פורסם 2003 ביולי 2722 שנים אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים קריאה מלאה בתקנון הפורום לא תזיק.הפצת תוכנות לא חוקיות אסורה ותגרור הרחקה מהפורומים. זהו אינו פורום Warez! כמו כן, חל איסור לפרסם הודעה המדברת על הורדה לא חוקית בדרכים אלו או אחרות, או פריצה של תוכנות/סיסמאות וכו'.. אנו מנסים לשמור על רמה גבוהה בפורום ועל חוקיות מלאה
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה! אתה צודק, הייתי צריך לקרוא... טוב נחכה שימחקו את ההודעה...
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים בעקרון רק המשחקים הם לא חוקיים אבל התוכנה היא כן חוקית באותה מידה שצורב, וידאו ושאר הדברים חוקיים.אמולטור שמפעיל גם משחקי אדבנס וגם קולור נקרא VisualBoyAdvance וניתן להוריד אותו מכאן. במציאת משחקים לא נוכל לעזור לך
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אם אני לא טועה גם האמולטור לא חוקי בגלל שנינטנדו רשמו זכויות יוצרים אבל אני לא סגור על זה
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אמולתור הוא חוקי ואי אפשר לעשות עליו זכויות יוצרים סך הכל הוא תוכנה שלא קשורה בשום צורה לנינטנדוהוא מפענך את הקוד של המשחקים אבל הקוד של האימולתור נכתב על ידי מישהוא ולא נלקח מנינטנדו אז הוא חוקי לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.