית ולא דעה של מישהו שיש לו את הכונן והוא "מרוצה" ממנו.

וכמובן אם למישהו יש מחיר עד 110 ש"ח אני אשמח לשמוע איפה !

תודה רבה !!!

פורסם

תקנה אותו.

זה רק סידירום...

וכן, אנשים מרוצים מהמוצרים שלהם.

כל מה שהצלחתי למצוא זה סקירה על שתי צורבים שלהם פה:

http://www.cdrinfo.com

פורסם

מה זה משנה איזה סידירום!?!?!

לכולם מנגנון למניעת רעידות, כולם קוראים באותה מהירות וכולם מפיקים כמעט את אותה כמות רעש, תבחר לך אחד יפה

תאמין לי ראיתי המון סידי רוםמים בחיי

ASUS

EPO

AOPEN

AFFREY

LITE ON

ועוד מליונים של סידומים

וכולם אותו הדבר... תקח משהו יפה, זה השיקול היחידי שאמור להיות לך. הסידי היחידי שממש נגעלתי ממנו זה aopen שהוא ממש ממש רועש אל תקנה אותו

אבל כל השאר, אותו דבר.. שום ביקורת שום בתתיך, כולה סידי רום

הלייט און יפה הייתי הולך עליו

פורסם

אני הייתי הולך על אסוס.

ואני זוכר פעם היתה השוואה ישראלית של סידירומים,אם יתמזל מזלך תמצא את זה ;)

ד"א,תדאג בבקשה לכותרת קצת יותר עניינית.אף אחד לא יהרוג אותך(נראה לי)

פורסם

ההשוואה נמצאת באתר מנטור

פורסם

אני מציע דווקא cd-r של aopen . אני קניתי אותו והוא עובד בצורה מצוינת , מריץ את כל הדיסקים ועושה רעשים כמו כל שאר הכוננים.

החסרון היחיד שלו שלוקח לו זמן להריץ דיסק.

פורסם

ההשוואה נמצאת באתר מנטור

ומנטור נסגר :-\

פורסם
  • מחבר

http://web.archive.org/web/20011215102447/mentor.org.il/reviews/cd-roundup/cd-roundup-1.shtml

רק חבל שיש בעיה עם התמונות.. אך לא נורא כל כך.

תודה רבה רבה , הכוננים בביקורת קצת ישנים אני מחפש על X52...Round up כזה , מוזר לי מאוד פעם ראשונה אני חושב שאני מחפש ביקורת על משהו (ומשהו די הגיוני שאמצא עליו ביקורת!) ואני לא מוצא :-(

תודה בכל מקרה , ואני כנראה ילך על Lite-On X52 Black LTN-525 (אין 526...לא מצאתי לפחות , ואם ההבדל הוא רק ב-DAE ו-VCD אז זה לא משנה לי בכלל...:)

פורסם

ההשוואה שהייתה באתר Mentor.org.il בין כה וכה לא הייתה יעילה. אלו סדרות אשר שונות מכונני התקליטורים שניתנים לצפיה כיום. אמנם אחד משני כונני תקליטורים של Asus ניצח בהשוואה ולמרות המון נפילות הוכרז עליו בתור אלטרנטיבה מומלצת יותר, אבל זה לא אומר שה-52x של Asus מצליח כך גם כן. או שמא ממבט אחר, יחוסו של ה-52x לכונני ה-52x אשר מבית יצרניות כונני תקליטורים אחרות ולא ביחס לעצמו או ל-48x. ה-Asus 48x 1.4K ניצח באותו סיקור, אבל הוא לא כ"כ רלוונטי מאז ושיתכנו כונני 52x טובים יותר.

לכן, בודקים לעומק ומחפשים ביקורות אחרות ולא מסתמכים על מסמכים ועובדות ישנות שנפלו וכבר לא אקטואליות. המממ.. אני חושב שמצאתי משהו.

http://www.cdrlabs.com/articles/index.php?articleid=10

המממ.. מעט מידי כוננים, כך שלא הייתי מסתמך על רק על ההשוואה הזו, בינתיים. אם אני אתקל בעוד משהו, אעדכן אותך.

פורסם
  • מחבר

כן זה באמת קצת מתמודדים....

ובקשר להשוואה במנטור , לא לקחתי אותה ברצינות ;)

אני יבדוק אולי כבר מחר אני יקנה את הלייט און בכל מקרה כמו שנאמר "זה רק CD" ב-150 שקל...לא ביג דיל

אני מקווה שאני עושה נכון כשאני וסמך על השם שיצא ללייט און :)

תודה רבה!!!

פורסם

אלו לא 'קצת מתמודדים'. אני כלל לא אמרתי זאת וכלל לא התכוונתי לכך. כשציינתי שמספר זה של כונני תקליטורים הוא מועט, התכוונתי לכך שהמתחרים הגדולים שלהם ציפינו כלל לא מתמודדים בהשוואה זו. למשל, LiteOn, Asus ו-BenQ. בכל אופן, אני דווקא הייתי הולך על כונן התקליטורים של Asus, משום מה. אבל אל דאגה, בכל זאת אני אנסה למצוא בשבילך השוואות נוספות.

