פורסם 2009 באפריל 516 שנים תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23
פורסם 2009 באפריל 516 שנים תעשה חיפוש בפורום, לא ממזמן נפתח פוסט בנוגע לכל הסרטים הטובים שיצאו אי פעם ויש שם תגובות על כל מקבץ שאנשים רשמו.אני בטוח שתמצא שם מלא סרטים טובים.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר סתם סרט מוזר אבל ממש לא מדע בדיוניכן אני יודע .. לא עלה לי קט' אחרת לשייך אותו
פורסם 2009 באפריל 516 שנים אמ..אז אולי מיסתורין.גם מתח קצתבכל מקרה יש לי כל מיני סרטים שעולים לי בראש עכשיויש סרט קומדיה נחמד לאללה וקצת מופרך-Hot Fuzz.מומלץ!סרט קומדיה אחר די מטופש אבל אחלה כדי להעביר תזמן- Tenacious Dבטח אתה מכירעוד אחד מצחיק לאללה-Waitingאחלה סרט!סרט דרמה מצוין עם וויל סמית'-The Pursuit of Happyness ממש מומלץthe prestige-אחלה סרט.מעניין כמעט לכל אורכו עם יו ג'קמן ודיוויד בואי גם מופיע שם בתור טסלהאלו הסרטים שעולים לי עכשיו..ויש את כל הסרטים הבאמת איכותייםMemento-אם לא ראית אתה חייב.סרט מצויןחומות של תקווה באמת אחד הסרטים הטובים שראיתיובעיקרון כל ספרות זולה פייט קלאב וכדו' במידה ולא ראיתטוב מקווה שעזרתי!חח דווקא הז'אנרים שאתה מחפש לא יצא לי להמליץ.אני אנסה למצוא
פורסם 2009 באפריל 516 שנים טוב אז לקומדיה יש כל כך טובים כמו: אחי איפה האוטו שלי או משהו כזה טיפשים בלי הפסקה אחד הסרטים הכי מצחיקים ביקום!!!! סקס דרייב גם חזק (חדש)..... פעולה יש : המשלח 1,2,3.. המעניש 2 ועוד .... פשוט אני צריך ליסוע אין לי זמן לכתוב.... ;D
פורסם 2009 באפריל 516 שנים המעניש 2?? מתי יצא? השנה.. לא יודע תאריך מדוייק.... http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=41138 אומרים שהוא לא משהו תאמת גם אני חושב כך, הראשון היה אחד הטובים...
פורסם 2009 באפריל 516 שנים http://www.traileraddict.com/trailer/bruno/international-red-band-trailer ברונו הולך להיות הסרט הגדול של הקיץ אם לא של 2009
פורסם 2009 באפריל 516 שנים קומדיה:שלושת סרטי futurama monsters vs aliensthe comebacksyou dont mess with the zohanget smartpostal קצת דפוק האמת אבל זה פוסטל אחרי הכולאקשן וחבריו:babylon A.DIp ManLeon / the professionalfight clubthe gene generation12 monkeysno country for old menדרמה:junoרואים שאני מעריץ דרמות נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.