עבור לתוכן

מבקש חוו"ד לפני רכישה - Dell E6400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט להנדסה ולעיתים משתמש במחשב ליישומים די כבדים כמו MATLAB ו - SOLIDWORKS (גרפיקה)

כבר קבלתי המלצות לכמה מחשבים אז ממש לפני רכישה אני מבקש את דעתכם על המפרט הבא:

Dell E6400

Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB)

3.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMM

Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-Card

320GB Hard Drive, 7200RPM

14.1 inch Widescreen WXGA (1280x800) Display - BrushMetal Black

Genuine Windows Vista Home Basic SP1, With media

90W A/C Adapter (3-pin)

24X CDRW/DVD for Latitude E-Family

Digital Microphone

Dell Wireless 1397 802.11b/g Mini Card

Resource DVD - Contains Diagnostics and Drivers

9 Cell Battery

3 Year Limited Warranty and 3 Year Mail-in Service

בעיקר חשוב לי לדעת אם מתאים לשימושים שלי , האם המסך מט או מבריק ואיך הכרטיס מסך שלו.

תודה מראש.

פורסם

המסך מט, יש מסך רגיל ויש מסך LED איכותי יותר וקל יותר במקרה שלך במפרט יש לך את המסך הרגיל

הכרטיס מסך הוא מובנה ופשו של אינטל לא יודע אם תצטרך יותר אבל שווה לשדרג לדעתי לקוואדרו M160 שמגיע עם רוב הדגמים של הדל הזה

האחריות היא לא האחריות העיסקית המורחבת של דל, מאיפה אתה רוכש? כי זה משלוח בדואר ולא NBD עם איסוף מבית הלקוח

הסוללה שלו מעולה אין לי מילה רעה עלייה וה-9 תאים מצדיקה את עצמה

באיזה מחיר המפרט?

פורסם

הייתי גם משדרג למסך ברזולוציה גבוהה יותר: 1440X900.

פורסם
  • מחבר

הקשבתי לעצתכם ושדרגתי את המסך ל- LED 1440*900.

המחשב נקנה בארה"ב במחיר של כ 920$.

אני לא יודע אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך - אני בודק את האפשרות...

בדקתי ולא ניתן לשדרג כ. מסך..

מה דעתכם על המחיר?

פורסם

האחריות הספציפית הזו לדעתי לא מכובדת בארץ תבדוק הרחבה לאחריות NBD של 4 שנים ככה שיהא תוכר על ידי דל ישראל

חוץ מזה מחיר טוב כי קיבלת זיכרון מורחב והארד דיסק מהיר וגדול מהסטנדרט.במיוחד שהמחיר גם כולל מערכת הפעלה

תשקול להוסיף 30 דולר לבלוטות אם אתה מרגיש צורך בזה

פורסם

בדקתי ולא ניתן לשדרג כ. מסך..

מה דעתכם על המחיר?

איפה אתה מסתכל? בהחלט ישנה אפשרות לשדרג את כרטיס המסך בדגם הזה.

האחריות שבחרת לא מכובדת בארץ למיטב ידיעתי. בדר"כ אחריות של 3 שנים מסוג NBD מספיקה, מומלץ לוודא מול דל לגבי הדגם הספציפי.

פורסם
  • מחבר

אם כך אני מאד מקווה שאת טועה.. כי המחשב כבר נקנה.

בכל אופן האם הכרטיס מסך שמגיע יתמודד עם SOLIDWORKS לדעתך?

ואולי גם כמה משחקים "קלילים" (GTA למשל)

פורסם

אני מניחה שאתה מתכוון ל-GTA הקודם ולא הנוכחי ואיתו הוא יתמודד בלי בעיה.

ל-Solidworks, לא בטוח. זה תלוי בסוג השימוש שלך (תלת מימד?) ובכמה כבד הוא. על איזו קונפיגורציה אתה עובד כעת? זה יתן אינדיקציה לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

כמובן שתלת מימד.. כרגע אני עובד עם מחשב שולחני די מיושן, איטי אפילו

בהפעלת תוכנות פשוטות שלא לדבר על SOLID...

אני עובד עם solidworks 2008 - תוכנה כבדה שצורכת הרבה משאבים.

הייתי יכול להתעקש ולחפש מסך עם כרטיס מסך יותר חזק אבל מוכרן של אייבורי (!!)

טען שזה די והותר ולצערי הקשבתי לו.

אני מאמין שאשדרג כ. מסך במידה ובאמת אצטרך..

פורסם

סוליד וורקס עובדת טוב מאוד על כרטיס מובנה כל עוד אתה לא עושה הדמיות מטורפות על מיליון ואחד חלקים בתלת מימד, ועם מעבד כמו שלך, לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

לשדרג כרטיס מסך זה בלתי אפשרי. אם אתה באמת חושב שתזדקק לזה למטרה כלשהי (בין אם זה משחקים או עבודה גרפית) בטל עכשיו את הקניה ותזמין מחדש. אם אתה לא באמת צריך את זה, יש לזה גם חסרונות כמו חום וחיי סוללה פחותים.

פורסם

אני מאמין שאשדרג כ. מסך במידה ובאמת אצטרך..

זהו, שכבר לא תוכל, כי קנית את המחשב. אי-אפשר לשדרג כרטיס מסך בניידים (לפחות ברובם).

פורסם

אתה לא תאמין, אבל לפני שבוע וחצי הגשתי סקירה לבוס שלי על המחשב הזה.

הם מצהירים באתר על זמן סוללה של 5 וחצי שעות - אני הגעתי עם BatteryEater03 ל4:47 (כמעט 5 שעות)

המחשב נתן לי ציון של 768 ב-3dmark06 (בעוד ששאר המחשבים הניידים שבחנתי נתנו לי מתחת ל-600)

יש לו מגוון מטורף של יציאות לחיבורים ותמיכה בתקנים חדשים (אפילו יש לו תמיכה בכרטיס חכם אלחוטי, דבר שתופס תאוצה בחברות גדולות)

מדובר במחשב בעל אופי עסקי/עבודה טהור אשר יכול לשמש בכיף לתוכנות כמו Solidwork, Solidedge ו-Autocad.

כמובן, שבשעות הפנאי הוא גם יכול להריץ סרטים, אבל לא הייתי כל כך מנסה להריץ עליו משחקים...אלא אם כן מדובר בדברים ישנים...

פורסם

לשימושים סטודנטיאלים של עבודה עם וורד למשל במצב חסכוני בחשמל חוץ מבהירות המסך אותה השארתי על אוטומטי (יש לדל חיישן שמודד את התארוה הסביבתית) הגעתי לעבודה של כמעט שמונה שעות

פורסם

אני היתי שוקל להוסיף (במידה והמחשב עוד לא נקנה) כמה שקלים בשביל לשדרג את כרטיס הרשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים