פורסם 2009 באפריל 416 שנים לא יודע איך להסביר את זה, אבל בתצלום מסך תראו את ההמחשה לדבר.לא מובן איך זה קרה ואיך מסדרים את זה.התקנתי את הקובץ שמתקן ומחזיר את המצב לקדמותו וזה לא עזר.מה אפשר לעשות?תמונה:http://img219.imageshack.us/img219/7424/view.jpg
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש איזשהו איזור שמפריד שאתה לא רואה כי הtaskbar נעול.בכל מקרה בקליק אחד אפשר לתקן את זה.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר שום דבר לא משתנה.אני בחיים שלי לא נתקלתי בדבר המוזר הזה.פשוט נראה שחצי שני של אותו חלון נחצה ויש ריבוע קטן. אין שינוי ואני ממש מבואס וחסר אונים.מה עוד יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים תנסה לבצע כיבוי ידני של שורת המשימות:תפתח את חלון ההתחלתעשה ctrl+shift+rightclickתלחץ על exit אחרכך תפעיל מחדש:ctrl+shift+escFile>new task(runתכתוב explorerותפעיל
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר לא הצלחתי להבין איך הכיבוי מתבצע, זה לא מראה שום כיוון כזה.אפשרות שיש טרויאני במחשב שחיבל לי?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר יש לי רק פרופרטיס ואין שום יציאה מהאקספלורר כמו בתמונה אצלך. אולי לכבות ידנית את האקספלורר מ-PROCESSES?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים כיבוי בצורה שאמרת לא שומר את ההגדרות ששינית מאז הפעם האחרונה שנכנסת לחלונות.אז קח את זה בחשבון ותעשה את זה בדרך הזאת.(יש מצב שבXP אין את האפשרות הזאת שאני ציינתי)
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר לא, כנראה שאין.מה עוד אפשר?איזה ייאוש :'(כבר הראש מתפוצץ לי מלנסות ולסדר את זה.איך אני עושה שיחזור מערכת לשעה שלפני שקרתה הבעיה ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר ניסיתי לעשות שחזור מערכת ע"י : STARTALL PROGRAMSAccessoriessystem toolssystem restoreהכל טוב ויפה, אני לא מצליח לבחור חודש או תאריך מתחת ל-5-4 לחודש זה.במצב בטוח אפשר יהיה?אני ממשיך לעשות סריקות כי אולי תוכנה זדונית פגעה.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אולי אין נקודות שחזור שם.רק תוודא שהסתכלת נכון על זה. לא תוכל ללחוץ על תאריכים של חודש קודם בלי ממש לחזור אחורה לחודש הזה.כלומר אם כתוב לך 30 31 של החודש הקודם כי זה יוצא באותו שבוע אתה לא תוכל ללחוץ שם אם לא תהיה ממש באותו חודש.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר תאמר לי, יש אפשרות שאיזה טרויאן זדוני פגע וחיבל? כי אני מריץ סריקות והנוד32 מצא 3 קבצים נגועים בזה.הוא מחק אותם. השאלה אם זה יחזור לקדמותו.אופציה שניה שאני אכנס ל-safe mode ולנסות לעשות ריסטור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.