עבור לתוכן

הודעה מוזרה בהפעלת המחשב לאחר פירמוט

Featured Replies

פורסם

שלום

בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה:

http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg

מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט..

תודה רבה!

פורסם

יש לך כרטיס מסך של nvidia?

תסיר את הדריברים ותתקין מחדש

אם יש בעיות אם ההסרה תשתמש בתוכנה הזאות:

http://www.drivercleaner.net/

אם מדובר על דריברים ישנים תיכנס לאתר של nvidia ותוריד חדשים

אל תשתמש במאיצי הורדה למיניהם ובזמן ההתקנה תבטל את ה - real time protection של האנטיוירוס

פורסם
  • מחבר

עשיתי את המחיקה והשחזור של אותו הדריבר (של NVIDIA באמת)עם התוכנה DRIVER GENIUS וקיבלתי את אותה ההודעה אחרי זה.מה הלאה?

פורסם
  • מחבר

אותם לא מצאתי...זהכרטיס הוא GEFOCE6600

פורסם
  • מחבר

עם התוכנה DRIVER GENIUES היא גם מעדכנת

טוב עכשיו אני מוריד את הדריברים החדשים נראה מה יצא

פורסם
  • מחבר

תודה -זה עזר!

פורסם

כדאי מאוד שאנשים ידעו שדריוור GENIUS הוא לא כזה GENIUS, ולא כדאי לרוץ לעדכן דריוורים איתו כל כך מהר.

תמיד עדיף בשיטה הישנה והטובה, להוריד מאתרי היצרנים.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הדריבר (עם ההורדה מהאתר)ועכשיו אני רואה לא טוב במסך..כמו ליפני שעידכנתי משהו עם העידכונים של מיקרוסופט האתרים לא זזים משהו מוזר קרה..

איך פותרים את זה?

פורסם

נסה להתקין DIRECTX שוב.

פורסם
  • מחבר

גם בלוח הבקרה הNVIDIA NVIEW DESKTOP MANAGER לא עובד...משום מה עכשיו אני מתקין את הDIRECTX וזה לא עזר...התקנתי ולא השתנה כלום

זה היה משהו שאחרי שעידכנתי אותו עם העידכונים זה עבד מצויין הכל השתנה כאילו ועכשיו אחרי עידכון הדריבר המצב חזר למה שהיה קודם

פורסם

אתה בטוח שהתקנתה את הדריוור הנכון ?

פורסם
  • מחבר

מה שנתנו לי דף אחד אחורה

פורסם

הכרטיס הזה עבר טוב בעבר עם דרוייר מNVIDIA ?

אני סתם עושה ספקולציה כי אני יודע שהיו כרטיסים מדי פעם שעבדו טוב רק עם דריוור מיצרן הכרטיס ולא מיצרן הצ'יפ.

אם זאת התקנה חדשה של וינדוס וזה לא הרבה עבודה להתקין מחדש אז אולי זה יהיה יותר מהר לפתור את זה בדרך הזאת ולהתקין דריוורים מהתחלה באופן סלקטיבי.

אפשר גם לחפש בגוגל את ההודעת שגיאה שאתה מקבל, אולי תמצא פתרונות או רעיונות לגבי הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים