פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות
פורסם 2009 באפריל 416 שנים DELL E4300משהו בסגנוןhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300-sp9400.htmלשדרג את הזכרון, ומערכת הפעלה לפי בחירתך.ואולי איזה LENOVO T400 עם תוספת זכרון ומעבד חזק
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר נראה נחמד.אבל אין לו יציאת HDMI.אני רוצה לחבר את המחשב לLCD.האם לפטופים של HP נחשבים יותר טוב מ DELL?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים יש לו לדעתי יציאת display port ועם כבל מתאים אתה יכול להוציא אות HDMI ובסכום שאתה משקי ענראה לי 200 שקל לא יהוו שיקוללגבי מה עדיף DELL או HP אז כמובן שזה תלוי בדגם הספציפי
פורסם 2009 באפריל 516 שנים ל-E4300 אין DisplayPort, HDMI או DVI כמו לרוב הגדול של המחשבים באיכות עסקית בגדלים כאלו. אפשר להשתמש בתחנת עגינה.אם אתה חייב יציאה כזו, תסתכל על ה-E6400 של דל ב-14.1" שכן מכיל יציאת DisplayPort.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר למה צריך HDMI בכלל לצרכים שפירטת?שכחתי לציין בפרטים, שאני רואה יחסית הרבה סרטים ומחבר את הלפטופ ל LCD בסלון.לכן אני רוצה יציאת HDMI שתעביר גם את ה SOUND.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים למרבה הצער, יצרני הניידים אף פעם לא טורחים לציין האם יציאת ה-HDMI/DP שלהם מעבירה גם סאונד או לא. כך שאני אפילו לא יכול להגיד לך באילו ניידים זה נתמך.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר זה בעייה חשוב לי שיעבור ה SOUND דרך הDP או ה HDMI. איך ה XPS של DELL? הוא נחשב לפטופ טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.