עבור לתוכן

הייתכן?פנום 2 720 עם M3A בOC ל 3.2?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz?

מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?

פורסם

לפי האתר של ASUS אין תמיכה רשמית בפנום 2 ראה בקישור (אני מניח שזה מה שהתכוונת)

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=P48rppKk4jrc9pNd&templete=2

הלוח הזה מבוסס על צ'יפסט AMD770 ובודאי שיש לוחות המבוססים על הצ'יפסט הזה ושכן תומכים בפנום 2

למשל GA-MA770-DS3 של ג'יגהבייט או M3A78 של אסוס.

לא צריכה להיות בעיה לקחת מעבד פנום II 920 ולוח מבוסס 770 ל-3.2-3.3 עם קירור סטוק וללא תוספת מתח. אני משער (ולא בדקתי אבל קראתי בביקורות) שבפנום II 720 המשימה תהיה אפילו קלה יותר הן משום שיש ליבה אחת פחות ופחות חימום וצריכת הספק והן משום המכפלה הפתוחה שלו.

ההבדל העיקרי בין צ'יפסט 770 ל-790 הוא של-770 אין תמיכה ב-CrossFire ותומך רק בכרטיס מסך אחד. ל 99% מהאנשים זה יספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובה המפורטת, לפי מה שאתה אומר, הלוח הכי זול שיתמוך בפנום 2 יהיה מעולה בשבילי אני חושב..

אני רק צריך שיתמוך בפנום 2, ב 4GB 800mhz ושיהיה לו כרטיס קול מובנה ואממ זהו..

חשבתי פשוט בעתיד אם המחשב התיישן כבר ויריץ כמו עגלה משחקים אז רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות OC עם קירור נחמד ל 3.2..

ד"א

באתר של ASUS רשום שזה תומך AM2+ זה לא אומר שזה תומך פנום 2 720?

אני לא כל כך מבין בדברים האלה :D

פורסם

בתיאוריה אתה צודק וזה אמור לתמוך, אבל יש עוד שיקולים למשל:

- הספק. הלוח שלך עד מעבד של 95W

- תמיכה של ה-Firmware. היצרן צריך לספק תוכנת BIOS שתכסה את המעבד שלך.

בדף היצרן לא כתוב שיש תמיכה ולכן לא כדאי לעשות נסיונות.

אתה לא צריך להיות מוטרד מזה, כי במקרה שלך יש פתרונות זולים אחרים מבוססי AM2 וגם +AM2 שכן מתאימים לפנום II

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה..

אפשר לנעול

פורסם

מה ההבדלים בין 770\ 780\ 790?

פורסם

780-כרטיס מסך מובנה (יש כמה גירסאות בארץ הנפוצ ביותר היא גרסת ה G שהיא החזקה יותר).

790GX-כרטיס מסך מובנה עם זיכרון מובנה של 128M (בניגוד לכל שאר הכרטיסים המובנים שמשתמשים בזיכרון הרגיל של המחשב). הוא גם תומך ב CFX (אם אני זוכר נכון עד 3 כרטיסי מסך ב CF) ובעל יולות OC מאוד מרשימות.

790 אחרים-גם טובים ל OC אבל רובם ישנים יותר, אין להם כרטיס מסך מובנה. גם מאוד טובים בשאר הדברים ותומכים ב CFX.

770-הצ'יפסט הזול, לא תומך ב CFX וטיפה פחות טוב ל OC, הלוחות האלה ברובם עברו שידרוג בשביל שיוכלו לעבוד עם המעבדים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים