עבור לתוכן

מחפש דרמל פשוט- המלצות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו....

בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים.

עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה?

אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש.

-עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט.

תודה.

פורסם

אני מניח שיש לך מקדחה. אם כן ומאחר ואתה מחפש סל"ד נמוך, אולי תעדיף ציר גמיש לחיבור למקדחה ואת המדחה תתלה על מתלה (אפשר גם לאלתר מתלה עם מלחציים). הפיתרון הזה בטוח יותר זול מרכישת מנוע נוסף אבל כמובן שיגביל אותך בסל"ד (עד 4K במקרה הכי טוב).

פורסם

מניסיון עם כמה סוגים ההחלטה והעצה שלי חד משמעית:

קנה את המקורי כולל החלקים המקוריים ולא תצטער לרגע!!

פורסם
  • מחבר

קניתי היום דרמל של Dremel, סדרה 300 עם הערכה הפשוטה, סה"כ 300 ש"ח עם אחריות לשנה של לדיקו.

האביזרים נמכרים במחירים פשוט מצחיקים באיביי (גם המקוריים), ככה שהעדפתי לקחת את הערכה הפשוטה יותר ולקנות באופן ספציפי את האביזרים שאני צריך, במקום לקחת ערכה יקרה עם דברים שסביר להניח שלחלקם לא יהיה לי שימוש.

ישר מרגע ששלפתי אותו מהאריזה כבר הרגשתי שעשיתי החלטה נכונה שלקחתי אותו ולא את המקביל של "Wolf" ב 180 שקל.

פורסם

:xyxthumbs: עשית החלטה נבונה ונכונה.

אגב, המחיר כולל את החלקים והאם רכשת חדש? יש לך לינק אני רוצה להזמין גם.

תודה וחג-שמח.

פורסם
  • מחבר

המחיר כולל ערכה של 25 חלקים, זו הערכה הקטנה. יש ערכה גדולה יותר של 55 חלקים שעולה כ 530 שקל, אבל יש שם המון דברים שאני לא צריך, אז אביזרים אני אזמין בנפרד, זה זול בטירוף.

בהחלט רכשתי חדש, למכשירים עם מנוע מברשות שמסתובבים ב RPM כזה גבוה יש בלאי, ופעם ב 100 שעות בערך צריך להחליף מברשות במנוע. זה ממש לא דבר שהייתי ממליץ לרכוש יד שניה.

לינק-

http://www.polack.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=508&catId=85

אני רכשתי מחנות ליד הבית שבדיוק היה בה מבצע, 10% הנחה על כל המוצרים של לדיקו, אז יצא 300 שקל במקום 330 בד"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים