עבור לתוכן

מחפש משחק פעולה אסטרטגי

Featured Replies

פורסם

מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942

למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר.

תודה :)

פורסם

אם תחכה חודש וקצת ייצא משחק שנקרא SAVAGE, זהו משחק פעולה שהוא באמת משחק פעולה אסטרטגי מפני שכל השחקנים במשחק הם בעצם יחידות במשחק אסטרטגיה של 2 מפקדים שמנהלים הכל. עוד מידע על זה תמצא כאן

פורסם
  • מחבר

נשמע מצוין :o, מתי הוא יוצא?

פורסם

יש כזה מוד ל-HL! פשוט מדהים!

פורסם

RTCW ET.

בנוי על שיתוף פעולה בצוות.

מומלץ.

פורסם

נשמע מצוין :o, מתי הוא יוצא?

ממה שידוע עכשיו המשחק ייצא בסוף אוגוסט. קשה לדעת אם זה באמת ייצא לפועל מפני שהוא עדיין בשלבי בטא סודיים (לא open beta)

פורסם

חכה כמה ימים יוצא AAO 1.9 יהיה שם רופאים חיילי בזוקה(LAW?) מפקד טנק והכוחות המיוחדים כולל מפות חדשות וגרפיקה משופרת

כל התפקידים שנאמרו עכשיו מתקבלים לאחר קורסים שעושים במחשב זה המשחק הכי חכם ויפה שקיים כי אתה בונה לעצמך מוניטין(HONOR POINTS) ככל שאתה משתפר.

ממולץ מאוד :)

פורסם

אתה בטח מתכוון למשחק פעולה טקטי ולא אסטרטגי....בכל אופן לדעתי אין על הGHOST RECON למינהן עם שתי חבילות הרחבה ISLAND THUNDER ו DESERT SIEGE יש מספיק שעות של פעולה טקטית עם הינדוס כוחות והכל, אין מצב של ירייה בלי כתובת, באמת מומלץ

פורסם

קודם כל יש את counter-strike שהוא מצריך הרבה אסטרטגיה במיוחד במשחקי קלאנים ...אבל כל אחד משחק בזה איך שהוא רוצה ,

חוץ מזה יש את Tom_Clancys_Rainbow_Six_3_Raven_Shield שבוא יש באמת אסטרטגיה ואתה צריך לתכננן כל פעולה ולא להתפרץ ישר...יש כתבה עליו ב ga(Y)mar

פורסם

מאוד מאוד ממליץ על OPERATION FLASHPOINT GOLD HAMMER

RED HAMMER

RESISTANCE

המשחק הזה יפה במיוחד הכל שם אמיתי ויפה

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה AAO? אולי אני מכיר ופשוט ברח לי מהראש השם

פורסם

America's Army Operations ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים