פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר טוב!!אני המלצה למשחק מחשבלא משנה לי איזה סוג הוא העיקר שיהיה טוב ואיכותיודרך אגב המחשב שלי יכול לעמוד בדרישות גבוהות אם זה מה שאתם צריכים לדעת..
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה רק נראה לי או שאתה מנסה לזכות בכוכב ? תקן אותי אם אני טועה !?ENTER THE MATRIXBLOODRAYNETHE GREAT ESCAPEGOTHIC 2MORROWINDSTREET LEGAL RACING MIDNIGHT CLUB 2UNREAL TOURNAMENT 2003/4GTA VICE CITY
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה רק נראה לי או שאתה מנסה לזכות בכוכב ? תקן אותי אם אני טועה !?ENTER THE MATRIXBLOODRAYNETHE GREAT ESCAPEGOTHIC 2MORROWINDSTREET LEGAL RACING MIDNIGHT CLUB 2UNREAL TOURNAMENT 2003/4GTA VICE CITY
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים NWNDIABLO 2 LORD OF DESTRUCTION4X4 EVO2HL OPPOSING FORCESTAR WARS JEDI KNIGHT2
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים http://www.gamespy.com/games/2706.shtmlChaser is a first person shooter, built on the high-end 3D engine (CloakNT), in which main character passes through real environments and uses real weapons. The player's goal is to find out who Chaser really is and why he is being hunted. The story leads the player from the H.M.S. Majestic to Montack City on Earth, then on to Siberia and finally to Mars, where the trail ends and hopefully the truth can be found.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר כוכב????what da fuck??אני לא יודע על איזה כוכב אתה מדברפשוט סיימתי תמשחקים שיש לי במחשב ואני משתעמם לא יודע מה להביאאסור לי לבקש המלצה??
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים הנה עוד המלצה למשחק:the great escapeזה לא משחק מלפני איזה 6 שנים או משהו כזה?אני בטוח שיש משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.