עבור לתוכן

רעיונות לצביעת חדר - יש פה מישהו יצירתי ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי :)

תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה,

ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי.

יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים :yelclap:

אילוסטרציה:

http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

פורסם

בסופו של דבר זה איזה צבעים אתה אוהב ומה נעים לך בעין

ועוד כמה שטויות של תאורה

פורסם
  • מחבר

חשבתי על 3 קירות בחום בהיר, ואת הקיר הרביעי בירוק (באותה רמת בהירות). :o

בראש שלי זה נראה טוב. איך זה יראה על הקירות ? יש מישהו שהתנסה עם גוונים כאלה ?

בעיקרון, אני אוהב גוונים שונים של ירוק, כחול, חום, אולי קצת אדום ..

פורסם

אצלי כרגע יש 4 קירות (בערך, החדר לא כזה מרובע) באותו הצבע

מעין חום בהיר קצת דומה לפלסטינה חומה עם קצת פלסטלינה סגולה.... תוצאה של ערבוב צבעים שגוי

אבל זה עובד והקירות שלי לא נראים יותר כאילו התפוצץ בחדר שואב אבק. בכיף הייתי צובע הכל בלבן אבל הוא מתלכלך מהר

פורסם

ירוק עם חום, ספציפית חום בהיר, זה רעיון רע מאוד.

גווני ירוק משתלבים טוב עם גוונים של סגול/בורדו/אדום, או גוונים של צהוב.

חום בד"כ משתלב טוב עם כחול כהה או טורקיז לפי העקרון של צבעים משלימים, וככה זה בחדר של אחותי (קירות כחולים, ריהוט חום).

אני גם ממליץ שהצבעים של הריהוט, במידת האפשר, ישלימו את הצבעים של הקירות. זה מוסיף המון לעיצוב הפנימי של החדר.

מה לגבי רעיונות של ציורי קיר?

משהו כמו זה:

walldpt4.jpg

קח בחשבון שצביעת קירות פוגעת משמעותית ברמת התאורה בחדר במקרה שאתה מסתמך על אור יום שמגיע מהחלון. אני חושב שזה יכול להיות רעיון נחמד להשאיר את הקיר מול החלון לבן, ולעטר אותו בציור קיר או משהו בסגנון, כך שיחזיר כמה שיותר מהאור שמגיע מהחלון לשאר החדר.

פורסם

יש לטמבור קטע כזה של "60,30,10" (3 צבעים שונים, אחוזים)

תסתכל בחוברות שלהם יש להם שילובים נחמדים

פורסם
  • מחבר

אז, אם נשאיר את כל עניין הצבעים בצד.

בחרתי 2 צבעים: X ו-Y

מה אפשר לעשות איתם ???

הרעיון של לצבוע 3 קירות באחד, וקיר בודד באחר, זה רעיון טוב ?

יש משהו אחר שאפשר לעשות עם אותם 2 צבעים חוץ מהאפשרות הזאת ?

בקשר לציור קיר: :o

חשבתי יותר לכיוון של לוגו קטן, איזה שבלונה אפילו, לא משהו שישתלט על קיר הקיר (מה גם שלא נראה לי שאני מכיר מישהו שיכול לצייר ברמה כזאת, ותקציב זה לא משהו שיש לי בשפע).

אני לא יצליח להרדם עם ציור כ"כ מסובך על הקיר :nixweiss:

ועכשיו אם נחזור לצבעים, אז ירוק בהיר זה צבע שאני די אוהב, ויהיה נחמד אם אני יוכל לעשות קיר אחד של ירוק בהיר, והשאר בצבע אחר. איזה צבע (שפוי) משתלב טוב עם ירוק ?

כי לצבוע 3 קירות בכחול כהה נראה לי קצת מטורף :screwy:

פורסם

אל תשכח שגם הצבעים של הריהוט, וסידור הרהיטים בחדר, הוא משהו שצריך לקחת בחשבון.

כבר החלטת על סידור שכזה? אם כן, רצוי לפרט מהו.

לגבי צבע ירוק - זה גוון קצת בעייתי, אם אתה רוצה להמנע מכחול, אז אין יותר מדי אפשרויות נורמליות אחרות מלבד גוונים אחרים של ירוק בסקאלת הצבעים (לכיוון טורקיז או לכיוון צהוב).

פורסם

גם אני אוהב ירוק, בדיוק לפני כמה ימים נכנסנו לדירה חדשה ובחרתי צבע ירוק בהיר לחדר אם תרצה אני יעלה תמונה עוד מעט

מאוד מרוצה מהצבע, יצא ירוק בהיר כזה אבל לא בהיר מדי, מרגישים את הירוק

סתם אם אתה רוצה לדעת הדגם זה 2071P של טמבור

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שגם הצבעים של הריהוט, וסידור הרהיטים בחדר, הוא משהו שצריך לקחת בחשבון.

כבר החלטת על סידור שכזה? אם כן, רצוי לפרט מהו.

עדיין לא החלטתי לגמריי על סידור הרהיטים, כנראה גם שזה יהיה בהתאם לצביעה, אבל זה יהיה משהו כמו בקובץ המצורף.

חוץ מהמיטה, שהיא כחולה, הארון והפינת עבודה עיין לא נקנו. חשבתי לקנות משהו שראיתי ב-Ace, במין צבע אגוז עדין כזה.

בקשר לצבע, טורקיז לא בא לי טוב בעין :P

אם אני יצבע את כל החדר בלבן סטנדרטי, וקיר אחד בירוק, איך זה ישתלב ?

גם אני אוהב ירוק, בדיוק לפני כמה ימים נכנסנו לדירה חדשה ובחרתי צבע ירוק בהיר לחדר אם תרצה אני יעלה תמונה עוד מעט

מאוד מרוצה מהצבע, יצא ירוק בהיר כזה אבל לא בהיר מדי, מרגישים את הירוק

סתם אם אתה רוצה לדעת הדגם זה 2071P של טמבור

אני אשמח לראות תמונה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אממ צילמתי כמה תמונות מהמצלמה היחידה שזמינה לי כרגע שהיא ה-K610 שלי יצא יותר גרוע ממה שחשבתי...ממש אי אפשר להתרשם ככה

אם אני ישיג מצלמה נורמלית בימים הקרובים או לחלופין אני ינסה לצלם מחר באמצע היום ויקווה שייצא נורמלי אני יעדכן אותך

פורסם

אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי :)

תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה,

ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי.

יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים :yelclap:

אילוסטרציה:

http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

לפני בערך חודש וחצי עשיתי בדיוק את מה שתיארת!

שלושה קירות צבועים באותו צבע כשעל אחד יש ציור קיר מלא(עטיפת האלבום The Eraser) וקיר רביעי צבוע בצבע אחר כהה הרבה יותר מהאחרים

יצא מדהים.תמשיך בכיוון הזה! :jump:

פורסם

Aviadk

תמונות ?

פורסם

אני אישית חושב שירוק לא הכי מתאים לקיר...

בכל מקרה, יש לי רעיון עיצובי, ויש גם סיפור רקע איך הגעתי אליו:

החדר שלי היה צבוע באיזהשהו גוון מוזר כזה של כחול עם טיפה ירוק..

בחלוף השנים הצבע טיפה דהה ונוצר על אחד הקירות איזה סדק ממש מכוער שהתפרס על שטח גדול יחסית.

יום אחד התהפכתי על הסדק, שפיכלכתי אותו ואז נותר לצבוע..אבל איך מגיעים לגוון הזה !? לא היה שום סיכוי בעולם. ולהשאיר את זה לבן היה עוד יותר מכוער ממה שהיה קודם.

אז הגעתי לגוון דיי דומה, אומנם טיפה יותר כהה..ואת זה הבנתי רק אחרי שצבעתי את הסדק וראיתי אותו בהשוואה לשאר הקיר.

אז התהפכתי על כל החדר, התחלתי לקשקש ולצייר שטויות..יצא יפה.

הקטע הוא שרק אם מסתכלים טוב אפשר לראות שאלו ציורים ושטויות, אחרת זה נראה סתם לא אחיד.

ממליץ.

פורסם

אולי תעלו תמונות כי מאוד קשה לדמיין את מה שאתם אומרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים