עבור לתוכן

IBM t40

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

יש לי מחשב IBM T40 ובזמנו התקנתי עליו לינוקס. לאחר ההתקנה גיליתי שמחקתי את ה Partition

הנסתר של IBM. התקשרתי לחברה וביקשתי שיביאו לי את הדיסק Restore שמחזי את המחשב לקדמותו ואת

הPartition.

שלשום קיבלתי את הדיסקים (מדובר ב 7 דיסקים ועוד אחד למי שמכיר ) כל הסוף שבוע ניסיתי להתקין בחזרה את המחשב

לפי ההוראות שקיבלתי אך ללא הצלחה.

מישהו פעם ביצע את התהליך ויכול לעזור?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

כן, ביצעתי.

כן, אני יכול (כנראה) לעזור.

פורסם
  • מחבר

אז קודם כל שלום ותודה!

המקרה הוא כזה:

קיבלתי דיסק אחד ( BOOTCD ) ועוד סדרה של 7 דיסקים , שאני לא כל כך מבין מה תפקידם.

המטרה שלי היא לשחזר את המחשב שלי לקדמותו, כלומר שיהיה לי את הווידווס המקורי שלי עם

כל הדרייברים + הPartition של הגיבוי כדי לא לחזור אל כל התהליך הזה שוב ושוב בכל פעם שארצה לפרמט.

בכל אופן פעלתי לפי ההוראות, העלתי את הדיסק BOOT וקיבלתי את מסך הRecovery של IBM.

בחרתי באפשרות "Restore Factory Content" הוצאתי את הדיסק כפי שהיה רשום והפעלתי את המחשב מחדש

אחר כך עלה לי מסך שונה מבוסס ווידוס 98 של IBM והתחיל לעשות לי REstore . הדבר התחיל טוב אבל נגמר בזה שהציג הרבה

פעמים הזהרות על הקבצים שניסה להפעיל ובסופו של התהליך העלה לי את המסך הקודם "IBM Recovery" ללא הדיסק הפעם.

המצב עכשיו הוא שזה מה שעולה כשאני מפעיל את המחשב.

לא כל כך יודע מה הצעד הבא אשמח אם יש לך טים בנושא!

תודה ולילה טוב

פורסם

באיזשהו שלב הוא אמור לבקש ממך להכניס את דיסקי השחזור (כל השבעה), בזה אחר זה, ולטעון את התכולה שלהם לתוך אותה מחיצת שחזור שהוא יוצר.

אם אני לא טועה, זה אמור לקרות, לפני שאתה מפעיל את המחשב מחדש ומנסה לעשות restore. אחרת, אתה בעצם מנסה לעשות restore ממחיצת שחזור ריקה, ומובן שזה מתריע על קבצים חסרים.

פורסם

עד כאן טעינה זה זה בסדר,

עכשיו לעשות את Returning your IBM to its original factory state

בקישור

http://web.wm.edu/it/?id=5004

פורסם
  • מחבר

אז ככה, זה נראה פשוט.

אבל ברגע שאני לוחץ על "Restore Factory Contents" קופצת לי הודעה:

"""

In Order to proceed, your system must be rebooted, do you want to continue

"""

עם מקשי כן ולא .

כשאני לוחץ כן קופצת ההודעה הבאה:

"""

Please Remove all diskettes CD Media USB keys and hard drives power off the system and reboot

"""

עם מקש Ok

כשאני לוחץ אוקיי ההודעה נסגרת אבל לא קורה בפועל כלום.

אם אני מוציא את הדיסק ואת הכל , ועושה reboot המערכת עולה לי שוב וכל התהליך שתיארתי למעלה קורה.

אם עדיין יש לכם איזה עצם לזרוק לי , אשמח!

תודה ולילה טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים