עבור לתוכן

לפני רכישת גיימפאד ש לXBOX למחשב

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כתחליף זול לקונסולה עבור אחי בן ה 7. החלטנו לקנות גיימפאד.

אני די ננעלתי על ה גיימפאד של XBOX. עכשיו, נשארה ההתלבטות האם כדאי לקנות חוטי או אל חוטי. יש לכם מה לומר לכאן או לכאן? בהנחה שהתקציב מאפשר את שניהם. לכמה שעות משחק מספיקות הסוללות של האלחוטי (יש לי נטענות של GP)?

פורסם

ההבדל בזמני תגובה לדעתי לא יורגש אתה צריך להחליט אם אתה מעדיף את הנוחות של האל חוטי או את המחיר של החוטי

פורסם

הבדל בזמני תגובה פשוט לא קיים, כיוון שלא מדובר פה על 27MHZ מחורבן, אלא על ציוד 2.4ghz עם רוחב פס גבוה יחסית.

אני הלכתי על האלחוטי, וממליץ לכל מי שקונה אחד לעשות ככה גם כן. זה פשוט כיף לא להיות תלוי בחוט.

פורסם
  • מחבר

מצד שני, אני לא אוהב להסתבך עם הסוללות. והמרחק המקסימלי שאני יכול לשבת ממנו מהמסך הוא מטר +-. ובמילניום הקרוב, לא נראה שיהיה לי XBOX... :(

פורסם

מצד שני, אני לא אוהב להסתבך עם הסוללות. והמרחק המקסימלי שאני יכול לשבת ממנו מהמסך הוא מטר +-. ובמילניום הקרוב, לא נראה שיהיה לי XBOX... :(

אל תחשוב בכלל קח את האלחוטי בהפרש הזה.

לי יש את האלחוטי שנתיים, פשוט מעולה וגם לי יש נטענות של GP ואני מחליף פעם בשבוע בלחץ,רק אם אתה שחקן כבד מאוד תצטרך להחליף פעם בכמה ימים

פורסם

:hizuk:

אלחוטי

:xyxthumbs:

בעלים גאה של 2 גיימפאדים כאלו...

פורסם

גם לי יש שלט אלחוטי ואני מאוד מרוצה ממנו כי זה סופר נוח לשחק מול הטלוויזיה ולשבת איפה שרוצים בכייף.

לא הייתי מתנגד לתוסף שראיתי שמתחבר לאלחוטי והופך אותו חוטי, ככה אפשר להתחבר חוטי כשאתה שורץ מול המחשב הרבה.

אבל המחיר שלו מזעזע כי כבר אפשר לקנות שלט חוטי באותו מחיר.

huelga3wl.gif

פורסם

אלחוטי ללא ספק.

הסוללות נגמרות יותר מהר אם ה VIBRATE מופעל במשחקים, אבל אם לא הן יכולות להחזיק מעמד זמן רב מאוד.

בכל מקרה ככה או ככה הסוללות מחזיקות יפה, אז לא תצטרך להחליף כל שבוע או משהו כזה (אלא אם כן אתה יושב משהו כמו 20 שעות ביום מול המחשב)

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה. מצאתי שלט אלחוטי ב228 ב PCGAMES

פורסם

לא חושב שזה נכון

פורסם
  • מחבר

נתקשר ונבדוק.

רק עוד שאלה, הרסיבר של הגיימפאד צריך להיות איפשהו מקדימה או שאפשר לחבר אותו מאחורה ולהסתיר בג'ונגלים מתחת לשולחן?

פורסם

אפשר להסתיר בג'ונגלים... :smile1:

פורסם
  • מחבר

(הגו'נגלים זה לא צחוק, פעם הרגל שלי נתפסה שם, חשבתי המפלצת הכבלים האיומה באה לטרוף אותי :silly:)

אם נגיד ביום מן הימים אני מחליט לקנות עד גיימפאד, אני יכול להשתמש ברסיבר של הראשון, נכון _ויש לי עוד רסיבר ספר)

פורסם

אתה יכול להזמין בקר ללא הרסיבר - אומנם לא יעלה הרבה פחות...

הרסיבר קולט עד 4 גיימפאדים

פורסם
  • מחבר

להיפך, אני כן רוצה רסיבר. תודה בכל מקרה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים