פורסם 2009 באפריל 616 שנים מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה.מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה?תודה.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר אתה יכול להיות בבקשה קצת יותר קונקרטי? ככל הידוע לי CCCP די מומלצים...
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר ניסיתי להשתמש גם בבחבילת הקודקים של K-LITE, והבעיה של נקודות ירוקות לא נפתרה (כמובן שמחקתי קודם את חבילת הקודקים הקודמת).למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה :s05:
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים חם לו לכרטיס מסך,או שהאיוורור הפסיק לעבודאו שיש לך שטיח אבק על הקירור שחוסם איוורור תקין.איזה כרטיס יש לך ?תבדוק מעלות, כדאי גם לפתוח מחשב ולראות בעיניים שהכל בסדר.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר יש לי 4850, במנוחה יושב על כ-45 מעלות, במהלך הסרט לא הרבה יותר. במשחקים לא נתקלתי בבעיה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים קודקים נטוסרטים לא מפעילים חום כמו משחקים על הכרטיס, והכרטיס חדש מדי כדי שיהיה עליו "שטיח אבק"חוצמזה שזה טוב כמובן לנקות מדי פעם עם לחץ אוויר כל איזה חודש את הכרטיס...אבל לדעתי פה המקרה של קודקים.תנסה להתקין קודקים אחרים או לנגן את הסרט עם VLC בטוח יסתדר..כי גם לי הייתה הבעיה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר VLC לא צריך קודקים, גם לא עבור 720P? מסתבר שלא.אילו קודקים לא יגרמו לבעיה?עריכה: מחקתי את הקודקים, ועם VLC הנקודות הירוקות מופיעות לפרק זמן קצר בהרבה ושמים לב הרבה פחות. האם תקין?תודה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים עדיין מוזר לי שיש לךנקודות ירוקות בסרטיםאתה יכול להעלות תמונה נראה איך זה נראה בדיוק?הנגן של VLC ממש טוב, קליל ומריץ סרטים מהר יותר מאשר ב WMPLAYER
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר קצת בעיה להעלות צילום מסך, היות ופיקסלים אקראיים הופכים לפיקסל בצבע ירוק בהיר בזמנים אקראיים לכחצי שנייה. אני לא מספיק לעשות print screen.ניסיתי גם את הנגן kmplayer והקודקים המובנים שבו, אך הבעייה עומדת בעינה.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים הייתי מציע לך לנסות את חבילת המקודדים VISTA CODECS היא טובה מאודמה גם שיש לה הרחבה לגרסת 64 ביט של WINDOWSככה שאתה שם את הגרסה הרגילה של ה32 ביט + ההרחבה שפותרת בעיות שקשורות ב64 ביט מבחינת המקודדים אני עם אותה מערכת הפעלה ו0 בעיות שקשורות במקודדים או אחרות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.