עבור לתוכן

בעיה ממש מוזרה בFIREFOX כנראה שהבחנתי רק עכשיו

Featured Replies

פורסם

באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא...

אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה...........

גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים

גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס

פורסם

תבדוק שהפונצקיה של SMOOTH SCROLLING פעילה אצלך...

היא נמצאת ב

tools --> options --> advanced --> browsing

תוודא שיש לך V ליד smooth scrolling

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהפונצקיה של SMOOTH SCROLLING פעילה אצלך...

היא נמצאת ב

tools --> options --> advanced --> browsing

תוודא שיש לך V ליד smooth scrolling

זה לא עוזר..

פורסם

זה קורה לך בכל האתרים? או באתרים ספצפים?

תבדוק אם זה קורה לך גם במסמך WORD או NOTEPAD...

וגם תנסה להפעיל את התוכנה ללא ADD-ONS פעילים כלל ... האם זה עדיין קורה?

אם זה לא קורה לך כאין תוספים פעילים אז אני הייתי מנסה להפסיק רק את AdBlock-Plus ולראות אם זה עוזר..

בנוסף בלי קשר לכל הנ''ל...קיים תוסף שמחליק את הגלילה עוד יותר

SmoothWheel

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/357

פורסם
  • מחבר

זה קורה לך בכל האתרים? או באתרים ספצפים?

תבדוק אם זה קורה לך גם במסמך WORD או NOTEPAD...

וגם תנסה להפעיל את התוכנה ללא ADD-ONS פעילים כלל ... האם זה עדיין קורה?

אם זה לא קורה לך כאין תוספים פעילים אז אני הייתי מנסה להפסיק רק את AdBlock-Plus ולראות אם זה עוזר..

בנוסף בלי קשר לכל הנ''ל...קיים תוסף שמחליק את הגלילה עוד יותר

SmoothWheel

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/357

עכשיו פירמטתי לוויסטה וזה עדיין קורה... מוזר ...............

מה זה יכול להיות?

פורסם

ראיתי פה ושם איזכורים בפורומים שונים שמדברים על דרייברים שבאים עם הWINDOWS של כרטיסי מסך...

אבל אתה אומר שאתה משתמש בדרייברים אחרונים של NVIDIA/ATI אז זה מוזר.

פורסם
  • מחבר

ראיתי פה ושם איזכורים בפורומים שונים שמדברים על דרייברים שבאים עם הWINDOWS של כרטיסי מסך...

אבל אתה אומר שאתה משתמש בדרייברים אחרונים של NVIDIA/ATI אז זה מוזר.

אצל חבר שלי זה לא קורא...

משהו מוזר קורה פה...

פורסם
  • מחבר

תנסה להריץ ב-SAFEMODE עם רשת ותבדוק אם זה קורה לך גם שם....

ורק שאני אבין על מה מדובר...על גלילה איטית או על קריעת תמונה...נניח כמו פה:

http://getsatisfaction.com/livelabs/topics/32_bit_vista_nvidia_8500gt_and_firefox_3_video_tearing

כן זה קורה גם שם ...

לא גלילה איטית קריעת תמונה אפשר לקרוא לזה יותר נכון.... זה משהו מעצבן נורא אי אפשר לגלגל ככה בשקט

אבל מה אפשר לעשות אם אחרי פירמוט זה לא עזר ? גם החלפתי עכבר זה לא עזר גם

אולי ככה זה צריך להיות??

פורסם

אתה על VISTA עם SP1 ..כן?

בגדול הקטע עם הקריעת תמונה היה קורה לי גם בעיקר בדפים שיש בהם וידאו..אבל זה היה במחשב הישן עם VISTA 32BIT...

במחשב הנוכחי שלי זה לא קורה לי בכלל.. ככה שאם פירמטת והתקנת FIREFOX נקי בלי תוספות וזה עדיין קורה.. זה מאוד מוזר

ולהבנתי זה קשור לחומרה שלך או דרייבר כלשהו, שכן אתה אומר שזה קרה לך גם בSAFEMODE ובשלל מצבים אחרים שהצעתי לך...אז קשה לשים את האצבע על מה בחומרה..

אבל אם תעשה חיפוש בגוגל בשילוב בין NVIDIA וFIREFOX3 תראה שיש לא מעט תוצאות בקשר לבעיות SCROLLING עם הסדרות היותר ישנות של הכרטיסים... אז אולי זה קשור ואולי לא , שכן לא מצאתי "פיתרון" או שום הכרה רשמית של NVIDIA בבעיות שקשורות בכך...

אבל שוב הקביעות שלי כולן מהתיאורים שלך ומהסתמכות על כך שביצעת כל מה שהצעתי באמת כמו שהתכוונתי ...אז קח אותן בעירבון מוגבל.

פורסם
  • מחבר

אתה על VISTA עם SP1 ..כן?

בגדול הקטע עם הקריעת תמונה היה קורה לי גם בעיקר בדפים שיש בהם וידאו..אבל זה היה במחשב הישן עם VISTA 32BIT...

במחשב הנוכחי שלי זה לא קורה לי בכלל.. ככה שאם פירמטת והתקנת FIREFOX נקי בלי תוספות וזה עדיין קורה.. זה מאוד מוזר

ולהבנתי זה קשור לחומרה שלך או דרייבר כלשהו, שכן אתה אומר שזה קרה לך גם בSAFEMODE ובשלל מצבים אחרים שהצעתי לך...אז קשה לשים את האצבע על מה בחומרה..

אבל אם תעשה חיפוש בגוגל בשילוב בין NVIDIA וFIREFOX3 תראה שיש לא מעט תוצאות בקשר לבעיות SCROLLING עם הסדרות היותר ישנות של הכרטיסים... אז אולי זה קשור ואולי לא , שכן לא מצאתי "פיתרון" או שום הכרה רשמית של NVIDIA בבעיות שקשורות בכך...

אבל שוב הקביעות שלי כולן מהתיאורים שלך ומהסתמכות על כך שביצעת כל מה שהצעתי באמת כמו שהתכוונתי ...אז קח אותן בעירבון מוגבל.

כן יש מצב זה בעיה עם כרטיסים של NVIDIA כי לחבר שלי יש ATI ומחשב דומה וזה לא קורה לו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים