עבור לתוכן

לוח אם ב600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות לוח אם בסביבות ה600 שקלים

אני צריך FIREWIRE

ראיתי את הGA-EP43C-DS3

ואני לא יודע אם כדי עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי עליו כלום

פורסם

הלוח לא רע, אבל ב-600 שקל אתה קונה P43-DS3L וכרטיס FW בנפרד ואולי גם נשאר עם כסף ביד.

אם אין לך עוד דרישות חוץ מFW הייתי הולך על ההצעה שלי למעלה.

פורסם

או את ה-P43 של ביוסטאר וקונה כרטיס Firewire ומסיים עם עלות כוללת של 400 שקלים (אולי מעט יותר).

מה השימושים במערכת שלך? בעיקרון אם אתה לא זקוק ל-PCI-E 2.0 אז אתה יכול לחסוך עוד.

פורסם

דניס, אני בהחלט חושב שמשהו לא בסדר במחיר, והחנות עצמה.

הלוח עולה בחו"ל כמאה דולר, בערך כמו הלוחות המקבילים אליו.

קשה לי להאמין שלוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR3 (שלפי ההיגיון לוח כזה אמור להיות יקר יותר מלוחות אחרים) ונמכר בארה"ב (NEWEGG) ב100 דולר ימכר בארץ ב400 שקל כולל מע"מ, כאשר שער הדולר הוא מעל ל-4 שקלים.

אני לא יודע, לי זה נראה חשוד.

פורסם

אפשר לבדוק את זה בקלות ע"י הזמנתו של הלוח.

פורסם

דניס, יש לך עוד לוחות מעניינים שאתה רוצה לחלוק?

ואני לא ציני, זה מחיר ספציפי בחנות ספציפית דבר שיכול להוות בעיה כי.. החנות לא תמיד קרובה ללקוח ואולי הלקוח לא מעוניין לקנות מהחנות הספציפית, וגם החנות לא כ"כ מוכרת, לי לפחות.

אבל נחמד בכל זאת לראות מחירים זולים ללוחות P43/P45, כמו ה-P43 של Biostar ב-360 שקלים וה-P45 של Asrock ב-430 שקלים (לא זוכר בידיוק כמה).. ועכשיו P45 ב-400 שקלים?! וואו, מצאת לוחות P45 זולים יותר? זה אחלה בשביל אוברקלוקינג בתקציב נמוך, אם כי ברור שיש לשקול את מאפייני הלוח, לא בדקתי אבל יתכן שהוא מציע הרבה פחות פיצ'רים מלוחות P43 במחירים דומים.

פורסם

אין יותר :nixweiss:

עניין חנות לא ממש מעניין לדעתי בכל מקרה (מה הסיפור כבר ? מזמינים עם משלוח בדואר ושוכחים מזה)

ולוחות ה - P45 של ASROCK מציעים פי כמה יותר פיצ'רים מכל P43.

אגב, שלחתי לחנות מייל ושאלתי מה הסיבה למחיר המדהים של הלוחות האלה ואני מחכה לתשובה.

פורסם

אל תשכח לעדכן פה :xyxthumbs:

דרך אגב, הם קונים מיבואן רשמי? אני מקווה ששאלת...

פורסם

אשאל גם את זה.

הניחוש שלי הוא שהם מייבאים בעצמם, זה הדבר היחיד שיכול להסביר את המחיר הזה.

פורסם

זה לאו דווקא החנות הזו, יש לא מעט חנויות לא מוכרות שבהן מציעים לוחות אם מעניינים ובמחירים אטרקטיביים.

ולמה זה לא מעניין? אני קניתי כרטיס מסך מגיבור מחשבים, הם פשטו רגל ובשביל לנצל אחריות הייתי צריך ליסוע פי 7-8 יותר רחוק (ליבואן) משהייתי צריך ליסוע לגיבור. ואני דווקא קניתי מהם בגלל השילוב של מחיר והקירבה אל הבית. אולי זה מקרה הזוי כי החנות הזו הייתה ידועה בשירות בזוי, אבל עדיין קשה לדעת מה יהיה מחר עם החנויות הלא מוכרות הללו. כך או כך תמיד יש יבואן, אבל זה לא אומר שאפשר לעשות dismiss לעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים