עבור לתוכן

גובה/עוצמת ה- ISO ב F100FD

Featured Replies

פורסם

אחרי שקראתי בפורום ובאינטרנט די נסגרתי שה- F100FD היא המצלמה שמתאימה לי, אבל אתמול שמתי לב שכאן:

http://www.dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/page11.asp

כאשר השוו את המצלמות בצילום במקום סגור ה- FUJI בחרה מסיבה כלשהי לצלם ב- ISO 800, הרבה מעבר לאחרות, וניתן לראות שהתמונה של הקנון יותר איכותית במקרה הזה.

אני אשמח לשמוע מנסיון של בעלי המצלמה אם באמת היא בוחרת מראש ISO גבוה כל כך במצבים של אור מעומעם.

אני יודע שהיתרון הגדול שלה הוא בצילומים מסוג זה, אבל התמונה הזו משכה את תשומת הלב שלי, במיוחד לאור התוצאות הטובות בצילום ב- ISO נמוך בהרבה.

פורסם

בעיה ידועה ומוכרת בכל הדגמים של פוג'י מסדרת F. הפתרון - להגדיר ISO ידנית, או לפחות ISO מקסימלי (אפשרי ברוב הדגמים החדשים בסדרה).

פורסם
  • מחבר

אתה רציני ?!

המצלמות האלה מראש מעדיפות ISO גבוה מאוד גם בתנאי צילום אפשריים ?

זה חיסרון די משמעותי, יוצר די הרבה תופעות לוואי, איך אין לזה כמעט איזכור בכל התשבחות על המצלמה?

פורסם

המצלמות האלה מראש מעדיפות ISO גבוה מאוד גם בתנאי צילום אפשריים ?

לא באור יום, אבל כן באור חלש.

זה חיסרון די משמעותי, יוצר די הרבה תופעות לוואי, איך אין לזה כמעט איזכור בכל התשבחות על המצלמה?

זה חיסרון בעיקר למי שלא מעוניין/מסוגל להגדיר ISO או ISO מקסימלי בעצמו, אבל אני מסכים שמדובר במשהו שפוג'י צריכים לשפר. המקום שבו הנושא הזה מרגיז ובלתי-פתיר הוא במצב הצילום הכפול (תמונה עם פלאש + תמונה עם פלאש בלחיצה אחת). במצב הזה לא ניתן להגדיר את ה-ISO, והמצלמה בוחרת ב-ISO גבוה מדי בשני הצילומים (כן, כולל בצילום עם הפלאש).

פורסם

מסכים עם boren. יש לי את המצלמה הזו, והיא נוטה לצלם ב-ISO 400 במקומות סגורים, ככה שאני חייב לכוון אותו ידנית ל-100.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקנה בסוף את ה- SD880, אלא אם יש לקנון דגם חדש יותר באותה רמה ???

המצלמה מיועדת לאדם שלא ירצה להתעסק עם הגדרות ולכן המצב האוטו' צריך לעבוד מושלם והגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים