פורסם 2009 באפריל 416 שנים שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקלאין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכלאוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אז ככה אני רואה שלא הבהרתי את עצמי תקציב 500 לכל אחד לא לשתיהם יחד לכל אוזנייה ואשמח לקבל קצת יותר מידע מאשר מספר דגם
פורסם 2009 באפריל 416 שנים קשת- אטומות/לא אטומות? אם אטומות אז סנהייזר HD280 מ-KSP. IEM- אחת מהאוזניות של שור או איזה CX למינהם.. (זנחתי מעט את ה-IEM אצלי..) בכלל, איזה העדפות למוזיקה יש לך? האוזניות יקנו בארץ? בחול? ישמשו לשימוש ביתי? ספורט? תפרט קצת וזה יעזור לנו למצוא לך את האוזניה האולטימטיבית.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקלאין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכלאוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור אמנם זו חלוקה לא מאוזנת של התקציב, אבל מנסיון אני יכול להמליץ על סנהייזר hd555 + CX300 (ביחד יעלו לך קצת פחות מאלף). את ה CX300 אתה יכול להחליף ב CX500 שקצת יותר יקרות.500שח לאוזניות אין-איר בארץ זה קצת בעייתי, כי יש לך אמנם את הדגמים הזולים של שו?ר שלפי הביקורות הן לא יותר טובות מסנהייזר מקבילות שעולות הרבה פחות, לכן אני ממליץ דווקא על הסנהייזר. חוץ מזה שאת הדגמים של שור בדר"כ צריך ללבוש בצורה די מעצבנת שבה החוט כרוך סביב האוזן כמו איזה שב"כניק, מה שאותי אישית די מעצבן.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אפשר לזרוק לאוויר גם את ה super.fi 3 שנמכרות במחיר טוב של 460 ש"ח, אך בעייתיות מבחינת נוחות והסתגלות אליהן.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אממ אוקי אז בו נמקד את זה קצתהואזניות יקנו בארץ.. אין לי סגנון מוזיקה ספיציפי שאני אוהב לשמוע באמת שומע מהכל מג'ז ראפ ולתראנסים ובאמת מכל מה שיש שמהאשמח לדעת למה התכוונתם בכך שאמרתם שהחלוקה של 500 לכל אוזנייה לא כדאית כל כךהאוזניות In היא לשימוש מחוץ לבית והשנייה לשימוש בייתי אני כרגע רץ עם אוזניות ספורט די פשוטות של philips עם גומי כזה מאחורי האוזןמאוד אהבתי את הצורה של האוזנייה מרגישה מאוד נוחה ובטוחה מאוזן עכשיו השאלה האם יש אוזניית ספורט שיכולה להגיע לאיכות סאונד כמו האוזניות שהצעת מחברות שור וסנהייזר
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אממ אוקי אז בו נמקד את זה קצתהואזניות יקנו בארץ.. אין לי סגנון מוזיקה ספיציפי שאני אוהב לשמוע באמת שומע מהכל מג'ז ראפ ולתראנסים ובאמת מכל מה שיש שמהאשמח לדעת למה התכוונתם בכך שאמרתם שהחלוקה של 500 לכל אוזנייה לא כדאית כל כךהאוזניות In היא לשימוש מחוץ לבית והשנייה לשימוש בייתי אני כרגע רץ עם אוזניות ספורט די פשוטות של philips עם גומי כזה מאחורי האוזןמאוד אהבתי את הצורה של האוזנייה מרגישה מאוד נוחה ובטוחה מאוזן עכשיו השאלה האם יש אוזניית ספורט שיכולה להגיע לאיכות סאונד כמו האוזניות שהצעת מחברות שור וסנהייזר לריצה לא הייתי ממליץ על אוזניות INEAR, כי הן עלולות להחליק כשמזיעים ובעיקר בגלל שיש אפקט מיקרופוני שבו אתה שומע תזוזות של הכבל ואפילו של הגוף (כמו צעדים). יותר הייתי ממליץ על אוזניות כפתור רגילות ש"תופסות" את האוזן. למשל משהו כזה:http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={1CF38D73-68FC-4DAC-A98B-3EE1B801B686}חבל פשוט שתוציא המון כסף על אוזניות INEAR מקצועיות שאמנם ישמעו בהם מעולה אבל "יחרפנו" אותך בריצה שזה השימוש העיקרי שלהן אצלך.לגבי שמיעה בבית, עדיף לדעתי אוזניות קשת "פתוחות" שבהם הסאונד יותר טבעי (אלא אם כן חשוב לך שיאטמו לגמרי רעשים מבחוץ ודליפה של המוזיקה החוצה - שאז עדיף כמובן אזניות סגורות).כמו שכבר אמרתי לדעתי לפי השימושים שלך עדיף להשקיע קצת יותר באזניות לבית ופחות לאזניות שישמשו בסה"כ לריצה. אבל זאת כמובן החלטה שלך.לגבי שמיעה בבית
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אוקי אז ירדנו מאין אייר הרגילות ועוברים לאזניות בסגנון כמו שהבאת שמתלבשות על האוזןאשמח לקבל המלצה על עוד דגמים .. אז נגיד משהו כמו 200-300 לאוזניות ספורטו 700-800 לאוזניות לביתחשוב לציין כרטיס קול מהלוח אמ ואין מגבר אוזניות
פורסם 2009 באפריל 716 שנים קשת- HD55 קליפס שנתפס על האוזן- KCS75 שתיהם יעלו לך בערך 1000 והם אחלה אוזניות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.