עבור לתוכן

חייזרים - מישהו באמת מאמין?

Featured Replies

פורסם

מדהים! סינדרום ה"עולם שטוח" עדיין פועל ב-2009, חבל... בדיוק שמתקרבים לשנת 2010 המבין יבין.

• תגובות 234
  • צפיות 26.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כבר פתחתי תראד על זה. ב 2010 יהיה משהו גדול. אבל ב 2012 סוף העולה.

דצמבר 2012

פורסם

אני כבר לא יכול לחכות לינואר 2013, אחרי שכלום לא יקרה, כדי לשמוע מה יאמרו כל תומכי הקונספירציה המטופשת הזאת.

פורסם

אני כבר לא יכול לחכות לינואר 2013, אחרי שכלום לא יקרה, כדי לשמוע מה יאמרו כל תומכי הקונספירציה המטופשת הזאת.

השאלה אם תוכל לשמוע מה הם אומרים??? אולי לא יהיה באמת כלום ואולי הם צודקים.

פורסם

זה מאד פשוט, הם יאמרו שהם פירשו משהו לא נכון וזה יהיה ב2023.

פורסם

ואז נחכה שוב והם יגידו אאאאהההה זה ב שנת 2100

פורסם

גם אני תמיד ראיתי את הסירטונים ואמרתי שזה בולשיט שאפשר לפברק.

אבל ראיתי בעצמי עב"ם עם 5 חברים ועוד מלא אנשים שהיו במגרש באותו היום, אני לא אומר שזה חייזרים כן? זה יכול ליהיות הרבה דברים...אולי מזל"ט מיוחד של צה"ל שהוא בשלביי פיתוח(זה הריי לא רחוק מפלמחים) אולי תופעת טבע נדירה שלא הוסברה...ואוליי באמת חייזרים שמשו נדפק להם במערכות><

בקיצור ראיתי פעם סירטון של מ"זלט אמריקאי שהיה נראה דיי דומה אבל אני לא מצליח למצוא תסירטון, אני חושב שקראו לזה uav pod או משו כזה...

אבל מה שאני ראיתי היה יציב לחלוטין טס נמוך ולאט! לא גרם היה חירשי לחלוטין ולא הוציא אורות, סתם כזה עצם שנע לו..אני בטוח שמלא אנשים ראו אותו כי הוא בלט בשמיים הבהירים ובגובה הנמוך שלו לא היה צריך להסתכל למעלה.

האם זה גרם לי להאמין בחייזרים? לא, זה יכול ליהיות הרבה דברים, זה שראיתי עב"ם לא אומר שראיתי חייזר.

אבל סביר להניח שקיימות צורות חיים מפותחות מאיתנו במיליוניי שנה ועם מספיק טכנולוגיה להגיע לכאן, למה לעשות את זה אבל?xD

אולי יש להם ערוץ כמו ngc שחוקר את האנושות כמו חיות חחחח. בכל מקרה, לא יודע אם להאמין או לא אבל הינה הת'ראד הפדחני שפתחתי זמן קצר לאחר שקרה המקרה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359494.msg3105192#msg3105192

פורסם

^ ומכל האנשים שראו את זה, אף אחד לא הוציא פלאפון וצילם?

פורסם

גם אני ראיתי פעם וגם חברים שלי ראו באותו היום ובאותה השעה (רק שהם היו במיקום אחר בעיר).

העניין הוא שאתה כל כך מופתע, שלהוציא מצלמה או טלפון בכדי לצלם, לוקח לך יותר מידי זמן.

בהתחלה אתה מנסה לראות יותר בברור, אחר כך אתה אומר לחברים שלך לראות, וכשאתה רואה שהם מופתעים גם כן, זה כבר מאוחר מידי...

פורסם

אם אתה רואה משהו בשמיים, מה גורם לך לחשוב שזה לא מטוס / מסוק / טיל איראני , ולהתחיל לפנטז על חייזרים :screwy:

פורסם

כניראה צורת התעופה הלא מקובלת

פורסם

אם אתה רואה משהו בשמיים, מה גורם לך לחשוב שזה לא מטוס / מסוק / טיל איראני , ולהתחיל לפנטז על חייזרים :screwy:

כשתראה משהו שלא ראית מעולם,

תבין.

פורסם

תגיד, לא קראת את מה שרשמתי נכון? זה זז לאט, נמוך זה היה חירשי ולא אירודינמי מכך זה לא יכול ליהיות מטוס לא מסוק ולא טיל איראני..יש יותר סיכויים שזה היה E.T מאשר פאקינג טיל איראני שהיינו יודעים אם היה משוגר :bash:

פורסם

ועכשיו פלישה חייזרית, יאללה כולם לרקוד. :lol:

פורסם

^

מצ'חיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים