עבור לתוכן

איזה לוח אם עדיף לasus P5Q-E Q6700 או P5Q PRO Turbo

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם עדיף לasus P5Q-E Q6700 או P5Q PRO Turbo

אשמח אם תתנו את דעתכם על הלוחות אם הנ"ל מבחינת ביצועים וOC בעתיד...

פורסם

לספק ביצועים זה לא בדיוק התפקיד של הלוח, אתה אולי מתכוון להגבלת ביצועים. ברוב המקרים, כמו במקרה הזה,הלוחות לא מגבילים ואם שניהם יש את אותם הביצועים (עם אותה החומרה כמובן).

מבחינת OC, שניהם יתנו לך כנראה יותר ממה שתוכל לבקש.

בתכל'ס, שניהם לוחות די יקרים שלרוב המשתמשים המחיר שלהם לא משתלם.

מה שאר השימושים? נשמח אם תפרט כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר

השימושים שלי הם בעיקר משחקים סרטים ואינטרנט....

חוץ מזה אני עובד עם מס' תוכניות במקביל ככה שאני לא רצה שהמחשב יתקע כל הזמן

פורסם

ההמצלה שלי היא על לוח פשוט הרבה יותר, כמו הג'יגהבייט P43-DS3L.

הוא יספק לך את כל מה שתצטרך מבחינת ביצועים, ובOC הוא יספק אותך, אם אתה לא מתכנן OC למעבר 4 ג'יגה הרץ (גם ככה יהיה קשה להגיע לשם בגלל החום...).

פורסם

ההמצלה שלי היא על לוח פשוט הרבה יותר, כמו הג'יגהבייט P43-DS3L.

הוא יספק לך את כל מה שתצטרך מבחינת ביצועים, ובOC הוא יספק אותך, אם אתה לא מתכנן OC למעבר 4 ג'יגה הרץ (גם ככה יהיה קשה להגיע לשם בגלל החום...).

:xyxthumbs:

בכל מקרה שניהם לוחות מעולים עם שלל פ'יצרים.

פורסם

כמו שאמרו מעליי P43 יהיה דיי ויותר בשביל לעשות ל6700 OC לסביב ה3.6

בגלל זה גם הQ6600/Q6700 הם אחד המעבדים הכי חביבים עליי מכל הQ שיש כיום שמגיעים עם BUS נמוך ולא מצריכים לוח יקר בשביל OC

פורסם

אחד הפתרונות שדניס תמיד מציע לדעתי יהיה עדיף..

דניס, הבמה שלך.

פורסם

חשבתי שתציעו את הלוחות האלה, אבל כבר הבעתי את העמדה שלי בעיניין. אני מעדיף לשלם עוד 100 שקל ולדעת שאני קונה לוח נפוץ מחנות שלא תיעלם במקרה שאני אצטרך את העזרה שלה יום אחד.

בכל מקרה, אני עדיין מחכה לראות את התגובה של החנות שדניס שלח לה מייל...

פורסם

היו כמה חנויות.. יש סיכוי לא קטן בכלל שבן אדם שמבקש כאן המלצה ללוח הוא גר באותה עיר בה נמצאת החנות ואולי אפילו הוא גר ממש לידה. במקרה כזה הוא פשוט יכול להביע את דעתו בעניין- האם היא קיימת מספיק שנים ומוכרת בסביבה שלו?

בסה"כ זה לא כ"כ נורא אם הם לא מייבאים בעצמם אז יש את היבואן שניתן לפנות אליו. תמיד ניתן לפנות את היצרן אבל אם היבואן יכול להיות כאב ראש, אז היצרן זה כבר מיגרנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים