פורסם 2009 באפריל 416 שנים אם הייתה ניתנת לכם בחירה כיצד תרצו למות, באיזו דרך הייתם בוחרים? קפיצה מהגג (לא שאני מתכנן לעשות משהו כזה )
פורסם 2009 באפריל 416 שנים קפיצה מאפיירסטייט קומה 89.אבל כמובן צריך להנות כמה שיותר לפני זה.אפשר גם לנסות דברים שהם חוויה מדהימה ושיש סיכון גבוהה, נסיעה במכונית מרוץ ב300 קמ"ש, צניחה חופשית וכו'.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים קפיצה מהגג (לא שאני מתכנן לעשות משהו כזה ) רק צריך לבחור גג מספיק גבוה - גם בשביל להנות מהנפילה, וגם כדי לא לגמור עם כל העצמות שבורות אך עדיין בחיים.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים רק צריך לבחור גג מספיק גבוה - גם בשביל להנות מהנפילה, וגם כדי לא לגמור עם כל העצמות שבורות אך עדיין בחיים.עזריאלי זה מספיק גבוהה?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים תהנה:http://files.kavefish.com/pictures/collections/bunny_suicide/_index-list.html
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אם אפשר, דרכים פרקטיות בלבדלדעתי כדור בראש הכי טוב, מהיר ונטול כאביםאבל לך תשיג אקדח..
פורסם 2009 באפריל 416 שנים שאני בן 120 ובזמן אורגיה מטורפת בדיוק אחרי הפליטה :lol: אני איתך מצרפים אלינו גם את שלייה סטיילז בזמן הזה הכי טוב למות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.