עבור לתוכן

מחפש המלצה לשתי אוזניות אחת In ear Iהשנייה קשת בתקציב של 500 שקל +/-

Featured Replies

פורסם

שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל

אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל

אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי

ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים

בתודה מראש ליאור

פורסם

CX300 + K414P

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני רואה שלא הבהרתי את עצמי

תקציב 500 לכל אחד

לא לשתיהם יחד

לכל אוזנייה ואשמח לקבל קצת יותר מידע מאשר מספר דגם

פורסם

קשת- אטומות/לא אטומות? אם אטומות אז סנהייזר HD280 מ-KSP.

IEM- אחת מהאוזניות של שור או איזה CX למינהם.. (זנחתי מעט את ה-IEM אצלי..)

בכלל, איזה העדפות למוזיקה יש לך? האוזניות יקנו בארץ? בחול? ישמשו לשימוש ביתי? ספורט? תפרט קצת וזה יעזור לנו למצוא לך את האוזניה האולטימטיבית. ;)

פורסם

שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל

אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל

אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי

ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים

בתודה מראש ליאור

אמנם זו חלוקה לא מאוזנת של התקציב, אבל מנסיון אני יכול להמליץ על סנהייזר hd555 + CX300 (ביחד יעלו לך קצת פחות מאלף). את ה CX300 אתה יכול להחליף ב CX500 שקצת יותר יקרות.

500שח לאוזניות אין-איר בארץ זה קצת בעייתי, כי יש לך אמנם את הדגמים הזולים של שו?ר שלפי הביקורות הן לא יותר טובות מסנהייזר מקבילות שעולות הרבה פחות, לכן אני ממליץ דווקא על הסנהייזר. חוץ מזה שאת הדגמים של שור בדר"כ צריך ללבוש בצורה די מעצבנת שבה החוט כרוך סביב האוזן כמו איזה שב"כניק, מה שאותי אישית די מעצבן.

פורסם

אפשר לזרוק לאוויר גם את ה super.fi 3 שנמכרות במחיר טוב של 460 ש"ח, אך בעייתיות מבחינת נוחות והסתגלות אליהן.

פורסם
  • מחבר

אממ אוקי אז בו נמקד את זה קצת

הואזניות יקנו בארץ.. אין לי סגנון מוזיקה ספיציפי שאני אוהב לשמוע באמת שומע מהכל מג'ז ראפ ולתראנסים ובאמת מכל מה שיש שמה

אשמח לדעת למה התכוונתם בכך שאמרתם שהחלוקה של 500 לכל אוזנייה לא כדאית כל כך

האוזניות In היא לשימוש מחוץ לבית והשנייה לשימוש בייתי

אני כרגע רץ עם אוזניות ספורט די פשוטות של philips עם גומי כזה מאחורי האוזן

מאוד אהבתי את הצורה של האוזנייה מרגישה מאוד נוחה ובטוחה מאוזן

עכשיו השאלה האם יש אוזניית ספורט שיכולה להגיע לאיכות סאונד כמו האוזניות שהצעת מחברות שור וסנהייזר

פורסם

אממ אוקי אז בו נמקד את זה קצת

הואזניות יקנו בארץ.. אין לי סגנון מוזיקה ספיציפי שאני אוהב לשמוע באמת שומע מהכל מג'ז ראפ ולתראנסים ובאמת מכל מה שיש שמה

אשמח לדעת למה התכוונתם בכך שאמרתם שהחלוקה של 500 לכל אוזנייה לא כדאית כל כך

האוזניות In היא לשימוש מחוץ לבית והשנייה לשימוש בייתי

אני כרגע רץ עם אוזניות ספורט די פשוטות של philips עם גומי כזה מאחורי האוזן

מאוד אהבתי את הצורה של האוזנייה מרגישה מאוד נוחה ובטוחה מאוזן

עכשיו השאלה האם יש אוזניית ספורט שיכולה להגיע לאיכות סאונד כמו האוזניות שהצעת מחברות שור וסנהייזר

לריצה לא הייתי ממליץ על אוזניות INEAR, כי הן עלולות להחליק כשמזיעים ובעיקר בגלל שיש אפקט מיקרופוני שבו אתה שומע תזוזות של הכבל ואפילו של הגוף (כמו צעדים). יותר הייתי ממליץ על אוזניות כפתור רגילות ש"תופסות" את האוזן. למשל משהו כזה:

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={1CF38D73-68FC-4DAC-A98B-3EE1B801B686}

חבל פשוט שתוציא המון כסף על אוזניות INEAR מקצועיות שאמנם ישמעו בהם מעולה אבל "יחרפנו" אותך בריצה שזה השימוש העיקרי שלהן אצלך.

לגבי שמיעה בבית, עדיף לדעתי אוזניות קשת "פתוחות" שבהם הסאונד יותר טבעי (אלא אם כן חשוב לך שיאטמו לגמרי רעשים מבחוץ ודליפה של המוזיקה החוצה - שאז עדיף כמובן אזניות סגורות).

כמו שכבר אמרתי לדעתי לפי השימושים שלך עדיף להשקיע קצת יותר באזניות לבית ופחות לאזניות שישמשו בסה"כ לריצה. אבל זאת כמובן החלטה שלך.

לגבי שמיעה בבית

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ירדנו מאין אייר הרגילות ועוברים לאזניות בסגנון כמו שהבאת שמתלבשות על האוזן

אשמח לקבל המלצה על עוד דגמים ..

אז נגיד משהו כמו 200-300 לאוזניות ספורט

ו 700-800 לאוזניות לבית

חשוב לציין כרטיס קול מהלוח אמ ואין מגבר אוזניות

פורסם
  • מחבר

bump

פורסם

קשת- HD55

קליפס שנתפס על האוזן- KCS75

שתיהם יעלו לך בערך 1000 והם אחלה אוזניות! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים