פורסם 2009 באפריל 516 שנים נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים תתאבד ואני מבטיח לך ששום יתוש לא יעקוץ אותך.אין פתרון קסם, יש את התכשירים לדחייה ויש כילה, תבחר.אה שנייה שחכתי יש את המכשירים המחשמלים האלה שהם לא רעים אם אתה מחפש נקמה.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים ה"מחשמלים" מפריעים לישון, בעיקר למי שרגיש לרעש בלילה..בייחוד כשאחד מהם נתקע שם.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים תתאבד ואני מבטיח לך ששום יתוש לא יעקוץ אותך.אין פתרון קסם, יש את התכשירים לדחייה ויש כילה, תבחר.אה שנייה שחכתי יש את המכשירים המחשמלים האלה שהם לא רעים אם אתה מחפש נקמה.חחח גם כשאתה מת הם ימצצו לך ת'דם!צים מסכה על הפנים ותלבש ארוך...זאת הדרך היחידה.או שתהיה כמו הזקנים שלי בשכונה ותקח ענף של עץ ותרביץ בכל מקום שהיתוש נוגע בו.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים דאודורנט ספריי + מצית חחחח הזכרת לי את מה שעשינו... היה הרבה יתושים והדלקנו המון קרטונים וצעקנו יש!!!!! אין יתושים... הם הלכו לעולמם.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים אין מה לעשות.חוץ מאשר לשים את הדברים האלה נגדם ולסגור את החלון.אני פשוט פותח את החלון במשך כל היום שהחדר יתאוורר.ואז אחרי שכולם בפנים אני שוחט אותם אחד אחד בעזרת כרית, אוסף וזורק אותם והולך לישון
פורסם 2009 באפריל 516 שנים תשרת ברמת הגולן. קיץ אחד עם היתושים שם ולא תרגיש את העקיצות של היתושים במישור החוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.