ועוד דבר, אל תזלזל בכונן התקליטורים. אמנם מחירו דל יחסית, אבל בידיוק כפי שאנחנו משקיעים ברכיבים אחרים, אני חושב שחשוב להשקיע גם ברכיב זה. אמנם לא כמו במסך, מעבד ו-עכבר, אבל בהחלט שלא פחות מכונן תקליטונים או מקלדת. בכל אופן, גם אם מהווה הוא הרכיב שהיה נבחר למזולזל מבחינת הצורך שבו, גם אז לא הייתי מציע לזלזל בו. פשוט כי תמיד נחמד לקבל יותר במחיר זהה ולהשקיע את הכסף (גם ובמיוחד אם הוא מעט) בצורה חכמה יותר.

פורסם

הנה עוד השוואה של 8 כוננים אצל X-bit labs:

http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/8-cdrom-roundup.html

מתמודדים שם:

ASUS 52X

ASUS 50X

LG 52X

Panasonic 52X

Mitsumi 54X

Samsung 52X

Sony 52X

TEAC 52X

אני אישית הייתי הולך על ASUS, לדעתי ה-CD-ROM שלהם הוא הטוב ביותר, אבל אף פעם אל תיגע ב-CD-ROM של LG!הדיסקים מתפוצצים בתוך הכונן וזהו חרא של CD-ROM!

דרך אגב, מה דעתך להשקיע עוד 100 שקל ולקחת DVD-ROM?אני הייתי באותו מצב כמוך לפני חודשיים בערך, ושוכנעתי לקחת DVD-ROM(בהתחלה רציתי לקנות CD-ROM 52X), ולקחתי את ה-ASUS DVD-E616,שהוא DVD-ROM במהירות של 16/48, ועד עכשיו הוא עובד לי פשוט מעולה, אני רואה בו הרבה סרטים ונהנה לי...אז תחשוב על השקעה של עוד 100 שקל ולקחת DVD-ROM, זה מאוד ישתלם לך לדעתי ;)!

פורסם
  • מחבר

הנה עוד השוואה של 8 כוננים אצל X-bit labs:

http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/8-cdrom-roundup.html

מתמודדים שם:

ASUS 52X

ASUS 50X

LG 52X

Panasonic 52X

Mitsumi 54X

Samsung 52X

Sony 52X

TEAC 52X

אני אישית הייתי הולך על ASUS, לדעתי ה-CD-ROM שלהם הוא הטוב ביותר, אבל אף פעם אל תיגע ב-CD-ROM של LG!הדיסקים מתפוצצים בתוך הכונן וזהו חרא של CD-ROM!

דרך אגב, מה דעתך להשקיע עוד 100 שקל ולקחת DVD-ROM?אני הייתי באותו מצב כמוך לפני חודשיים בערך, ושוכנעתי לקחת DVD-ROM(בהתחלה רציתי לקנות CD-ROM 52X), ולקחתי את ה-ASUS DVD-E616,שהוא DVD-ROM במהירות של 16/48, ועד עכשיו הוא עובד לי פשוט מעולה, אני רואה בו הרבה סרטים ונהנה לי...אז תחשוב על השקעה של עוד 100 שקל ולקחת DVD-ROM, זה מאוד ישתלם לך לדעתי ;)!

תודה רבה על ההשוואה !

אני מתחיל לשקול את ה-ASUS ע"פ ה-LITE ON לא יודע למה אני שומע הרבה אנשים שממליצים עליו אבל לאף אחד אין ממש סיבה חח :-\

לא מצאתי שום בדיקה על כונן CD של LITE ON , לא מוזר ?

ואני לא רוצה DVD-ROM כי הם חרא (זאת דעתי) כאשר הכונן הוא COMBO הוא פחות טוב בכל דבר...ועושה יותר דברים.

ככה שהאופציה של ה-DVD באה על חשבון ה-CD....זאת דעתי שוב , מניסיון אישי שלי.

אין לי צורך ב-DVD יש לי אחד פה לידי זרוק...אין לי מה לעשות עם זה חח :-\

פורסם

אין לי כ"כ מושג בעניין הסידירומים, בסה"כ בדרך כלל זה מוצר שלא כ"כ משנה איזה קונים בעיקר אם מה שאתה קונה יש לו איזהשהוא שם ואתה לא קונה אחד של חברה שממש לא מוכרת.

אני משום מה ממליץ על הSAMSUNG, אני ראיתי אצל מישהו כזה סידי והייתי דיי מרוצה ממנו, אני זוכר שהוא קרא מצויין דיסקים צרובים.

חוץ מזה שיש לו כפתור שקוף יפה כזה שאם יש לך עצבים לעשות טיפה מודינג אתה יכול להוסיף לו איזה לד כחול בכפתור וזה ייצא פצצה!

אבל אל תיקח את המילה שלי כמשהו רציני. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים