פורסם 2009 באפריל 416 שנים שלוםאני רוצה להוריד Anjuta DevStudio לאובונטו (יש לי גרסה 8.04 בvmware)הורדתי מהאתר פה http://ftp.acc.umu.se/pub/GNOME/sources/anjuta/2.26/התקנתי את הקובץ האחרון הבעיה היא שלאחר שעשיתי configure אי אפשר לעשות make או make install לאחר מכן שמתי לב באמת שזה לגרסת הGNOME (כפי שרשום בקישור) יש אולי קישור להורדה אחרת של DevStudio ?והאם ניתן איך שהוא שהתקין אותה דרך הvmware כלומר דרך פקודת sodu?תודה
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אין שום קשר אם זו הורדה לגנום או לא.האם ה-configure רץ במלאו או שנפל באמצע?התקנת את כל ה-Prerequisit כמו GNOME DB library, GNOME development library, SDL ועוד?מה זאת אומרת שהוא יתקין אותה דרך פקודה SUDO ?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר הconfigure רץ עד הסוףכשאני מריץ make הוא רושם ליmake: ***No targets specified and no makefiles found. stopהורדתי את הקובץ הזה בלבד anjuta-2.26.0.1.tar.gz התקנתי למשל את כל החבילות בתכנות (g++, valgrind) דרך פקודת sudo , חשבתי פשוט שיש גם איזה פקודה שבמתקינה אותו דרך האינטרנטתודה על התגובה המהירה
פורסם 2009 באפריל 516 שנים זה נראה כאילו ה-configure לא רץ כראוי.לרוב, הוא יוצר את קובץ ה-make לאחר שה-configure מסיים את הבדיקות.לתוכנה הספציפית הזאת אין זה מספיק רק חבילת התכנות שבאה עם האובונטו, יש להוסיף גם אפליקציות development נוספות. בקישור הבא יש את הרשימה המלאה שאתה צריך להתקין:http://www.anjuta.org/downloadsשים לב, יש לך חלק של קבצי תלות וחלק של קבצים נדרשים על מנת להתקין.אני מניח שתוכל להשתמש ב YUM על מנת להתקין את האפליקציות, אבל על מנת שתוכל להתקין כראוי את ה-Anjuta, אתה צריך להתקין את כולם.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר הלינק של הgdl לא עובד, האם ניתן לבדוק איזה גרסה יש בubuntu 8.04?(כדי שאני לא יהיה תלוי בהתקנה של החבילה הזאת)אולי יש גרסה של anjuta DevStudio יותר ישנה ובלי התקנות של החבילות שנדרשות להתקנה של הגרסה הכי מעודכנת של anjuta DevStudio?תודה
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר ניסיתי והתקנתי אותה, הבעיה היא שהוא יותר כמו notepad++ , אני רוצה תוכנה שניתן דרכה לקמפל ולהריץ אותה דרך בלי לעבור לטרמינל כל פעם
פורסם 2009 באפריל 516 שנים האמ?אם התקנת את anjuta דרך apt-get אז התוכנה מותקנת כמו שצריך.הדרך שהתקנת עם tar.gz זהה לדרך עם apt-get רק בווריאציה של RPM.בכל מקרה, זאת התוכנה.נסה אפליקציות אחרות כגון KDevelop, CodeBlocks, Eclipse
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר אני אנסה להתקין דרך RPM (אולי זה יעזור ) - עריכה לא מצאתי את הקובץ איך הKDEVELOP ביחס לanjuta devStudio, אני צריך שיהיה ניתן לקמפל, להריץ ולדבאג דרך התוכנה ולא לעבור לטרמינל או לדבאג דרך תוכנה אחרת. אני מצטער על החפירה אבל זה מאוד חשוב לי תודה
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מצטער אבל אני לא מכיר...KDevelop מאוד ידועה ונוחה, ניתן לקמפל דרכה ולדבאג. נסה אותה אולי זה יהיה טוב.שווה לך לשאול בפורום תיכנות, אולי מישהו מכיר שם משהו נוח יותר.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר עכשיו בדקתי ומותקן אצלי כבר KDevelop הבעיה היא ששוב אין את האופציה לקמפול/הרצה/DEBUG של התוכנית אני מניח ששוב צריך להתקין חבילות כלשהן לא? למה הכל כל כך מסובך
פורסם 2009 באפריל 516 שנים עכשיו בדקתי ומותקן אצלי כבר KDevelop הבעיה היא ששוב אין את האופציה לקמפול/הרצה/DEBUG של התוכנית אני מניח ששוב צריך להתקין חבילות כלשהן לא? למה הכל כל כך מסובך קצת מפתיע שאתה לא מוצא את ה build או את ה compile.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר אני יודע לקרוא אנגלית תאמין לי, הבעיה שאין לי את האפשרות להריץ/לדאבג/לקמפלהוא נותן לי את האפשרות בBUILD לעשות STOP אבל גם זה באפור הייתי מעלה תמונה אבל משום מה אי אפשר לעשות printscreenכמו שצריך(אולי זה כפתור אחר מprint screen כמו בוינדוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.